Size kalsa Faz 4'e gelmeden aşı olmayacak kimse. Neyini diretiyorsunuz anlamıyorum.varsa yoksa aşı karşıtlığı diye bir durum yok ortada. gelecekteki etkileri bilinemediği için mrna teknolojisi kullanan aşıya karşı olanlar var. öyle topluca her aşıya karşılar algısı yaratmayalım.

Olmaz ama gelecekteki etkilerini bilmiyoruz.Daha once iki doz sinovac asisi olduğumu ve ikinci dozun uzerinden 2 ay gectigini yazmistim. 3 gundur bogaz sisligi, hafif bas agrisi ve ses kisikligi yasiyordum. Olmaz ama belki %1 ihtimal diye dun aksam test yaptirdim sonuc pozitif geldi.
Halsizlik, kirginlik ve ates gibi birsey yok. Dipcik gibiyim sadece sesim az kisik ve bogazim hafif sis. Asi olmasa sanirim yataklara düşerdim. Bence mirin kirin etmeyin asi olun, yogun bakimlarda surunmekten iyidir.

Daha once iki doz sinovac asisi olduğumu ve ikinci dozun uzerinden 2 ay gectigini yazmistim. 3 gundur bogaz sisligi, hafif bas agrisi ve ses kisikligi yasiyordum. Olmaz ama belki %1 ihtimal diye dun aksam test yaptirdim sonuc pozitif geldi.
Halsizlik, kirginlik ve ates gibi birsey yok. Dipcik gibiyim sadece sesim az kisik ve bogazim hafif sis. Asi olmasa sanirim yataklara düşerdim. Bence mirin kirin etmeyin asi olun, yogun bakimlarda surunmekten iyidir.
bahsettiğim olaydaki kişiler 2 dos aşı olup hastalığın varyantlarına yakalanan kişilerdir. ayrıca Avrupa İlaç dairesinin aşıdan sonra ölenlerle ilgili yaptığı çarpıcı araştırmada 17250 kişinin aşı olup hastalığa yakalandığını ve öldüğünü yazıyor yani bu henüz aşı ruhsatı almamış sıvıların hiçbir koruyucu geçerliliği yok ancak olsa olsa psikolojik olarak kişiler kendilerini kandırabilir.Aşı olmanız virüse yakalanmayacağınız anlamına gelmiyor ki.
Ayrıca aşı olanlar tek doz mu oldu çift doz mu oldu o da bilinmiyor.
Aşı olan virüsü daha hafif atlatır, bu gerçek ayan beyan ortada.
Ağır atlatmak isteyen kendisi bilir, ne diyelim.![]()
Aşıyı milyonlar oldu, bir sıkıntı yok.bahsettiğim olaydaki kişiler 2 dos aşı olup hastalığın varyantlarına yakalanan kişilerdir. ayrıca Avrupa İlaç dairesinin aşıdan sonra ölenlerle ilgili yaptığı çarpıcı araştırmada 17250 kişinin aşı olup hastalığa yakalandığını ve öldüğünü yazıyor yani bu henüz aşı ruhsatı almamış sıvıların hiçbir koruyucu geçerliliği yok ancak olsa olsa psikolojik olarak kişiler kendilerini kandırabilir.
Geçmiş olsun.Daha önce covid geçirenlere 2.doz Biontech aşısı için randevular iptal edilmişti.Bugün randevuların yeniden açıldığını televizyondan duydum ve hemen randevumu alıp 2.doz Biontech aşımı hastanede oldum.

Kısırlık geyiği domuz gribinde idi yanlış hatırlamıyorsam ?Olmaz ama gelecekteki etkilerini bilmiyoruz.
Aşı olursak ilerde kısır kalırız falan.![]()
Bu bahsettiğiniz sebim değil de sebum olmasın? Ama sebum cildin kurumasını engelleyen ve yağ bezlerinin (neredeyse tüm derinin altında bulunur) salgıladığı bir tür yağ asididir. Kıl köklerinin etrafında toplanıp dışarıya salınırlar. Ama öyle metal tutabilme gibi bir yetisi yok. Kıl kökünden dışarı salınamazsa akne ve sivilce olarak karşımıza çıkar.delta mutasyonu peşine delta plus geldi, şimdide perudan gelen lambda mı lambada mı ne varyantı var, sonrasında kışa girerken Zeta varyantı ile Epsilon varyantları da gelecek. Bu arada %80i aşılanan israilde aşı olanların %51 korana olmuş bunlarında yarısı ağır yani hastanede tedavi görüyor. Bu aşı müsveddelerini niye zorluyorlar insanlar vurdurmak için anlamış değilim, görünen o ki, aşı olanlarda virüs daha kolay mutasyon geçiriyor ve hasta ediyor. doğal yollardan bağışıklık sisteminizi güçlendirin, ben öyle yapıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aşı müsveddelerinin veya korona geçirenlerin ciltlerinde sebim denen bir sıvı salgılanıyormuş özeliikle üst omuz bölgesinde bu da bazı hafif metal cisimlerin vucüda yapışmasına neden oluyor, onun haricinde ciddi bir mıknatıslanma olayı yok, zaten o etkide koronanın iyileşmesi veya aşı müsveddesinin etkisi hafifleyince kendiliğinden geçiyor.
Haber siteleri sağ olsun, güzel yalan haber yayıyorlar.Kısırlık geyiği domuz gribinde idi yanlış hatırlamıyorsam ?
Zaten insanların anlayamadığı konu da bu. Her aşı bizi hastalıktan korumaz. Kimileri genel toplum inancındaki gibi ve İsrail'in aşı oranı ile "ama aşı olanların %51'i delta varyantına yakalandı" savını örnek gösteren aşı karşıtları, aşı olunduğunda sanki deri yerine çelik zırh giyiyoruz da gelen virüsü öldürüyor sanıyor. Bir de haberlerin orijinalini okumak gerekir. tercüme haberler ne yazık ki alakasız anlamlara çekile biliniyor.
Şu anki Covid-19 aşıları hastalık süresini hafif atlatılmasını sağlıyor. Yani bu şu demek; "Birader o virüs sana girecek ve sen hasta olacaksın. Bundan kaçış yok. Ama bu aşılar senin hastanede tedavi görecek kadar ağırlaşmanı önlemeye yönelik."
Kaldı ki aşıların koruyuculukları açıklanırken hangi şartlarda ne kadar koruyucu olduğu açıklanıyor. Yani ortada tek bir yüzde bilmem kaç demiyor firmalar.
Mesela birçok kurşun geçirmez yelek giyildiğinde mermi yesen bile bir şey olmadığını sanır. En fazla biraz sızlar ve sonrasında kalkar ayağa ateş etmeye devam edersin. Ne de olsa filmler de öyle oluyor. Üstünde kurşun geçirmez yelek varken mermi yemiş biri ile tanışmıştım. Kaburgaların ikisinde kırık ve iç kanama ile hastaneye götürülmüş. Hastaneye götürülmese iç kanamadan ölür müydü? Büyük ihtimalle ölürdü. Yelek olmasa ama kesin ölürdü. Yelek de aşı gibi. Ona gerekli tedavi sağlanabilecek kadar zaman kazandırmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu bahsettiğiniz sebim değil de sebum olmasın? Ama sebum cildin kurumasını engelleyen ve yağ bezlerinin (neredeyse tüm derinin altında bulunur) salgıladığı bir tür yağ asididir. Kıl köklerinin etrafında toplanıp dışarıya salınırlar. Ama öyle metal tutabilme gibi bir yetisi yok. Kıl kökünden dışarı salınamazsa akne ve sivilce olarak karşımıza çıkar.
Sizin dediğiniz "Sebim" farklı bir şey ise link verirseniz okuyup öğrenmek isterim.

içinde çip var deyiveriyolar doğru yalan bilmem gari.