ps4 de bende hdr yi açamadım.merhaba ,
hdr diyor tv de ps4 hdr özelliğini kullanamıyorum ama kardeşimin philipsi war hdr a geçince görüntü acayip süper oluyor.
Ps4tvniz hdr desteklemiyor diyor.Bilgisi olan var mıdır?
ps4 de bende hdr yi açamadım.merhaba ,
hdr diyor tv de ps4 hdr özelliğini kullanamıyorum ama kardeşimin philipsi war hdr a geçince görüntü acayip süper oluyor.
Ps4tvniz hdr desteklemiyor diyor.Bilgisi olan var mıdır?
hayır silmeden kurulmaz.Rootlamadan normal netflixi uninstall yapıp 1080p versiyon kuramaz miyim ?
Teşekkürler, garanti kapsamı dışına çıkarmak da istemiyorum böyle kalsın o halde.Hyr stock olarak geldiği için kaldırılmıyor
Adem abi daha iyi bilir ama root garanti dışına çıkarmıyor sanırım ama öğrenmeden mudahale yapmayın tabiki benim yetkili servisi adem abinin kendisiTeşekkürler, garanti kapsamı dışına çıkarmak da istemiyorum böyle kalsın o halde.
)Merak ettim bak ne yapmışlar acaba bana gelmedi güncellemeRootlasanız da orjinal yazılımı usb'den geri yükleyince root'tan kurtulmuş, tamamen orjinale geri dönmüş oluyorsunuz.
Bu arada benim 310819 üretimli k5500rst'ye yeni yazılım gelmiş, uyarısı geldi bi yarım saat önce, indiriyorum şu anda.
İndirdikten sonra da adb shell pull ile bilgisayarıma çekerim, fabrika yazılımına dönmek zorunda kalırsam tekar indirmek zorunda kalmam. Bakalım ne gibi değişiklikler olmuş ya da olmuş mu...
Abi küsmüyüz seninle yahu, kaç kere etiketledim hiç pas da vermiyorsun :(Merak ettim bak ne yapmışlar acaba bana gelmedi güncelleme
olur mu adem abim küser miyim hic ben sana. ama foruma falan gıremedım abı son gorulmeden bellıdır belkı. zaten baya olmus kı sıfremı bıle hatırlamadım bloke oldu maılden şifremi unuttum yapıp giriş yaptım yegenıme dogum gunu hedıyesı ıcın tv alacaktım dedım foruma sorayım.Abi küsmüyüz seninle yahu, kaç kere etiketledim hiç pas da vermiyorsun :(