Yahu Can abi bu filmi biz defalarca gördük, Ben bilerek banlamıyorum Dallası zira ona istediği kozu vermiyorum.
Amaç burada sürekli manipülatif hareketler ile banlanmak sonra gidip DH de durumu ajite etmek, neden?
Nedenini de yazayım.
Bu foruma halaylar davullar ile geldi (Kendince) sonra istedi ki ona özel kırmızı halılar serilsin, yetki verilsin, imtiyazlar tanınsın, Dh de yapmaya çalıştığı ama başaramadığı istediği gibi yazıp istediği (Samsung) markayı tavsiye etsin kimse de ona karışmasın.
E tabi istediğini alamayınca bu sefer daha üst mercilere şansını denedi (
Sota ya şikayet etti bizi) Ahmet de kendisine istediğini vermedi vs vs.
Bu hırçınlık ile Tavsiye konusunda ben berberim keserim, terziyim biçerim gibi klasik Dallas cümleleri ile alttan alttan asarım keserim muhabbeti yaptı.
Malum bunlar bizim forumumuzda kabul gören şeyler değil, ben de Tvasiye başlığı gereksiz tartışmalara kapansın diye kendisini o başlıktan yasakladım ve not olarak da istiyorsa kendi başlığını açıp orada yazabileceğini söyledim ama belli ki zaten amacı yardımcı olmak destek sunmak aile bireyi olmak vs değil.
Sevgili Dallas'ın Dh den beri anlayamadığım tarafı ise tam olarak ne istediğidir.
DH de yine yetki beklentisi vardı olmadı, burada olmadı, bütün mevzu bu ise üzgünüm yapabilecek bir şey yok zira biz forumda bunu hak ettiğini düşündüğümüz her üyemize gerekli imtiyazları zamanı gelince sağlıyoruz.
Öyle aman aman kanuni hukuki kurallarımız yok, Biraz etik kurallar, biraz vicdani, ahlaki, milliyetçi ve elimizden geldiğince demoktratik.
Şimdi yukarıdaki mesajdan örnek vermek gerekirse ben sadece durum tespiti yapmışım ve demişim ki istersen anket açayım sonucu gör, O da cevap olarak demiş ki sonuç belli taraflı forum bla bla
Kardeşim forum taraflı olduğundan değil, hakkında edilen şikayetler yönetime geliyor, seninle ilgili şikayetleri gördüğüm için sunulmuş bir beyandı bu sadece.
Dh de de yandaşın olan birkaç destekçin dışında forumda 100 kişiyi sorsak 70 i tarzından ve tavrından huzursuz buna paralel yazılmış bir beyandı.
Defalarca yazdım yine yazayım, forum taraflı mı? Tamam ya kabul taraflıyız biz.
Milletten tarafız
Memleketten tarafız
Halktan tarafız
Haktan tarafız
Cumhuriyetten tarafız
Gazinin ilkelerinden tarafız
Bayraktan tarafız
Yaratandan tarafız
İnsanlara GERÇEKTEN doğru marka ve modelleri önermekten tarafız
Trollerin karşı tarafındayız
Terörün karşı tarafındayız
Dini alet olarak kullananların karşı tarafındayız
DEVLET ile Hükumeti karıştıranların karşı tarafındayız
Askerimize el kaldıranın karşı tarafındayız
Teröriste lahmacun ısmarlayanların karşı tarafındayız
Milletin vergisi ile alınan Audi A8 long lüx arabaya 1 milyar 700 milyon ödeyenlerin karşı tarafındayız
Millete sormadan yandaşa peşkeş çekilen otoyollar köprüleri yapanların karşı tarafındayız
Evet tarafız yani.
Netice itibari ile manzara şu bak ben yazayım sevgili Dallas kardeşimize
Sen memlekette TEK ADAM rejiminden hoşnutsun çünkü sana dokunan bir şey yok
Sen forumda beni TEK ADAM görüp benden şikayetçisin çünkü benim yüzümden istediklerin olmuyor
Aslında anlayabilmen için bundan daha iyi bir özet olmazdı.
Siz tarafsınız ve memleketi istediğiniz gibi yönetiyorsunuz.
Biz de tarafız ve forumu istediğimiz gibi yönetiyoruz.
Demokrasi mi?
Ben seçeneği sundum, al sana demokrasi. Kendin sor forum halkına senin hakkında ne düşündüklerini.
Haaa ''Bana ne'' mi diyorsun?
O zaman ne demeye yazıp yazıp duruyorsun gardaş, sana ne ise kapı orada