ilk fırsatta yapacağım elbetteKomşu kızlarından mastır yapmış biri olarak bu kadar uzatmadan git selamlaş
Ya zamanla olacak şeyler sonra bir bakışına aldandım vay vay şarkılarını hatta azer bülbül şarkılarını dinlemeyelim.Yıllar önce bir amcam bana bir olay anlatmıştı. Aynen aktarıyorum
Delikanlının birisi kız bulamıyormuş, bir gün köyün birine gitmiş bir kız görmüş aşık olmuş sonra babasına demiş filan köyde bir kız gördüm onu bana iste demiş, babası da kız seni istiyormu demiş, oğlanda ineği bana baktı istiyor demiş
Kıssadan hisse; bakışmayı aşk sanma, yalan olursun. Yalana gönül kaptırma mahvolursun..
Hem maaştan yakınıyorsun hemde çicek yollamaya çalısıyorsunBu bakışmalar benim kalp ritmimi arttırıyor çiçekmi yollasam ne yapsam
Aşk Çiçek para felan dinlemez sen hiç aşık olmadın sanırımHem maaştan yakınıyorsun hemde çicek yollamaya çalısıyorsun
Aşk Çiçek para felan dinlemez sen hiç aşık olmadın sanırım
Bence çiçek alma, çiçek verme olaylarından önce;
(Çiçek alırsın, kız, "nezaketten gülüyodum, sen bundan ne mana çıkardın azgın teke ?!?!?!!!" derse bi gün sonra o işe daha gidesin gelmez!) bizde internet kesildi, altyapıda mı sorun var diye bir de size sorayım dedim falan derken senin ürettiğin akımın doğru akım mı kaçak elektrik mi olduğunu anlayıp öyle çiçekti, böcekti işlerine gir derim.
Rumuz, tecrübe
Kizlar simartilmayi sever lakin parayla,hediyeyle simartilan bayanlardan (pek hayir bekleme)Aşk Çiçek para felan dinlemez sen hiç aşık olmadın sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben eski hoşlandığım kızlara neler neler aldım neler duysan