çoğul eki olmasa cevap vermezdim de işte konuya cevap veren herkesi yakmışOna daha önce bende dikkat çekmiştim...
çoğul eki olmasa cevap vermezdim de işte konuya cevap veren herkesi yakmışOna daha önce bende dikkat çekmiştim...
Ben daha önceden fark ettiğim için, forumda teneke külot ile dolaşıyorum... Ne olur ne olmaz.çoğul eki olmasa cevap vermezdim de işte konuya cevap veren herkesi yakmış
Hahaha aman diyim hocam koro bu hızla giderse çeliği deler en iyisi fazla yaklaşmamak ben yaklaşmıyorum. Konu farklı yerlere gitti ortalığı daha fazla karıştırmayım ben ?Ben daha önceden fark ettiğim için, forumda teneke külot ile dolaşıyorum... Ne olur ne olmaz.
Konu farklı yere gitti diye düşünme bence, zaten çok farklı yerde...Hahaha aman diyim hocam koro bu hızla giderse çeliği deler en iyisi fazla yaklaşmamak ben yaklaşmıyorum. Konu farklı yerlere gitti ortalığı daha fazla karıştırmayım ben ?
Allah korusun ya
Doğru ya benim ki de laf işte konu başlığını çabuk unuttumKonu farklı yere gitti diye düşünme bence, zaten çok farklı yerde...
Parmaklarım bırazcık ırıce (TR klavye kullanamıyorum idare edın ) Buarada çok fesatsınızOna daha önce bende dikkat çekmiştim...
Doğrudur ee Birazdan Faaliyete geçiyorumBu işler böyle, beklersen beklersin.
Kiiiiiimmm Bizzzmmiiii Yok CanımParmaklarım bırazcık ırıce (TR klavye kullanamıyorum idare edın ) Buarada çok fesatsınız
Sen dümdük yaz çiz, parmaklarım oklava gibi de, sonra Biz fesat olalım... Oh ne ala Mualla...Parmaklarım bırazcık ırıce (TR klavye kullanamıyorum idare edın ) Buarada çok fesatsınız
Doğrudur ee Birazdan Faaliyete geçiyorum
Samsung öngürücü metın duzeltme fonksıyonu kullanmaya calısıyorum ama oda bazen sapıtıyor.Sen dümdük yaz çiz, parmaklarım oklava gibi de, sonra Biz fesat olalım... Oh ne ala Mualla...
SwiftKey klavyeyi denedin mi?
Konu farklı yere gitti diye düşünme bence, zaten çok farklı yerde...
Abi bir Arkadaşa Şundan LazımHahaha aman diyim hocam koro bu hızla giderse çeliği deler en iyisi fazla yaklaşmamak ben yaklaşmıyorum. Konu farklı yerlere gitti ortalığı daha fazla karıştırmayım ben ?
Adım atmaya başlandı bakalım artık.Bu gidişle başkasına kaptıracaksın.