Bakışmaya Başladığım Meslektaşım Ve Komşu Kızı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koro96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Koro96'nun hali ne olacak...

• Koray yenge adayına çıkma teklif edecek. Çıkmaya baslayacaklar.

• Koray yenge adayına çıkma teklif edecek. Yenge adayı kabul etmeyecek

• Koray bu aşkı platonik olarak yaşamaya devam edecek.

• Yenge adayımız sonunda dayamayıp, koraya çıkma teklif edecek.

• Koray herseyi elinize yüzüne bulaştıracak, Yenge adayını başkasına kaptıracak.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sen dümdük yaz çiz, parmaklarım oklava gibi :kas de, sonra Biz fesat olalım... Oh ne ala Mualla... :hihi

SwiftKey klavyeyi denedin mi? :hmm

Swiftkey nedense beni kanser ediyor. Google klavye güzel kocaman tuşları var. :hihi

Dün Eczane Kapandıktan sonra öğlen Saatlerinde Birlikte Yürüdük Bayılmama Ramak Kalmıştı Heyecandan Gerçekten Aşk İnsanı Çok Değiştiriyormuş ya :haha1:haha1:haha1:haha1:haha1:haha1

Dün Eczane Kapandıktan sonra öğlen Saatlerinde Birlikte Yürüdük Bayılmama Ramak Kalmıştı Heyecandan Gerçekten Aşk İnsanı Çok Değiştiriyormuş ya :haha1:haha1:haha1:haha1:haha1:haha1

Yürüyorsunuz da, kıza olan ilgini belli ediyor musun? Önemli olan o.
Friendzone'a düşme sonra. Ben seni arkadaş olarak görüyorum demesin. :kiskis

Koray bu kizla konusana kadar senin hesabi askiya mi alsam :hmm

Yok Daha Gelmedik Oralara Dün bir Bugün 2 demesin :haha1:haha1:haha1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:haha1:haha1:haha1:haha1:haha1:haha1 Cidden sesli güldüm Sevgili ahmet beraber yürüdük diyorum ya
Soru kisa net,
Kiza merhaba dedin mi demedin mi.

Soru kisa net,
Kiza merhaba dedin mi demedin mi.
Yanında yürüdüğüme göre heralde ayyy görseniz çok cana yakın ama saf bir kıza benziyor bakışlarından anladım ama ne biliyim :hmm:hmm

Aksiyon beklıyoruz Koro anla bızı. :clap

Geri
Üst Alt