Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önce bir konuşmaya başlıyalımda sosyal medya olayına ne zaman girsem ? en iyi iletişim aracı o dışarı çıktığında tesadüfe denk getirip sırf karşılaşmış gibi olmak için dışarıya çıkıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Emmi onla çalışanlarla ben zaten papazım niye yardım beklesin bakışmalar felan boşunamı yani bir kız niye sürekli baksın bakkalda karşılaştık 220 volt girer gibi oldu ikimize benim dirençler heyecandan yanıyordu sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Konuşayım doğru düzgün yazarım ama bana bakarken (DÜN) saçlarıyla oynuyordu.
Son bir kaç günün özeti dışarı çıktık bakıştık içeri girdik çayımı içtim bir hava alayım dedim yine dışarıda ooo bu sefer yine bana bakıyor saçıyla oynuyor yine içeri girdik biraz iş yaptım yine dışarıya çıktım bu sefer bakkala gittim oooo bir baktım yine orada kompenentler kısa devre yaptı bakıştık yine yerimize geri döndük.
İcraat loading........ system halted fatal error ?
Son bir kaç günün özeti dışarı çıktık bakıştık içeri girdik çayımı içtim bir hava alayım dedim yine dışarıda ooo bu sefer yine bana bakıyor saçıyla oynuyor yine içeri girdik biraz iş yaptım yine dışarıya çıktım bu sefer bakkala gittim oooo bir baktım yine orada kompenentler kısa devre yaptı bakıştık yine yerimize geri döndük.
Selamlar Karşı Komşumuzda çok güzel bir kız işe başladı kızla aramızda bir elektriklenme başladı bakışıyoruz demin bana bakarak saçıyla oynadığını gördüm geçende bayağı uzun uzun bakıştık şimdide kapıdaydı bu tarafa bakıyordu bende yüzümü çevirdim ee fazlası yanlış anlaşılır diye ya bende uzun...