çoğul eki olmasa cevap vermezdim de işte konuya cevap veren herkesi yakmışOna daha önce bende dikkat çekmiştim...![]()

çoğul eki olmasa cevap vermezdim de işte konuya cevap veren herkesi yakmışOna daha önce bende dikkat çekmiştim...![]()

Ben daha önceden fark ettiğim için, forumda teneke külot ile dolaşıyorum... Ne olur ne olmaz.çoğul eki olmasa cevap vermezdim de işte konuya cevap veren herkesi yakmış![]()
![]()

HahahaBen daha önceden fark ettiğim için, forumda teneke külot ile dolaşıyorum... Ne olur ne olmaz.![]()
aman diyim hocam koro bu hızla giderse çeliği deler en iyisi fazla yaklaşmamak
ben yaklaşmıyorum. Konu farklı yerlere gitti ortalığı daha fazla karıştırmayım ben ?Konu farklı yere gitti diye düşünme bence, zaten çok farklı yerde...Hahaha![]()
ben yaklaşmıyorum. Konu farklı yerlere gitti ortalığı daha fazla karıştırmayım ben ?

Doğru ya benim ki de laf işte konu başlığını çabuk unuttumKonu farklı yere gitti diye düşünme bence, zaten çok farklı yerde...![]()

Parmaklarım bırazcık ırıce (TR klavye kullanamıyorum idare edınOna daha önce bende dikkat çekmiştim...![]()
) Buarada çok fesatsınız 
Doğrudur ee Birazdan Faaliyete geçiyorumBu işler böyle, beklersenbeklersin.

Kiiiiiimmm Bizzzmmiiii Yok CanımParmaklarım bırazcık ırıce (TR klavye kullanamıyorum idare edın) Buarada çok fesatsınız
![]()

Sen dümdük yaz çiz, parmaklarım oklava gibiParmaklarım bırazcık ırıce (TR klavye kullanamıyorum idare edın) Buarada çok fesatsınız
![]()
de, sonra Biz fesat olalım... Oh ne ala Mualla... 

Samsung öngürücü metın duzeltme fonksıyonu kullanmaya calısıyorum ama oda bazen sapıtıyor.Sen dümdük yaz çiz, parmaklarım oklava gibide, sonra Biz fesat olalım... Oh ne ala Mualla...
SwiftKey klavyeyi denedin mi?![]()

Konu farklı yere gitti diye düşünme bence, zaten çok farklı yerde...![]()

Abi bir Arkadaşa Şundan LazımHahaha![]()
ben yaklaşmıyorum. Konu farklı yerlere gitti ortalığı daha fazla karıştırmayım ben ?

Adım atmaya başlandı bakalım artık.Bu gidişle başkasına kaptıracaksın.