Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Aynen abi.Uzatmadan tanışın gerisi gelir çiçek almak büyük hata olur tanışmadan yapmayın sakın çay içinde bir kaç gün sohbet ettikten sonra teklif edin anında teklif ederseniz reddi yersiniz.
Aynen abi.Uzatmadan tanışın gerisi gelir çiçek almak büyük hata olur tanışmadan yapmayın sakın çay içinde bir kaç gün sohbet ettikten sonra teklif edin anında teklif ederseniz reddi yersiniz.
Evet Birazdan Allahın izniyle ilk adımı atacağım Heyecan dorukta bakalım ne olacak konuşma geçmişini yazacam buraya
Niyeki girsinKonuşma SS'lerini atma istersen, başın sıkıntıya girmesin sonra?
Abi konuşamadım ya yağmur birden bastırdı bide çok hızlı hızlı yürüyordu bi adım arkamdaydı düşündümkü küçük bir kazayamı denk getirsem şemsiye ye çarrpma gibi felan sonrası gelirSonuç ?
Yıkıl gözüm görmesinAbi konuşamadım ya yağmur birden bastırdı bide çok hızlı hızlı yürüyordu bi adım arkamdaydı düşündümkü küçük bir kazayamı denk getirsem şemsiye ye çarrpma gibi felan sonrası gelir
Koraycim, sabah sabah seni gaza getirecek
bu parcayi hediye ediyorum.
(yeter sikildik konus artik)
Demin Bizim eczanenin kaldırımından geçti amma nasıl bakış içime düşecek gibi ya bir yolunu bulup konuşacam illakiYıkıl gözüm görmesin
Demin Bizim eczanenin kaldırımından geçti amma nasıl bakış içime düşecek gibi ya bir yolunu bulup konuşacam illaki
Ona daha önce bende dikkat çekmiştim...ah ahhh ingilizce klavye ile Türkçe yazmak yok mu
Allah korusun yaBu gidişle başkası onunla konuşmaya başlayacak, sen de uzaktan bakakalacan öyle, benden söylemesi...