Beslenme Diyet Spor

Sakat at deniyor bunlara genel manada.
Bende anlam veremedim at niye geçiyor diye öyle uygun görmüşler :kiskis
Sakat at :haha1
Sakatat onun adı huuu yıldırım, Kemeraltına gidip "bana sakat at ver" desem beni dükandan kovarlar :kiskis

Sakatat onun adı huuu yıldırım, Kemeraltına gidip "bana sakat at ver" desem beni dükandan kovarlar :kiskis
Benim bir tarafım kayserili olduğu için beni kovmazlar bile. :) Ne yaparlar Allah bilir. :)

Konu diyetti geçti Kelle paça ne arasan var fena baltalandı.
Emmi boşluk koymuşum aynı şeyi yazdım ciğerci sakatçı deriz biz boşluk var diye konu meşhur Sucuklara gitmesin :kiskis

Emmi boşluk koymuşum aynı şeyi yazdım ciğerci sakatçı deriz biz boşluk var diye konu meşhur Sucuklara gitmesin :kiskis
Ama bu da diyet. Sağlıklı diyet. ;)

İyi de yanlışta ısrar ediyorsun mübarek :kiskis ,neden düzeltmedin mesajını bakayım,arada boşluk varmışmış da falan :hihi <---Ve ben buradan çıkar, @Sota geliyor :)

İyi de yanlışta ısrar ediyorsun mübarek :kiskis ,neden düzeltmedin mesajını bakayım,arada boşluk varmışmış da falan :hihi <---Ve ben buradan çıkar, @Sota geliyor :)
Tabi bütün ihale bize kalsın. :) Görüşmek üzere.

Geri
Üst Alt