Benim bir tarafım kayserili olduğu için beni kovmazlar bile. Ne yaparlar Allah bilir.Sakat at
Sakatat onun adı huuu yıldırım, Kemeraltına gidip "bana sakat at ver" desem beni dükandan kovarlar
Emmi boşluk koymuşum aynı şeyi yazdım ciğerci sakatçı deriz biz boşluk var diye konu meşhur Sucuklara gitmesinSakat at
Sakatat onun adı huuu yıldırım, Kemeraltına gidip "bana sakat at ver" desem beni dükandan kovarlar
Ama bu da diyet. Sağlıklı diyet. ;)Konu diyetti geçti Kelle paça ne arasan var fena baltalandı.
Emmi boşluk koymuşum aynı şeyi yazdım ciğerci sakatçı deriz biz boşluk var diye konu meşhur Sucuklara gitmesin
En sağlıklı beslenme bu haftada bir, tüketilmeli bunlar ama kış aylarındaAma bu da diyet. Sağlıklı diyet. ;)
İyi de yanlışta ısrar ediyorsun mübarek ,neden düzeltmedin mesajını bakayım,arada boşluk varmışmış da falan <---Ve ben buradan çıkar, Sota geliyorKonu diyetti geçti Kelle paça ne arasan var fena baltalandı.
Emmi boşluk koymuşum aynı şeyi yazdım ciğerci sakatçı deriz biz boşluk var diye konu meşhur Sucuklara gitmesin