Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Wallahamı diyorsun demin gördüm kendisinide acelesi vardı işin garibi çok zayıf bir kız bende biraz kilo var ya2 gün bak sonraki gün hiç bakma , baksada görmezden gel.
bak neler oluyor
Wallahamı diyorsun demin gördüm kendisinide acelesi vardı işin garibi çok zayıf bir kız bende biraz kilo var ya2 gün bak sonraki gün hiç bakma , baksada görmezden gel.
bak neler oluyor
Neticede Tavsiye forumuMevzuya gel forumca Güzin Abla olduk
İstemeye git demiyorum ki? amaç mevzu ya girmek mesala en son birisinin bakışını yakaladım sadece 5sn göz göze geldik gittim konuştum ve sevgili olduk )Amin Amin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tatlımı erken değilmi bence ya şimdi işte eczaneye girerken baktı bana karşıdan sanki niyeti var gibi allahım inşallah olur ya dua edin bana arkadaşlar ya
işin garibi çok zayıf bir kız
Heyecanla ve gülerek takip ediyorum bakalım bunun ucu nereye varacak
Büyük ihtimalle aynı fikirdeyizBir tahminim mevcut ama söylemem.
Eyvallah Kardeşim Esra erola doğru ilerliyoruz inşallahBurası iyice Esra Erol’a bağladı
Şaka bir yana da, hakkında hayırlısı olsun kardeşim.
hmmm bak şimdi içini okudumKriteri ufakta olsa vermişsin. Zayıflık kız için eksi, güzellik artı.
Bu arada dış güzellik makyaj silinene kadar var, sonrası kaza ve kadere giriyor. ?
Ben bilirim de şimdi konuşmayımBir tahminim mevcut ama söylemem.
Heyecanla ve gülerek takip ediyorum bakalım bunun ucu nereye varacak
Ahh ahh nerde o şans bende abiİstemeye git demiyorum ki? amaç mevzu ya girmek mesala en son birisinin bakışını yakaladım sadece 5sn göz göze geldik gittim konuştum ve sevgili olduk )
Sonucu Elbet Bildiririm zaten dürüstlükten hiç şaşmadım
Dua edin kardeşinize olsun bu iş yalnızlıktan bıktım yaBeklemedeyiz.
Dua edin kardeşinize olsun bu iş yalnızlıktan bıktım ya
oooo oohhh nisan 2018 den şubat 2019 a kadar bir kız bana ne çektirdi sadece allah bilir evet biri geldi daha önce tattım o duyguyu umutÖyle insan gelir ki karşına, yalnızlık sultanlıkmış dersin.
Bu daha başlangıç, fazla kaptırma da kendini.