Biontech Aşısı İle İlgili Söylentiler

Aşı Hakkındaki Düşünceniz nedir?

• Aşı sıram geldi ve aşı oldum

• Aşı sıram gelmedi ve olacağım

• Aşı Olmayacağım

• Karasızım

• Dıj Güjlerin İşi Bunlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Azönce Anneme 3. dozunu da Sinovac olarak yaptırdım.
Sinovac için randevu almıştım görevli biontech yapalım mı diye sordu
biontech yaptıracak olsak ona göre randevuyu oluştururduk dedim adam bozuldu.

Tercih yapılmış randevuyu ona göre almışım son dakika fikrini değiştirmeye çalışmak nedir anlam veremiyorum.
Biz de anneanneme üçüncü dozu Biontech yaptırdık, bir sıkıntı yok şimdilik.
İlk 2 dozu Sinovac olmuştu.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295

Tercih yapılmış randevuyu ona göre almışım son dakika fikrini değiştirmeye çalışmak nedir anlam veremiyorum.
Aynen bu yaşadığını arkadaşımın annesine demişler. Oda ilk iki doz Sinovac olmuş 3. doza gitmiş Biontech yapalım mı demişler, oda kabul etmemiş Sinovac yaptırmış.

grezimonk Çevrimdışı

grezimonk 

Süper Üye
21 May 2018
752

alerji yoksa bence biontech daha iyi... penisilin alerjisi olanlara sinovac yapıyorlarmış...

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Aya NASA 16 sefer mi ne gitti hatta ay yüzeyinde dünyadan gönderilen lazer ışınını geri yansıtan reflektör bile konmuştu... inanmayanlarda gram zeka yok... onlara göre dünya düzde...
Bence inanıp araştırmayanlarda bir sıkıntı var. Yıl olmuş 2021 hala bu olayın sovyet politikası olduğundan insanların haberi yok. Kendini zeki zannedip asalak gibi herşeye inanan insanlara ayar oluyorum. Bilime inancımız her zaman vardır, aklımız fikrimiz de vardır. Her insan kendi inandığı fikrini söyler diğer taraf da buna saygı duyar sonra kendi fikrini söyler. İnsanlık bunu gerektirir sizin gibi belden aşağı konuşmaz. Ziya Paşa ne demiş "zıt fikirlerin açık ve net çarpışmasından hakikat güneşi doğacaktır."

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
590
45

Bunun nedeni şu olabilir. Biontech aşısı açıldıktan bir süre içinde kullanılması gerekiyor. Kullanılmaz ise çöp oluyor. O yüzden 6 kişi olmadan aşı açılmıyor. O sırada 6 kişiyi toplamak için bekliyorlardır. Bu nedenle sormuş olabilirler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Annem 74 yaşında yan etkileri nedeniyle hiç riske girmek istemiyorum.
Benim de penisilin alerjim var ama Biontech oldum. Sıkıntı olmadı. Yarın da ikinci dozu olacağım. Annemle babam da ilk iki dozlarını Sinovac olmuşlardı. İki hafta kadar önce üçüncüyü Biontech oldular. Sıkıntı yok. İlginötir ki Sinovac annemde mide bulantısı yapmıştı iki dozda da ve bir miktar bitkinlik yapmıştı. Biontech de hiç bir şikayet olmadı.

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Biontech yapalım mı sorunun en büyük nedeni randevusuna gelmeyen kişiler yüzünden boşta kalan 6lı paketteki doz sorunu. 6 lı grup doldurmak için randevu dışı çağırdılar gidip aşı olduk.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Bence inanıp araştırmayanlarda bir sıkıntı var. Yıl olmuş 2021 hala bu olayın sovyet politikası olduğundan insanların haberi yok. Kendini zeki zannedip asalak gibi herşeye inanan insanlara ayar oluyorum. Bilime inancımız her zaman vardır, aklımız fikrimiz de vardır. Her insan kendi inandığı fikrini söyler diğer taraf da buna saygı duyar sonra kendi fikrini söyler. İnsanlık bunu gerektirir sizin gibi belden aşağı konuşmaz. Ziya Paşa ne demiş "zıt fikirlerin açık ve net çarpışmasından hakikat güneşi doğacaktır."
Donald Rumsfeld, sen misin hocam? :hoba1

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
590
45
Dün saat 12:50 itibariyle ikinci doz Biontech'imi de oldum. İlk dozda bir şey olmamasına rağmen ikinci dozu olduktan 5-6 saat kadar sonra kas ağrısı ve yorgunluk dışında bir sıkıntı olmadı. Sabah itibariyle sadece aşı bölgesinin ağrısı dışında bir durum yok. Daha önce İstanbul'un en iyi özel hastanelerinden biri olan bir hastanede sadece parmağıma takılı nabız ölçer ve arada takılan serum dışında iki günü yoğun bakım bir günü odada kalmış biri olarak hastanelik olmaktansa buna güle oynaya katlanırım. Bu arada 8 kişilik yoğun bakım ünitesinde kalan tek kişi olduğumdan televizyon falan vardı istediğim zamanda kalkıp yürümeme izin vardı. O kadar rahat olmama rağmen "en iyi hastane gitmeye ihtiyacımın olmadığıdır" derim.

Bu arada çok denememe rağmen metalleri hareket ettiremiyorum, vücuduma da yapışmıyorlar. Adem Helvacı Adem Helvacı bundan dolayı Tüketici Hakem Heyeti'ne gitsem beni dinlene dinlene mi döverler yoksa sıraya bağlayıp biri ara verdiğinde diğeri olmak kaydıyla kesintisiz mi döverler sizce :haha1

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Dün saat 12:50 itibariyle ikinci doz Biontech'imi de oldum. İlk dozda bir şey olmamasına rağmen ikinci dozu olduktan 5-6 saat kadar sonra kas ağrısı ve yorgunluk dışında bir sıkıntı olmadı. Sabah itibariyle sadece aşı bölgesinin ağrısı dışında bir durum yok. Daha önce İstanbul'un en iyi özel hastanelerinden biri olan bir hastanede sadece parmağıma takılı nabız ölçer ve arada takılan serum dışında iki günü yoğun bakım bir günü odada kalmış biri olarak hastanelik olmaktansa buna güle oynaya katlanırım. Bu arada 8 kişilik yoğun bakım ünitesinde kalan tek kişi olduğumdan televizyon falan vardı istediğim zamanda kalkıp yürümeme izin vardı. O kadar rahat olmama rağmen "en iyi hastane gitmeye ihtiyacımın olmadığıdır" derim.

Bu arada çok denememe rağmen metalleri hareket ettiremiyorum, vücuduma da yapışmıyorlar. Adem Helvacı Adem Helvacı bundan dolayı Tüketici Hakem Heyeti'ne gitsem beni dinlene dinlene mi döverler yoksa sıraya bağlayıp biri ara verdiğinde diğeri olmak kaydıyla kesintisiz mi döverler sizce :haha1
Kağıt imzaladın, o iş yaş. :kas

Geri
Üst Alt