Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
Hay ağzına sağlık. Içimden geceni aleni soyledin.Bu gidişle başkasına kaptıracaksın.
Hay ağzına sağlık. Içimden geceni aleni soyledin.Bu gidişle başkasına kaptıracaksın.
Sen dümdük yaz çiz, parmaklarım oklava gibi de, sonra Biz fesat olalım... Oh ne ala Mualla...
SwiftKey klavyeyi denedin mi?
Dün Eczane Kapandıktan sonra öğlen Saatlerinde Birlikte Yürüdük Bayılmama Ramak Kalmıştı Heyecandan Gerçekten Aşk İnsanı Çok Değiştiriyormuş ya
Koray bu kizla konusana kadar senin hesabi askiya mi alsamDün Eczane Kapandıktan sonra öğlen Saatlerinde Birlikte Yürüdük Bayılmama Ramak Kalmıştı Heyecandan Gerçekten Aşk İnsanı Çok Değiştiriyormuş ya
Yok Daha Gelmedik Oralara Dün bir Bugün 2 demesinYürüyorsunuz da, kıza olan ilgini belli ediyor musun? Önemli olan o.
Friendzone'a düşme sonra. Ben seni arkadaş olarak görüyorum demesin.
Cidden sesli güldüm Sevgili ahmet beraber yürüdük diyorum yaKoray bu kizla konusana kadar senin hesabi askiya mi alsam
Yok Daha Gelmedik Oralara Dün bir Bugün 2 demesin
haklısın valla onun heyecanıyla spor diyete başladım iyimiSana bakıp geçen insan bu, oralara gel bir an önce.
haklısın valla onun heyecanıyla spor diyete başladım iyimi
Soru kisa net,Yok Daha Gelmedik Oralara Dün bir Bugün 2 demesin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cidden sesli güldüm Sevgili ahmet beraber yürüdük diyorum ya
Demiş ama gerisi gelmemiş belli.Soru kisa net,
Kiza merhaba dedin mi demedin mi.
Koray yıkıl gozum görmesin seni.Demiş ama gerisi gelmemiş belli.
Yanında yürüdüğüme göre heralde ayyy görseniz çok cana yakın ama saf bir kıza benziyor bakışlarından anladım ama ne biliyimSoru kisa net,
Kiza merhaba dedin mi demedin mi.