- 23 Kas 2017
- 20,969
Ben kahve içerim haberın olsun
Kahve zinciri çok.
Ben kahve içerim haberın olsun
Koraycım bıze acıldıgın kadar, gıdıp kıza acılsaydın. senın de dugununde boyle donuyorduk
cappucino makinem var sen gel yeter kiBen kahve içerim haberın olsun
bir bardak çaya 6 TL veriyorum daha nasıl bir şımarıklık yapabilirim kiBence o kısımda da ufak bir şımarıklık yapmalısın.
Para üstü isteyerek.bir bardak çaya 6 TL veriyorum daha nasıl bir şımarıklık yapabilirim ki
Havalar bıraz kırılsın (Mart-Nısan) gıbı Damlarım.cappucino makinem var sen gel yeter ki
bir bardak çaya 6 TL veriyorum daha nasıl bir şımarıklık yapabilirim ki
O zaman arkamızdan küfür ederler ne gerek var öyle şımarıklıklaraPara üstü isteyerek.
İnşallah inşallah yolun şimdiden açık olsun o zamanHavalar bıraz kırılsın (Mart-Nısan) gıbı Damlarım.
O zaman arkamızdan küfür ederler ne gerek var öyle şımarıklıklara
Onunda 4000 TL cezası varSıcak çayı at üzerlerine.
Onunda 4000 TL cezası var
Çay için erken ya biraz elektriklenme olsunda aramızda yukarda bir arkadaş hoşlanmış senden yazmış.Çiçek yerine bir çay içmeye falan davet etsen daha mantıklı.
İlla çiçek alacağım diyorsan da 1 tane gül falan al, buket demet olaylarına girme.
Verdiğin paralara acırsın sonra.
e yani illa muhabbet edecek bişeyler bulunur.Senin bakıştığın kız sana merhaba dese ve aranızda diyalog başlasa hoşuna gider öyle değilmi,o zaman ilk adımı sen at madem sana bakıyor sen de onun hoşuna gidecek adımı at ''merhaba'' de.Tabi sadece merhaba deyip kalma
Çok mantıklı bir tavsiye eyvallah işte yukarda yazdığım gibi elektriklenme olması şart önce.Bence çiçek alma, çiçek verme olaylarından önce;
(Çiçek alırsın, kız, "nezaketten gülüyodum, sen bundan ne mana çıkardın azgın teke ?!?!?!!!" derse bi gün sonra o işe daha gidesin gelmez!) bizde internet kesildi, altyapıda mı sorun var diye bir de size sorayım dedim falan derken senin ürettiğin akımın doğru akım mı kaçak elektrik mi olduğunu anlayıp öyle çiçekti, böcekti işlerine gir derim.
Rumuz, tecrübe
Aynen DostumBenzetme güzeldi.
Derinden vurmayın bizi şimdiden.daha önce attığım bi tiviti yüklüyorum buraya senin için.gerisini sen anla )
İnşallah dua edin kardeşinize.Genel kuralı unutmayalım, kaçarsan kovalar kovalarsan kaçar. Tabi dozu iyi ayarlamak lazım, kovalasın derken hepten kacirmak var. O halde dengeli olacagiz.
Bir..yılışık tipleri hiçbir kız sevmez, aşırı kibarlık iyi değildir, dengeyi iyi kurun.
Iki..içine düşecekmiş tavırlardan uzak durun.
Üç..rahat olun, kalp atışınızı kontrol edip heyacanınızı belli etmeyin özgüveninizi hissetsin.
Dört.. sürekli bakmayın ve gülmeyin.
Beş..Gidin ve merhaba deyin tanışmak istediğinizi söyleyin devamı gelecektir..
Hadi bakalım kolay gelsin..
Sizin oralar neresii??bizim buralarda 4 çay 25 lira az aşağıda bi çiçekçi var küçük bir buket çiçeği 20 liraya veriyor
AnkaraÇay için erken ya biraz elektriklenme olsunda aramızda yukarda bir arkadaş hoşlanmış senden yazmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
e yani illa muhabbet edecek bişeyler bulunur.
Çok mantıklı bir tavsiye eyvallah işte yukarda yazdığım gibi elektriklenme olması şart önce.
Aynen Dostum
Derinden vurmayın bizi şimdiden.
İnşallah dua edin kardeşinize.
Sizin oralar neresii??
Ortalama bir buket 50 lira gibi bir rakama almıştım bundan 3 sene önce sanırım.
Büyük bir şey yaptırayım desen 100-150 liradan aşağı çıkarı yok o işin.
25 lira da 4 çaya iyi paraymış yani. 30 liraya 5 Lahmacun yiyorum burada.
Allah bu günleri göstermez inşallah Cümleten.Çağrışım yaptı...
Koraycım bıze acıldıgın kadar, gıdıp kıza acılsaydın. senın de dugununde boyle donuyorduk