Askıda Fatura Kampanyası ile 2 Günde 7 Milyona Doğru Koşuluyor

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
Yazdığın bu mesajda dahi forum üyelerinin belli kesimine lafı giydirmişsin, ''halen forumda adalet'' yok diyorsun :)

Adalet mi istiyorsun?

Şuraya 24 saat süreli anket açabilirim istersen, Anket başlığı şu olsun ''Dallas forumda kalsın mı, gitsin mi''
Sence sonuçlar ne çıkar?

Forumda bulunan 10 kişiden 7 si senden hazetmiyor, halen gelip burada dilediğini yazabiliyorsun, yine de forum tarafsız değil öyle mi?

Eğer Sota Sota bizimle aynı fikirdeyse biz yazacağız, değilse yazmayacağız senin gözünde öyle mi?

ben sana söyleyeyim Sota Sota birçok konuda bizimle ve hatta benimle aynı fikirde değildir. Ama değilse dilediği gibi yazabilir, ''Anlaşamıyoruz'' der, helalleşir gideriz benim açımdan sorun yok ve kendisi de bunun gayet bilincinde ama sizlerin forumda anlaşamadığınızın aksine bizler yönetim olarak MHP AKP CHP SAADET partili görüşlere sahip olanlar olarak gayet rahat yıllardır çok da sıkı ilişkiler içerisinde ilerletiyoruz. Biz de kendi aramızda siyasi konuşuyoruz hiç de birbirimizin gözünü oymuyoruz.

Olay forumda neden farklı biliyormusun? Kişiselleştirme var o yüzden.

Şimdi sevgili A arven5959 CHP nin adalet yürüyüşünü onaylamıyormuş, Ne yapayım? Onaylasın diye ona baskı mı yapayım?

''Hayır o yürüyüş olması gerekliydi '' mi diyeyim? Bana ne arkadaş ne haddime. banane CHP den, Canı cehenneme Kılıçdaroğlunun banane. Defalarca yazdık bizler siyasal bireyler değiliz sadece HALK olarak haklı tepkilerimizi yazıyrouz.

Bana göre iktidarın icraatları tamamen yanlış, Sallıyorum TEKNOwest TEKNOWEST e göre kısmen faydalı, yine sallıyorum F fikoloji ye göre tamamen doğru olabilir. Bu şimdi bizim forum yönetimimizi etkiliyor mu?

Ben gidip fikonun konusunu mu sabote ediyorum, o bana destek vermesi gerekirken elini uzatmıyor mu?

Hiç ilgisi yok biz forumun GENELİNE yaymaya çalıştığımız aile ortamını çoktan yönetim tarafında oluşturduk. Fiko canım ciğerimdir benim, ben onu siyasi görüşüne göre değerlendirmiyorum, seni değerlendirmediğim gibi :ok
En nihayetinde dallas'ı anket konusu yapıp hala şahsımı rencide etme peşindesin
Yahu banane kimin benden haz edip etmemesinden, umrumda mı sanıyorsun,
Ama ben sana yinede anket sonucunu aktarayım, taraflı bir ortamda karşıt görüşlü ve kolay kolay alt edemeyeceklerini bildikleri şahsımı istemeyenlerin sayısı 10a 7 falan olmaz 10da 10 olur..

Evet adeletsizlik var
Ben ilgi alanım olan bir konuya mesaj yazacağım birileri küsmesin diye bana o konuyu kitliyeceksin,
Siyaset bölümüne gelip kendi siyasi görüşümü aktaracağım mesajımı sileceksiniz
Ve sonra burası adaletli bir forum sözleri edeceksiniz
Bu ne perhiz bune lahana turşusu

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Ne Baykal, ne de Kılıçdaroğlu. Benim gözümde o koltuğa yakışacak adam gibi adam Özgür Özeldir. (Twitterda beni topa tuttular bunu yazdım diye :kiskis )
Yok Özgür olmaz ondan güzel grup başkan vekili olur, başkan dediğin kapsayıcı olacak benim gönlümden geçen net olarak Mansur Yavaş, bu arada twitterda özgür Sorgal hesap adım beni takip et de ben de seni edeyim abi

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
Adı üstünde, "özel mesaj" ların genele yayılması hoş olmamış.
Ne yapsa idim domestos
Bu çifte standarda karşı herşeyi kabul edip sessiz mi kalsaydım..

Hem o mesaj sistem olarak öyle gözüksede özel mesal değilki uyarı ve bilgilendirme mesajıydı
Kendi aramızda Özel bir diyalog olsaydı elbette bunu teşhir edecek kadar karakterde bir insan değilim.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Ben de "Diyojen" gibi çıkıp adam arıyorum adam diyeceğim sanırım:haha
alooo,bu forumda bir sn.yönetici yokmudur yaw,oruç başınızamı vurdu??

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
yaw ben konu neydi unuttum gitti,dallas denen şahsın girdiği her başlık maalesef böyle olur bu arada!
adamın işin bu :haha başlığa girip milletin kimyasını "ustaca" bozar!
örneğin ben ise küfür/hakaret ederim,buna da çok ettim örneğin DH de iken,yine ederim,yaw benim de işim
"forumdan şutlanmak" dır,bayılıyorum banlanmak dan:hihi
en son şu çakal mekanı olan forumiptv.org dan banlandım,"spam" mış attığım mesaj,ülen ne spamı ne fake v.s si
ben harbiden yazarım her bir şeyi adresimi de aleni veririm! adam spam demiş,çakallığı biraz anlattım,özelden de
sahibine anlattım herif beni şutladı,"dürüstlük" çok para ediyor;hani derler ya dürüstlük para etmez diye,kim diyor
bunu,sallamış aynen,ben çok zenginim bu yüzden,tavsiyem dürüst olmanızdır:ok

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Moderatör Umut barış'ın
Bana attığı özel mesaja bakarmısınız;
"dallas,
Bu mesajdaki üslubunuz (Askıda Fatura Kampanyası ile 2 Günde 7 Milyona Doğru Koşuluyor) uygun değildir, küfürlü, aşırı agresif, tehdit edici, alaycı veya "trol" mesajlara müsade edemeyiz.
Bu nedenden ötürü mesajınız yayından kaldırılmış veya değiştirilmiş olabilir.
Hesabınıza erişim, bu işleme bağlı olarak sınırlandırılmış olabilir
."

Bu ne demektir yahu
Bir forum düşünün karşıt görüşe koyun, yobaz, yalaka vs gibi her türlü aşağılık sözü kendilerinde söyleme hakkı bulunanlar,
Hİç bir forum üyesine tek bir küfür ve hakaret içermeyen, sadece ve sadece bir siyasi oluşumu eleştiren mesajıma tahammül dahi edememişler
Siz bana bundan sonra sakın burasının TARAFSIZ bir forum falan olduğunu iddia etmeyin,
Burası, sizin tek tataflı olarak sırf kendi düşüncelerinizi aktarıp birbirinizi pohpohladığınız bir alan olmuş yazık...

Forumun sahibi Sota Sota kardeşim
Eğer sende bunlarla aynı fikirdeysen bu Foruma yazık olmuş,
Yok eğer bir adalet terazin varsa ve tüm bunlara yaklaşımın bu denli taraflı değilse üzülerek söylüyorumki, yola çıktığı bu insanlar yanlış seçim olmuş...

Sana özel bir mesaj değil o.
Kullandığın üslup gibi üslupla yazanlar için attığımız bir sistem mesajı. :haha1

Screenshot_2020-05-09-Uygunsuz-uslup.png

TV konusunda pek çok insanın ahını almışsın, hala utanmadan bu forumda yer edinmeye çalışıyorsun. :bilmiyom

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Moderatör Umut barış'ın
Bana attığı özel mesaja bakarmısınız;
"dallas,
Bu mesajdaki üslubunuz (Askıda Fatura Kampanyası ile 2 Günde 7 Milyona Doğru Koşuluyor) uygun değildir, küfürlü, aşırı agresif, tehdit edici, alaycı veya "trol" mesajlara müsade edemeyiz.
Bu nedenden ötürü mesajınız yayından kaldırılmış veya değiştirilmiş olabilir.
Hesabınıza erişim, bu işleme bağlı olarak sınırlandırılmış olabilir
."

Bu ne demektir yahu
Bir forum düşünün karşıt görüşe koyun, yobaz, yalaka vs gibi her türlü aşağılık sözü kendilerinde söyleme hakkı bulunanlar,
Hİç bir forum üyesine tek bir küfür ve hakaret içermeyen, sadece ve sadece bir siyasi oluşumu eleştiren mesajıma tahammül dahi edememişler
Siz bana bundan sonra sakın burasının TARAFSIZ bir forum falan olduğunu iddia etmeyin,
Burası, sizin tek tataflı olarak sırf kendi düşüncelerinizi aktarıp birbirinizi pohpohladığınız bir alan olmuş yazık...

Forumun sahibi Sota Sota kardeşim
Eğer sende bunlarla aynı fikirdeysen bu Foruma yazık olmuş,
Yok eğer bir adalet terazin varsa ve tüm bunlara yaklaşımın bu denli taraflı değilse üzülerek söylüyorumki, yola çıktığı bu insanlar yanlış seçim olmuş...
Birisine uyarı verildiğinde sistem uyarıyı veren yöneticinin hesabı üzerinden uyarı alan kişiye otomatik mesaj gönderilir. (Atılan DM hazır şablondur)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
yaw ben konu neydi unuttum gitti,dallas denen şahsın girdiği her başlık maalesef böyle olur bu arada!
adamın işin bu :haha başlığa girip milletin kimyasını "ustaca" bozar!
örneğin ben ise küfür/hakaret ederim,buna da çok ettim örneğin DH de iken,yine ederim,yaw benim de işim
"forumdan şutlanmak" dır,bayılıyorum banlanmak dan:hihi
en son şu çakal mekanı olan forumiptv.org dan banlandım,"spam" mış attığım mesaj,ülen ne spamı ne fake v.s si
ben harbiden yazarım her bir şeyi adresimi de aleni veririm! adam spam demiş,çakallığı biraz anlattım,özelden de
sahibine anlattım herif beni şutladı,"dürüstlük" çok para ediyor;hani derler ya dürüstlük para etmez diye,kim diyor
bunu,sallamış aynen,ben çok zenginim bu yüzden,tavsiyem dürüst olmanızdır:ok
Yahu Can abi bu filmi biz defalarca gördük, Ben bilerek banlamıyorum Dallası zira ona istediği kozu vermiyorum.
Amaç burada sürekli manipülatif hareketler ile banlanmak sonra gidip DH de durumu ajite etmek, neden?

Nedenini de yazayım.

Bu foruma halaylar davullar ile geldi (Kendince) sonra istedi ki ona özel kırmızı halılar serilsin, yetki verilsin, imtiyazlar tanınsın, Dh de yapmaya çalıştığı ama başaramadığı istediği gibi yazıp istediği (Samsung) markayı tavsiye etsin kimse de ona karışmasın.

E tabi istediğini alamayınca bu sefer daha üst mercilere şansını denedi ( Sota Sota ya şikayet etti bizi) Ahmet de kendisine istediğini vermedi vs vs.

Bu hırçınlık ile Tavsiye konusunda ben berberim keserim, terziyim biçerim gibi klasik Dallas cümleleri ile alttan alttan asarım keserim muhabbeti yaptı.

Malum bunlar bizim forumumuzda kabul gören şeyler değil, ben de Tvasiye başlığı gereksiz tartışmalara kapansın diye kendisini o başlıktan yasakladım ve not olarak da istiyorsa kendi başlığını açıp orada yazabileceğini söyledim ama belli ki zaten amacı yardımcı olmak destek sunmak aile bireyi olmak vs değil.

Sevgili Dallas'ın Dh den beri anlayamadığım tarafı ise tam olarak ne istediğidir.

DH de yine yetki beklentisi vardı olmadı, burada olmadı, bütün mevzu bu ise üzgünüm yapabilecek bir şey yok zira biz forumda bunu hak ettiğini düşündüğümüz her üyemize gerekli imtiyazları zamanı gelince sağlıyoruz.

Öyle aman aman kanuni hukuki kurallarımız yok, Biraz etik kurallar, biraz vicdani, ahlaki, milliyetçi ve elimizden geldiğince demoktratik.

Şimdi yukarıdaki mesajdan örnek vermek gerekirse ben sadece durum tespiti yapmışım ve demişim ki istersen anket açayım sonucu gör, O da cevap olarak demiş ki sonuç belli taraflı forum bla bla

Kardeşim forum taraflı olduğundan değil, hakkında edilen şikayetler yönetime geliyor, seninle ilgili şikayetleri gördüğüm için sunulmuş bir beyandı bu sadece.

Dh de de yandaşın olan birkaç destekçin dışında forumda 100 kişiyi sorsak 70 i tarzından ve tavrından huzursuz buna paralel yazılmış bir beyandı.

Defalarca yazdım yine yazayım, forum taraflı mı? Tamam ya kabul taraflıyız biz.

Milletten tarafız
Memleketten tarafız
Halktan tarafız
Haktan tarafız
Cumhuriyetten tarafız
Gazinin ilkelerinden tarafız
Bayraktan tarafız
Yaratandan tarafız
İnsanlara GERÇEKTEN doğru marka ve modelleri önermekten tarafız

Trollerin karşı tarafındayız
Terörün karşı tarafındayız
Dini alet olarak kullananların karşı tarafındayız
DEVLET ile Hükumeti karıştıranların karşı tarafındayız
Askerimize el kaldıranın karşı tarafındayız
Teröriste lahmacun ısmarlayanların karşı tarafındayız
Milletin vergisi ile alınan Audi A8 long lüx arabaya 1 milyar 700 milyon ödeyenlerin karşı tarafındayız
Millete sormadan yandaşa peşkeş çekilen otoyollar köprüleri yapanların karşı tarafındayız

Evet tarafız yani.

Netice itibari ile manzara şu bak ben yazayım sevgili Dallas kardeşimize

Sen memlekette TEK ADAM rejiminden hoşnutsun çünkü sana dokunan bir şey yok
Sen forumda beni TEK ADAM görüp benden şikayetçisin çünkü benim yüzümden istediklerin olmuyor

Aslında anlayabilmen için bundan daha iyi bir özet olmazdı.

Siz tarafsınız ve memleketi istediğiniz gibi yönetiyorsunuz.
Biz de tarafız ve forumu istediğimiz gibi yönetiyoruz.

Demokrasi mi?

Ben seçeneği sundum, al sana demokrasi. Kendin sor forum halkına senin hakkında ne düşündüklerini.

Haaa ''Bana ne'' mi diyorsun?

O zaman ne demeye yazıp yazıp duruyorsun gardaş, sana ne ise kapı orada :)

Geri
Üst Alt