Beslenme Diyet Spor

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,751
Hocam, kg başı 2 gr'ı geçmeye gerek var mı gerçekten ? Steroid kullanmayan doğal bir sporcu bu kadar protein alsa bile protein sentezi ilaçlı adam gibi olamaz değil mi ?
karbonhidrat çok düşük tutup yaz döneminde hızlıca ödemi atmaya çalıştım.
kış döneminde karbonhidrat biraz yükseltip proteini aşağı çektim.

testo, oxan, winstrol, masteron, fragment sırada bekliyor :hihi

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hergün bi semaver çay demlenir.
Günlük 7-8 kupa Sert Filtre kahve.
Olmazsa olmazlarım birde bunların, arkadaşı var yanında oda olacak :cigara
Sağlıklı yaşam değil keyifli yaşam :kiskis

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,878
karbonhidrat çok düşük tutup yaz döneminde hızlıca ödemi atmaya çalıştım.
kış döneminde karbonhidrat biraz yükseltip proteini aşağı çektim.

testo, oxan, winstrol, masteron, fragment sırada bekliyor :hihi
Sakın. Dememe gerek yok ama.

Buyrun bu arada bu da örneğimiz.

P_20230416_232052_1_p37c3e67322297f9f.jpg

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Açıkçası hepsi çocuklar için. Bende severim. Özellikle punisher. 2 hafta uğraştım emuelec ile. Hala birkaç pürüz var. Onları da çözeyim, sağlam bir rehber hazırlayacağım.
TV-Box ile oynuyorsanız mamedroid4 uygulaması ile çoğu Mame32 oyununu oynarsınız emuelec biraz uğraştırıyor ama oda güzeldir

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,937
41
Açıkçası hepsi çocuklar için. Bende severim. Özellikle punisher. 2 hafta uğraştım emuelec ile. Hala birkaç pürüz var. Onları da çözeyim, sağlam bir rehber hazırlayacağım.
Çocukluğumdan beri en büyük zevklerimden biri. Yaklaşık 15 yıl önce Mugen için Screenpack hazırlamıştım, o zaman TRfighters'a üyeydim. Baya güzel bir şey olmuştu ama bilgisayarımdan silmişim onu. Arada Mame'yi açıp oynuyorum halen.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,878
Çocukluğumdan beri en büyük zevklerimden biri. Yaklaşık 15 yıl önce Mugen için Screenpack hazırlamıştım, o zaman TRfighters'a üyeydim. Baya güzel bir şey olmuştu ama bilgisayarımdan silmişim onu. Arada Mame'yi açıp oynuyorum halen.
Güzel. Konuyu açtığımız zaman boş kalmayacak demek ki. :) Ama biraz zamana ihtiyacım var. Azıcık pimpirikliyim, ufak tefek hatalar olmadan güzel bir rehber hazırlayalım, kaynaklar v.s. doldururuz forumu. ;)

Sota Sota Başkan şimdi gelip diyecek; Bu sofrayıda mı bitirdin? :haha

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Güzel. Konuyu açtığımız zaman boş kalmayacak demek ki. :) Ama biraz zamana ihtiyacım var. Azıcık pimpirikliyim, ufak tefek hatalar olmadan güzel bir rehber hazırlayalım, kaynaklar v.s. doldururuz forumu. ;)
Nintendo Mame32 neogeo Sega PS Snes VS çok çeşitli, PC'de hepsi mevcut Android içinde versiyonları var tabi benimde aklımda bu ara bişey yapasım gelmiyor hep sonra demeye başladım :kiskis

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Konuyu bi yerde oyunla sabote ettik :kiskis

Geri
Üst Alt