- 23 Kas 2017
- 20,969
Koro96 Düğün yapsın, Adminden Çeyrek Çalışır
Admin bile çeyreğe indiyse...
Koro96 Düğün yapsın, Adminden Çeyrek Çalışır
Düşünmen bile yeter kardeşim eyvallahKoro96 Düğün yapsın, Adminden Çeyrek Çalışır
Olsun ya düşünmesi bile yeter adamın.Admin bile çeyreğe indiyse...
doğru bu tarz geri dönüşler olabilir.Kizlar simartilmayi sever lakin parayla,hediyeyle simartilan bayanlardan (pek hayir bekleme)
ansizin tekmeyi yersin
ya sesli güldümdaha önce attığım bi tiviti yüklüyorum buraya senin için.gerisini sen anla )
ABi deminde kaçamak baktı allahım ben ona baktıkça ellerim titriyor ya kalp atışım hızlanıyor.Genel kuralı unutmayalım, kaçarsan kovalar kovalarsan kaçar. Tabi dozu iyi ayarlamak lazım, kovalasın derken hepten kacirmak var. O halde dengeli olacagiz.
Bir..yılışık tipleri hiçbir kız sevmez, aşırı kibarlık iyi değildir, dengeyi iyi kurun.
Iki..içine düşecekmiş tavırlardan uzak durun.
Üç..rahat olun, kalp atışınızı kontrol edip heyacanınızı belli etmeyin özgüveninizi hissetsin.
Dört.. sürekli bakmayın ve gülmeyin.
Beş..Gidin ve merhaba deyin tanışmak istediğinizi söyleyin devamı gelecektir..
Hadi bakalım kolay gelsin..
bizim buralarda 4 çay 25 lira az aşağıda bi çiçekçi var küçük bir buket çiçeği 20 liraya veriyorÇiçek yerine bir çay içmeye falan davet etsen daha mantıklı.
İlla çiçek alacağım diyorsan da 1 tane gül falan al, buket demet olaylarına girme.
Verdiğin paralara acırsın sonra.
bizim buralarda 4 çay 25 lira az aşağıda bi çiçekçi var küçük bir buket çiçeği 20 liraya veriyor
Çağrışım yaptı...bizim buralarda 4 çay 25 lira az aşağıda bi çiçekçi var küçük bir buket çiçeği 20 liraya veriyor
Koraycım bıze acıldıgın kadar, gıdıp kıza acılsaydın. senın de dugununde boyle donuyordukABi deminde kaçamak baktı allahım ben ona baktıkça ellerim titriyor ya kalp atışım hızlanıyor.
buda bir şey mi hocam bazen kendimi şımartmak için dışarı da çay içiyorumÇağrışım yaptı...
buda bir şey mi hocam bazen kendimi şımartmak için dışarı da çay içiyorum
bardağı 6 TL 25 lira verince 1 lira para üstü almaya utanıyorum o yüzden hep 5 bardak içiyorumBardağı 6,25 olansa ona şımartmak denir tabi ki.
Ben kahve içerim haberın olsunbardağı 6 TL 25 lira verince 1 lira para üstü almaya utanıyorum o yüzden hep 5 bardak içiyorum
bardağı 6 TL 25 lira verince 1 lira para üstü almaya utanıyorum o yüzden hep 5 bardak içiyorum