Askıda Fatura Kampanyası ile 2 Günde 7 Milyona Doğru Koşuluyor

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Ne yapsa idim domestos
Bu çifte standarda karşı herşeyi kabul edip sessiz mi kalsaydım..

Hem o mesaj sistem olarak öyle gözüksede özel mesal değilki uyarı ve bilgilendirme mesajıydı
Kendi aramızda Özel bir diyalog olsaydı elbette bunu teşhir edecek kadar karakterde bir insan değilim.
Ne yapsa idim domestos??

Özel mesajı genele yaymamalıydın yeterliydi, gerisi için çok farklı dünşüncelere sahip olduğumuz için yorum yapmam.

Sağlıcakla.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Yahu Can abi bu filmi biz defalarca gördük, Ben bilerek banlamıyorum Dallası zira ona istediği kozu vermiyorum.
Amaç burada sürekli manipülatif hareketler ile banlanmak sonra gidip DH de durumu ajite etmek, neden?

Nedenini de yazayım.

Bu foruma halaylar davullar ile geldi (Kendince) sonra istedi ki ona özel kırmızı halılar serilsin, yetki verilsin, imtiyazlar tanınsın, Dh de yapmaya çalıştığı ama başaramadığı istediği gibi yazıp istediği (Samsung) markayı tavsiye etsin kimse de ona karışmasın.

E tabi istediğini alamayınca bu sefer daha üst mercilere şansını denedi ( Sota Sota ya şikayet etti bizi) Ahmet de kendisine istediğini vermedi vs vs.

Bu hırçınlık ile Tavsiye konusunda ben berberim keserim, terziyim biçerim gibi klasik Dallas cümleleri ile alttan alttan asarım keserim muhabbeti yaptı.

Malum bunlar bizim forumumuzda kabul gören şeyler değil, ben de Tvasiye başlığı gereksiz tartışmalara kapansın diye kendisini o başlıktan yasakladım ve not olarak da istiyorsa kendi başlığını açıp orada yazabileceğini söyledim ama belli ki zaten amacı yardımcı olmak destek sunmak aile bireyi olmak vs değil.

Sevgili Dallas'ın Dh den beri anlayamadığım tarafı ise tam olarak ne istediğidir.

DH de yine yetki beklentisi vardı olmadı, burada olmadı, bütün mevzu bu ise üzgünüm yapabilecek bir şey yok zira biz forumda bunu hak ettiğini düşündüğümüz her üyemize gerekli imtiyazları zamanı gelince sağlıyoruz.

Öyle aman aman kanuni hukuki kurallarımız yok, Biraz etik kurallar, biraz vicdani, ahlaki, milliyetçi ve elimizden geldiğince demoktratik.

Şimdi yukarıdaki mesajdan örnek vermek gerekirse ben sadece durum tespiti yapmışım ve demişim ki istersen anket açayım sonucu gör, O da cevap olarak demiş ki sonuç belli taraflı forum bla bla

Kardeşim forum taraflı olduğundan değil, hakkında edilen şikayetler yönetime geliyor, seninle ilgili şikayetleri gördüğüm için sunulmuş bir beyandı bu sadece.

Dh de de yandaşın olan birkaç destekçin dışında forumda 100 kişiyi sorsak 70 i tarzından ve tavrından huzursuz buna paralel yazılmış bir beyandı.

Defalarca yazdım yine yazayım, forum taraflı mı? Tamam ya kabul taraflıyız biz.

Milletten tarafız
Memleketten tarafız
Halktan tarafız
Haktan tarafız
Cumhuriyetten tarafız
Gazinin ilkelerinden tarafız
Bayraktan tarafız
Yaratandan tarafız
İnsanlara GERÇEKTEN doğru marka ve modelleri önermekten tarafız

Trollerin karşı tarafındayız
Terörün karşı tarafındayız
Dini alet olarak kullananların karşı tarafındayız
DEVLET ile Hükumeti karıştıranların karşı tarafındayız
Askerimize el kaldıranın karşı tarafındayız
Teröriste lahmacun ısmarlayanların karşı tarafındayız
Milletin vergisi ile alınan Audi A8 long lüx arabaya 1 milyar 700 milyon ödeyenlerin karşı tarafındayız
Millete sormadan yandaşa peşkeş çekilen otoyollar köprüleri yapanların karşı tarafındayız

Evet tarafız yani.

Netice itibari ile manzara şu bak ben yazayım sevgili Dallas kardeşimize

Sen memlekette TEK ADAM rejiminden hoşnutsun çünkü sana dokunan bir şey yok
Sen forumda beni TEK ADAM görüp benden şikayetçisin çünkü benim yüzümden istediklerin olmuyor

Aslında anlayabilmen için bundan daha iyi bir özet olmazdı.

Siz tarafsınız ve memleketi istediğiniz gibi yönetiyorsunuz.
Biz de tarafız ve forumu istediğimiz gibi yönetiyoruz.

Demokrasi mi?

Ben seçeneği sundum, al sana demokrasi. Kendin sor forum halkına senin hakkında ne düşündüklerini.

Haaa ''Bana ne'' mi diyorsun?

O zaman ne demeye yazıp yazıp duruyorsun gardaş, sana ne ise kapı orada :)

images-121e848d60e3eb0fe.jpg

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
Gerçekten de zayıf insanlarız, çünkü kendimiz de insan olduğumuz halde insana doğuştan gelen değerini vermeyi beceremiyoruz.

Mekke feth edildiğinde etrafında toplanırlar ve Peygamber (S.A.V) Bilal'e çık kabeye ezan oku der ve o da çıkar başlar okumaya. Kabe hem müslümanlar için kutsal hem de o gün müslüman olmayan müşrikler için de kutsaldır. Savaşmadan malubiyeti kabul eden oradaki müşrikler aralarında konuşmaya başlar. Muhammet bir köleye kutsalımızı çiğnetiyor görüyormusunuz diye. Müslümanlar bunu duyunca Peygamber (S.A.V) iletirler.
Prgamber (S.A.V) kabeye döner ve derki ey kabe sen yeryüzündeki en yüce kutlu mekansın gibi ifadelerle över, ve derki Ey kabe sen çok değerlisin ama bir insan senden daha değerli der.
Şurada konuştuğumuz yarın unutulacak belki yarınımızı da etkileyecek şeyler. Ama bence hiçbiri bir üye kadar değerli olmamalı. Konuşulanı da değiştirebilecek olan yine insan.
Her insan eşit doğuyor ama aldığı yada ona verilen verilen eğitimle şekilleniyor. Suç teşkil etmedikten sonra bırakalım herkes kendini ifade etsin zaten aldığı eğitimin sunumunu yapacaktır beyanlarıyla. Ben şahsen herkesi okurken "çoğu bidiğim duyduğum olsada" keyif alıyorum, emek vermiş yazmış diye saygı duyuyorum. Sinkaflı bölümleri otomatikman atlıyorum.
Adem Helvacı Adem Helvacı 'yı fikirilerimiz farklı da olsa çok keyifle okuduğumu özellikle belirteyim.

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
Yahu Can abi bu filmi biz defalarca gördük, Ben bilerek banlamıyorum Dallası zira ona istediği kozu vermiyorum.
Amaç burada sürekli manipülatif hareketler ile banlanmak sonra gidip DH de durumu ajite etmek, neden?

Nedenini de yazayım.

Bu foruma halaylar davullar ile geldi (Kendince) sonra istedi ki ona özel kırmızı halılar serilsin, yetki verilsin, imtiyazlar tanınsın, Dh de yapmaya çalıştığı ama başaramadığı istediği gibi yazıp istediği (Samsung) markayı tavsiye etsin kimse de ona karışmasın.

E tabi istediğini alamayınca bu sefer daha üst mercilere şansını denedi ( Sota Sota ya şikayet etti bizi) Ahmet de kendisine istediğini vermedi vs vs.

Bu hırçınlık ile Tavsiye konusunda ben berberim keserim, terziyim biçerim gibi klasik Dallas cümleleri ile alttan alttan asarım keserim muhabbeti yaptı.

Malum bunlar bizim forumumuzda kabul gören şeyler değil, ben de Tvasiye başlığı gereksiz tartışmalara kapansın diye kendisini o başlıktan yasakladım ve not olarak da istiyorsa kendi başlığını açıp orada yazabileceğini söyledim ama belli ki zaten amacı yardımcı olmak destek sunmak aile bireyi olmak vs değil.

Sevgili Dallas'ın Dh den beri anlayamadığım tarafı ise tam olarak ne istediğidir.

DH de yine yetki beklentisi vardı olmadı, burada olmadı, bütün mevzu bu ise üzgünüm yapabilecek bir şey yok zira biz forumda bunu hak ettiğini düşündüğümüz her üyemize gerekli imtiyazları zamanı gelince sağlıyoruz.

Öyle aman aman kanuni hukuki kurallarımız yok, Biraz etik kurallar, biraz vicdani, ahlaki, milliyetçi ve elimizden geldiğince demoktratik.

Şimdi yukarıdaki mesajdan örnek vermek gerekirse ben sadece durum tespiti yapmışım ve demişim ki istersen anket açayım sonucu gör, O da cevap olarak demiş ki sonuç belli taraflı forum bla bla

Kardeşim forum taraflı olduğundan değil, hakkında edilen şikayetler yönetime geliyor, seninle ilgili şikayetleri gördüğüm için sunulmuş bir beyandı bu sadece.

Dh de de yandaşın olan birkaç destekçin dışında forumda 100 kişiyi sorsak 70 i tarzından ve tavrından huzursuz buna paralel yazılmış bir beyandı.

Defalarca yazdım yine yazayım, forum taraflı mı? Tamam ya kabul taraflıyız biz.

Milletten tarafız
Memleketten tarafız
Halktan tarafız
Haktan tarafız
Cumhuriyetten tarafız
Gazinin ilkelerinden tarafız
Bayraktan tarafız
Yaratandan tarafız
İnsanlara GERÇEKTEN doğru marka ve modelleri önermekten tarafız

Trollerin karşı tarafındayız
Terörün karşı tarafındayız
Dini alet olarak kullananların karşı tarafındayız
DEVLET ile Hükumeti karıştıranların karşı tarafındayız
Askerimize el kaldıranın karşı tarafındayız
Teröriste lahmacun ısmarlayanların karşı tarafındayız
Milletin vergisi ile alınan Audi A8 long lüx arabaya 1 milyar 700 milyon ödeyenlerin karşı tarafındayız
Millete sormadan yandaşa peşkeş çekilen otoyollar köprüleri yapanların karşı tarafındayız

Evet tarafız yani.

Netice itibari ile manzara şu bak ben yazayım sevgili Dallas kardeşimize

Sen memlekette TEK ADAM rejiminden hoşnutsun çünkü sana dokunan bir şey yok
Sen forumda beni TEK ADAM görüp benden şikayetçisin çünkü benim yüzümden istediklerin olmuyor

Aslında anlayabilmen için bundan daha iyi bir özet olmazdı.

Siz tarafsınız ve memleketi istediğiniz gibi yönetiyorsunuz.
Biz de tarafız ve forumu istediğimiz gibi yönetiyoruz.

Demokrasi mi?

Ben seçeneği sundum, al sana demokrasi. Kendin sor forum halkına senin hakkında ne düşündüklerini.

Haaa ''Bana ne'' mi diyorsun?

O zaman ne demeye yazıp yazıp duruyorsun gardaş, sana ne ise kapı orada :)
Ne kadar üstten bakan ve kibir kokan bir mesaj
Bu uzun mesajına tek tek cevap vereyim, vereyim ki bir mesajla dallasa haddini bildirdim hegomanyasına kapılma...

Bir fiil tam 10 yıla yakındır hiç bir çıkar beklemeyip bu zaman zarfında yüzlerce insana yardımcı olan dallas'ın mı bir Koz'a ihtiyacı var?

Doğru veya yanlış her türlü söz söyleme hakkını kendilerinde bulanlar değilde, çeşitli kulvarlarda kendi görüşünü aktaran birisi mi provakatif oluyor?

Demek ben bu foruma davul ve zurna karşılanmak, ayaklarımın altına kırmızı halı serilsin bana yetki versinler diye geldim öylemi?
Uzun yıllar aynı foruma takılsakta demekki sen beni hiç tanımamışsın, benim öyle şeylerle işim olmaz
Esasen sen zaten biliyorsun bu foruma ben gelmedim, meydanı boş bulup bol bol kulağımı çınlatanlar çağırdı beni, şimdi ise burada ben bazı kulakları çınlatınca şikayetçi olunuyor.

Ben, forumun sahibi olan ahmet kardeşimize şahsıma yapılan haksızlığı ve çifte standardı sordum ve kendisinden çok nezaketli cevaplar aldım,
Bunun adına şikayet ditorsanız varsın öyle olsun..

Ben asarım keserim demem ama göz göre göre siyaha beyaz diyenlerin, aksini iddia edenleri aşağılamasına asla musamaha göstermedim,
Bu sizin forumunuzda kabul görür görmez bilemem ben kendi doğrularımı söylemekten geri kalmadım kalmam.

Evet niyetim bu forumda gerçekten insanlara yardımcı olmak için yeni bir tavsiye konusu açacaktım ama
Sırf işte bu sebepten dolayı yani tekdüze bakış açısına sahip bir forumda fikir çatışması yaşanılması kaçınılmazdı bu yüzden vazgeçtim...

DH'de yetki bekledi vermediler gibi yine bir söylemde bulunmuşsun, ne yetkisi tüm yetkilerin canı cehenneme kıytırık bir ünvan alınca cebimize para mı giriyor?

En sonunda taraf olduğun halde tarafsızlığa dem vurup yine siyasi görüşünün etkisi ile hükümeti eleştirmişsin,
Tabiki eleştir eleştirde her iki tarafıda eleştir, göz göre göre terörden beslenelerin yaptığı icraatları
Yere göğe sığdıramayıp sürekli hükümeti eleştirmek hiç etik olmuyor
Şimdi Sırf ben bunu dillendirdim diye diğer konularda olduğu gibi ağır ithamlarına devam ediyorsun.

Neymiş tek adam rejimiymiş
Burası demokrasi olmayan muz cumhuriyetimi ki
Benim bildiğim rejimde seçim olmaz,
Rte tutup milletin kafasına silah dayayarakmı seçtirdi kendisini,
Bu adamı ve partisini seçen halkın ta kendisidir, ha seçimle gelen bu adama dolayısı ile bu halka saygınız yoksa onu bilemem
Gerçi doğruya ben oy kullanmadım ama bu adamı seçenler geri kalmış yobazlardı değil mi
Bu adamı sevmiyormusunuz iyi veya kötü bunca projesine rağmen varlığına tahammül edemiyormusunuz,
Bunun tek bir yolu var, malum tihniyetin hayali olan darbe deiğil elbette, seçimde gidersin verirsin oyunu yıkarsın yıkarsın yıkamazsın işte o zaman saygı duyarsın sevgili adem kardeşim...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ne kadar üstten bakan ve kibir kokan bir mesaj
Bu uzun mesajına tek tek cevap vereyim, vereyim ki bir mesajla dallasa haddini bildirdim hegomanyasına kapılma...

Bir fiil tam 10 yıla yakındır hiç bir çıkar beklemeyip bu zaman zarfında yüzlerce insana yardımcı olan dallas'ın mı bir Koz'a ihtiyacı var?

Doğru veya yanlış her türlü söz söyleme hakkını kendilerinde bulanlar değilde, çeşitli kulvarlarda kendi görüşünü aktaran birisi mi provakatif oluyor?

Demek ben bu foruma davul ve zurna karşılanmak, ayaklarımın altına kırmızı halı serilsin bana yetki versinler diye geldim öylemi?
Uzun yıllar aynı foruma takılsakta demekki sen beni hiç tanımamışsın, benim öyle şeylerle işim olmaz
Esasen sen zaten biliyorsun bu foruma ben gelmedim, meydanı boş bulup bol bol kulağımı çınlatanlar çağırdı beni, şimdi ise burada ben bazı kulakları çınlatınca şikayetçi olunuyor.

Ben, forumun sahibi olan ahmet kardeşimize şahsıma yapılan haksızlığı ve çifte standardı sordum ve kendisinden çok nezaketli cevaplar aldım,
Bunun adına şikayet ditorsanız varsın öyle olsun..

Ben asarım keserim demem ama göz göre göre siyaha beyaz diyenlerin, aksini iddia edenleri aşağılamasına asla musamaha göstermedim,
Bu sizin forumunuzda kabul görür görmez bilemem ben kendi doğrularımı söylemekten geri kalmadım kalmam.

Evet niyetim bu forumda gerçekten insanlara yardımcı olmak için yeni bir tavsiye konusu açacaktım ama
Sırf işte bu sebepten dolayı yani tekdüze bakış açısına sahip bir forumda fikir çatışması yaşanılması kaçınılmazdı bu yüzden vazgeçtim...

DH'de yetki bekledi vermediler gibi yine bir söylemde bulunmuşsun, ne yetkisi tüm yetkilerin canı cehenneme kıytırık bir ünvan alınca cebimize para mı giriyor?

En sonunda taraf olduğun halde tarafsızlığa dem vurup yine siyasi görüşünün etkisi ile hükümeti eleştirmişsin,
Tabiki eleştir eleştirde her iki tarafıda eleştir, göz göre göre terörden beslenelerin yaptığı icraatları
Yere göğe sığdıramayıp sürekli hükümeti eleştirmek hiç etik olmuyor
Şimdi Sırf ben bunu dillendirdim diye diğer konularda olduğu gibi ağır ithamlarına devam ediyorsun.

Neymiş tek adam rejimiymiş
Burası demokrasi olmayan muz cumhuriyetimi ki
Benim bildiğim rejimde seçim olmaz,
Rte tutup milletin kafasına silah dayayarakmı seçtirdi kendisini,
Bu adamı ve partisini seçen halkın ta kendisidir, ha seçimle gelen bu adama dolayısı ile bu halka saygınız yoksa onu bilemem
Gerçi doğruya ben oy kullanmadım ama bu adamı seçenler geri kalmış yobazlardı değil mi
Bu adamı sevmiyormusunuz iyi veya kötü bunca projesine rağmen varlığına tahammül edemiyormusunuz,
Bunun tek bir yolu var, malum tihniyetin hayali olan darbe deiğil elbette, seçimde gidersin verirsin oyunu yıkarsın yıkarsın yıkamazsın işte o zaman saygı duyarsın sevgili adem kardeşim...

Oooooff Dallas Vallahi inan sürekli kendini tekrar ediyorsun. Yıllardır aynı düzlemdesin, diğer tarafta da sürekli insanlarla kavga eder tartışır sonra özelden bana yazar destek isterdin ''bana böyle yaptılar'' diye. (Muhtemelen yine kibir tarafım yazmıştır bunu)

Yapma abi, taraf toplamakla uğraşmana gerek yok, burada kalabalık olan diğer tarafı dövmüyor öyle bir şey yok. Dilediğini yaz çiz, diliyorsan aç konunu kime ne tavsiye ediyorsan et, İnsanlara sürekli ''ben berberim keserim, terziyim dikerim'' gibi garip mesajlar içeren şeyler yazma yeter :)

Yukarıda yazdıklarına gelince;
Biliyorsun yazdığın her satıra destan yazar cevap veririm ama ben başka şey düşünüyorum o nedenle bu paslarına hiç girmiyorum senin ;)

Sürekli kaçamak oynuyorsun, işine gelene cevap, gelmeyeni görme falan benim tarzım değil.

Kısacası Selametle Gardaş :ok

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
Sadece tek bir şey soracağım, içinde çalıştığım için çok net biliyorum, koskoca Türkiye Cumhuriyeti devleti daha önce İzmir-Aydın, İstanbul-Ankara, Tarsus-Pozantı-Adana, Karadeniz otoyollarını yaptığı gibi, zaten hazine garantisinde krediyle yapılan İzmir-İstanbul otoyolu, 3.köprü, Avrasya tünellerini kendi gücüyle yapamaz mıydı. İki aydır şehirler arası yolculuk kısıtlaması var buna rağmen oturduğumuz yerden günlük 40000 araç parası ödüyor bu fakir halk, birisi de çıkıp devletin cebinden 5 kuruş para çıkmayacak diyordu ben size söyleyeyim yeni parayla her yıl en az 3 milyar lira çıkıyor hazineden hem de cayır cayır maliyetinin 10 katından fazla kazanacak yapımcı firmalar ki benim de içinde bulunduğum grubun teklifi 22 yıl 4 aydı ve son hafta ihale şartnamesi alıp son gün teklif vererek şok ettiler karşı tarafı, esas havuzcular karşıda Limak grubuydu ve teklifleri 34 yıl 6 aydı. Çanakkale köprüsü Limak konsorsiyumunda köprü garanti geçiş ücreti 15 euro +Kdv ve günlük 45000 araç garanti var, hiç gittiniz mi oralara kaç araç geçer oradan kışın biliyor musunuz günlük, Uşak-Kütahya havalimanı için verilen garantinin %10 u doluyor ancak, o garantiyi kabul etmek hainlik değilse nedir sadece buradan senede 100 milyon euro hazineye yük çıkıyor, hangi birini sayayım bunları devlet yapsa ve ücretlendirse gıkım çıkmazdı ama bu kadar olur mu be arkadaş
Ben işin içindeyim diyerek yine şuanki hükümeti eleştirmek için(ki şahsen benimde eleştirdiğim konular var örneğin istanbul sözleşmesi) kendine göre çıkarımlarda bulunmuşsun...olabilir.
Arkadaşım bırakın artık şu "garanti" geçiş bilmem ne sözlerini
Üzerine konmuş sineğe değil büyük resme odaklanın ve şu soruyu kendinize sorun,
Her yıl Trafiğe kaç adet yeni araç dahil oluyor, peki ya 3-5-10-20 yıla kadar kaç araç katılacak
İnanın işte bu zaman zarflarında söz verilmiş olan garanti rakamlar devede tüy kalacak
Bakın buna bir örnek, bir salgın oldu hastaneler doldu "garanti hasta sözü" edenlerden eser kalmadı değil mi...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
En son ne diyorduk ? Evet askıda fatura , İzmir'de de başlamış bu uygulama , pek konuyla alakalı bişey yazmadım ama idare edin artık :bye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz arkadaşlar , 3-2-1 Fight :sopa1

Bu İzmir BBB biraz garip bir adam, Bana mı denişik geiyor biraz yoksa kendisi mi denişik anlayamadım, Bir Mansur Başkan gibi ısınamadım nedense (Ekrem de Mansur Başkan kadar değildir mesla gözümde). Daha Elitist gibi sanki, çok halktan göremedim ya da bana öyle geldi :alala

Neyse özetle yani evet dediğin gibi İzmirde de başlamış ama su faturalarına özelmiş durum.

Fikir kendi akıllarına gelmediği için nezaket gösterip Ekrem başkana teşekkür etmiş fikirden dolayı, Hoş hareketler bunlar. :ok

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Ben işin içindeyim diyerek yine şuanki hükümeti eleştirmek için(ki şahsen benimde eleştirdiğim konular var örneğin istanbul sözleşmesi) kendine göre çıkarımlarda bulunmuşsun...olabilir.
Arkadaşım bırakın artık şu "garanti" geçiş bilmem ne sözlerini
Üzerine konmuş sineğe değil büyük resme odaklanın ve şu soruyu kendinize sorun,
Her yıl Trafiğe kaç adet yeni araç dahil oluyor, peki ya 3-5-10-20 yıla kadar kaç araç katılacak
İnanın işte bu zaman zarflarında söz verilmiş olan garanti rakamlar devede tüy kalacak
Bakın buna bir örnek, bir salgın oldu hastaneler doldu "garanti hasta sözü" edenlerden eser kalmadı değil mi...
Ben bu projede 7 sene bir fiil çalıştım emek verdim, bu müteahhitin kazanacağı paranın çok daha düşüğüne devlet tarafından yapılabilirdi bu işler, yemişim hükümetini, muhalefetini şurada sen ben yazarken bile cebinden para çıkıyor farkında değilsin ama sen bilirsin ben alacağım cevabı aldım başka bir şey yazmam siz de yazmayın lütfen selametle

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Nasıl yani?

Şimdi biz koronaya teşekkür mü edelim yani hastaneler boşa gitmedi diye? :alala
Twitterda Tuncay Mollaveisoğlu bir dosya yayınlıyor şehir hastaneleri ile ilgili belgeli, melgeli aynı hizmet için x şehir hastanesinde 5 liralık fatura kesilirken y şehir hastanesinde 500 liralık fatura kesilmiş, hizmete kimsenin lafı yok her hükümetin yapması gereken şeyler bunlar ama yaptıkları neye mal oluyor, kaça mal oluyor sormayalım isteniyor

Geri
Üst Alt