Bu konuda katılıyorum sana.Bu foruma üyelikte yazsaydınız iktidar yanlısı kabul etmiyoruz diye, yada iktidarın yaptığını iyi gören istemiyoruz diye. Siyasi alan forumda başka bölüm de diye biliyorum ama bazıları için sınır yok anlaşılan.
2 arkadaşa randevu aldık hastane o kadar kalabalıkki randevu saatini tam 4 saat geçtikten sonra sıra geldi.yani vurulan çok.Önceden aşı yok aşı yok diyorlardı. Şimdi aşı var. Kimse vurunmak istemiyor. ?
O kuyruk randevu almadan gelen uyanıklardan da kaynaklı olabilir.o kuyruk SGK'lılardan kaynaklı...

Kimse kimseyi zorla üye yapmıyor.Bu konuda katılıyorum sana.
Siz profesör deyince aklıma rahmetli anayasa profesörü geldi.Her adının önünde Prof. yazanın söylediklerine itibar edilmemelidir. Covid konusunda uzman görüşü bildirenin en azından alanının virüsler olması gerekir.

Şimdi bunu sadece biz değil bir çok ülkede kullandılar, kovid geçirdi isen belirtiler sıtma ile aynı, bu durumda duya çaresiz di ve deney, denek , deneme yanılma yaptılar. Biliyorsunuzki bu illet bize nerede ise 6-7 ay sonra sıçradı bizden önce kullanilanlari denedik. Bence çaresizlik bunu yaptırdı.bence kesin öldürdüğünü farkedince kaldırdılar...
Çok faydalandigim bu forumdan ayrılmayı düşünmüyorum ama herkes çok iyi biliyor ki ciddi ayristirma yapılıyor.Kimse kimseyi zorla üye yapmıyor.
Ölümüne de savunmayın hiç bir şeyi, araştırın sorgulayın, bu kadar basit.
Beğenmeyene çıkış butonu orada.
Ayrıştırma falan yapılmıyor.Çok faydalandigim bu forumdan ayrılmayı düşünmüyorum ama herkes çok iyi biliyor ki ciddi ayristirma yapılıyor.
Lütfen ön yargıyı bırakın ben aşı olmayın demiyorum, isteyen olur, zaten istemeyene zorla yapacak halleri yok. Ama ortada bilgi kirliliği var. Bizler uzman değiliz. Uzmanların eşit tartışmasına da ana ekranlar da izin verilmiyor. Daha izlemeden anlamadan hüküm veriyorsunuz. Ben araştırdıkça her görüşe saygım artıyor ancak güvenim bazılarına artarken aksine bir çoğuna çok azalıyor. Teksasta hiç kapanma olmadı hiç maskeyi mecbur etmediler üstelik şu anda kamuda maskeyi zorlayana 1000 dolar ceza kesiyorlar, özellere karışmıyorlar. Teksasta insanların işi pandemide 2 kat artmış durumda kiralar bir buçuk kat artmış diğer eyaletlerden insanlar göç etmişler. Ölüm oranları da diğer eyaletlerden fazla değil. Örnekse örnek.
Alın bir profesörümüz ne diyor izleyin. Ben tavsiye etmem diyor... Bilim üzerine fikir beyan edenler özellikle izlesin....
Ben uydurmuyorum aha bu profesörün söylediklerine inanıyorum, samimiyetine inanıyorum. Benzer şeyleri herkes kendi alanın da anlatmaya çalışıyor.
Anadoluda korkanın çocuğu olmaz derler, onun için milletimiz atın ölümü arpadan olsun demiştir. Bağışıklığı güçlü tutmanın ötesi boş, her şey var hala az da olsa ölümler devam ediyor.
Bellemişsiniz bir Abdullah Çiftçi maşallah her konuda uzman görüşü videolarını paylaşıyorsunuz. Uzmanlığı nedir bulamadım? Yani biz bu bilimsel konuda Ankara Üniversitesinin hangi bölümünü bitirmiş bu stratejisti referans almalıyız? Bırakalım gerçek bilim insanları tartışsın halk kendi kararını versin.