Aynen kas arası enjekte edilerek yapılan bir aşı, bu yüzden ağrı yapıyor sonradan. Bana aşı yapan faslı afet öyle güzel yaptı ki iğneyi en ufak bir şey hissetmedim. Koltuktan kalkmak bile istemedim başım döndü dedim 15 dakika bırakmadı beni ?Kas içine enjekte edildiği için olabilir.
Bir de iğneyi yapan hemşireden kaynaklı olabilir.
Benim akraba kolunu kaybediyordu az kalsın, fizik tedaviye gitti hemşirenin hatası yüzünden.
adem kardeş, aşının yapıldığı lokasyonda (kol) aşıya karşı reaksiyon oluyormuş. hatta koltuk altı , lenf düğümlerinde şişlik bile normalmiş. aşının işe yaradığını, bağışıklık sisteminin çalışmaya başladığını gösteriyormuş. çok fazla okudum, en mantıklı bu açıklama geldi bana.Üstünden günler geçti ilk doz aşının.
Herkesin bildiği iğne korkum dışında hiç bir sorun yaşamadım. İlk gün veya ikinci gün ağrım olmadı. Baş ağrısı kol ağrıusı vs çekmedim. Sadece bir kere alışkanlıktan kapıya yaslanırken sol koluma yaslanınca orada bir ağrı hissettim.
Eşim İlk gün kol ağrısı çekti (Aynı gün aynı aşıyı olduk)
İkinci doz için randevu henüz açık değil.
İkinci doz sonrası durumu da yazarım.
Dostlar ağrının sebebinin mantıklı açıklaması var mı?
Yani neden kol?
Birileri olmalıydıAşı olan herkese çok geçmiş olsun covid19 tedavisi koruyucu aşı araştırma geliştirme çalışmalarına destek olduğunuz için teşekkürler...?
Aha, bu gün okuduğum bir yazı geldi aklıma. Hemşireyi şikayet etmişler ''Bana aşı vurmadı'' diye.adem kardeş, aşının yapıldığı lokasyonda (kol) aşıya karşı reaksiyon oluyormuş. hatta koltuk altı , lenf düğümlerinde şişlik bile normalmiş. aşının işe yaradığını, bağışıklık sisteminin çalışmaya başladığını gösteriyormuş. çok fazla okudum, en mantıklı bu açıklama geldi bana.
Eli hafif hemşire farkını iyi bilirim Adem abi halı sahada maç yaptıktan sonra bacağıma kramp girdiAha, bu gün okuduğum bir yazı geldi aklıma. Hemşireyi şikayet etmişler ''Bana aşı vurmadı'' diye.
Hemşirenin elinin hafif olanı da makbul olmuyor artık )))
Şimdi siz bunları yazınca düşündüm bir an, bende hiç ağrı sızı olmadı. Yani?
Geçmiş olsun abi sonuncusu pehlivanmış demek kiEli hafif hemşire farkını iyi bilirim Adem abi halı sahada maç yaptıktan sonra bacağıma kramp girdi
Doktor kas gevşetici iğne yazdı 10 tane 9'nu yaptırdım hiç bişey anlamadım kalk bitti derdi hemşire
10.da sansızlık hemşire değişmiş farklı hemşireye denk geldim
Hem iğne yapaken canımı çok yaktı hemde 3 gün iğne yapdığı yer ağırdı hiç unutmam
Aşı işlemi hastanelerde daha çabuk uygulanıyor sağlık ocaklarında yavaşAlınabilecek randevular öne çekilmiş. Mhrs'den kontrol edebilirsiniz. En erken 31 temmuz diyordu şimdi ayın 15'ine alabiliyorum.
Bununla ilgili video gördüm.Simdi birde kaşık saçmalığı çıkardılar. Biontech yada moderna aşısı olunca aşı olan yere kaşık yapışıyormuş?arkadaş iddia etti bende moderna aşısı olup eve gelince direk gözü önünde kaşık koydum koluma, sonuç :kaşık yer çekimini kanununa uyup attı kendini yere ?
Hastanede hiç beklemedim, enjektörlere hazırlamışlar dolaptan çıkarıp yaptı. Annem ve babam 2. dozu yapılalı 2 ay olmuştu onlara da 3. doz hakkı tanımlanmış.Aşı işlemi hastanelerde daha çabuk uygulanıyor sağlık ocaklarında yavaş
Aldığım hastanede nedense ikinci randevu için randevu alamıyorum.Alınabilecek randevular öne çekilmiş. Mhrs'den kontrol edebilirsiniz. En erken 31 temmuz diyordu şimdi ayın 15'ine alabiliyorum.