İcraat mı?
Aponun heykelini dikecez diyen, Kendini patlatıp onlarca masunun kanına giren şıllığın kitabını yazan terörist için özgürlük isteyen, onun çizgisini beğeniyorum diyen, kitaplarını raflara koyup tiyatrosuna hayran kalan bir zihniyetin,
İstanbulun göbeğine papaz başka yerlere çıplak kadın, eşek vs heykelleri dikip,
Heykelden başka(Sakın önderimiz Atatürk'ten dem vurmayın, bu partinin o eksenden çıkıp malum tarafa kürek çekeli çok oldu) elle tutulur icraatı olmayan bir oluşum ve bu görüşe aldanmış (özünde belki iyi niyet olan) destekçileri;
Dünyanın en büyük havalimanını,
Bilmem kaç şeritli duble yolları, Köprüleri
Ferhat gibi dağları delip uzağı yakın eden tünelleri,
Denizin altından geçen marmarayları, hızlı trenleri,
Daha düne kadar amerika/israilden yalvara yakara aldığımız ihaları/sihaları,
Daha az dışa bağımlılık için yapılan nükleer santralleri,
Kirli amelleri olanların Benzini bitti gibi trajikomik bir bahaneyle üretimini durdukları ve onlarca yıl sonra nihayet tanıtımı yapılıp yakında yollara çıkacak olan milli otomobilimizi,
Kırık masa sandalye ve camlarını dahi yenileyemezken şimdilerde yapılan akıllı tahtalı,tabletli modern okulları,
Daha düne kadar, bir ssk ilaç kuruğuna gece 2-3 gibi gidip sıraya girip akşama kadar bekleyip, üstüne birde ilaç alamadan geri dönenler,
Şimdilerde aynı yol ve köprüde olduğu gibi "hasta garantisi sözü verilmiş" diye akla zarar bir bakış açısı ile "istemezük vergilerimizi betona yatırdılar" denilen, Devasa Şehir hastanelerini,
Salgın hastalık ortaya çıkıncada, eleştirdikleri yapılan bunca hastane varken, sunta bölmeli ranzalı bir fuar alanına, "işte bakın biz bilmem kaç günde sahra hastanesi yaptık" diyenler,
Belki Hayallerine dahi sığmayacakları ama gerçekte Yapılan bunca devasa projeleri,
Sadece Yandaşa Rant için yapıldığını sanacak/savunacak kadar sağduyularını kaybetmişler..
Yapılan bunca hizmeti Görmezden gelip, alaya alıp, belki çok daha fazla bu nimetlerden kendisi istifade ederken,
"Devlet bana sormadan köprü, yol, havaalanı yapmış, ben geçmediğim uçmadığım şeylere neden vergi ödeyeyim ki" gibi akıllara zarar açıklamalar yapıyorlar.
Kusura kalmayın, bundan sonra devlet kaldırım taşı döşerken dahi size sorsun hatta oldu olacak referandum yapsın...
İşin daha vahim olan yanı,
Şimdilerde belki passat'ına binip, cebinde iphonesi ile yediği önünde yemediği arkasında olanlar,
Toz pembe sandıkları o kokuşmuş 50 yılın hayalini kuruyorlar,
Hepside aynı tornadan çıkmış bilindik copypaste sözlerle
Daha neden çalındığına akıl yürütemedikleri, bilmedikleri davul zurna meğri meğrileri,
Çok uzun yıllardır tüm siyasi partiler ve mercilere sızmış olan terör örgütünün sonunu getirmek için atılan (truva) adımları,
Onların sarayları varken muhteşem, biz yapınca israfsaray olan yeni Cumhurbaşkanlığı külliyesini,
Özelleştirmeden önce onca üretime rağmen uzaya gidemeyip gazyağı kuyruğunda beklerken garabet şekilde meteliğe muhtaç olup ülkede İMF'nin oluşu,
Devletteyken, "çalışanlar sabah fiş bastırıp gidiyor akşama kadar kendi işine gücüne bakıyor üstüne birde milyarlarca maaş alıyorlar" diye dem vurdukları,
Özelleştirilincede, "bunlar fabriklarımızı sattı savdı yedi" dedikleri fabrikaları vs vs.
Ağza alınmayacak şekilde sözlerle eleştirip duruyorlar...
Tüm bu atılan adımları, yapılan devasa projeleri görmezden gelip,
Elin almanından, fransızından para isteyebilecek konumda görerek borçlanan,
Kendisini muz cumhuriyeti başkanı falan sanan gitmişkende akraba ziyareti yapan birisinin,
Muhtacamı yoksa hainemi Kime gideceği asla belli olmayacak olan krediler gibi
Askıda fatura gibi muamma şeylere sonuna kadar destek vermek
Sonrada tüm bunların adına siyasi görüş farklılıkları saygı duyma gerek diyorlar.
Şimdilerde bir bakıyorum
Şu yukardaki saydığım projelerden ötürü, asla ileri gidilmesine müsamaha gösterilmeyecek Müslüman bir ülkenin ekonomisi ile şuan bu foruma saldıranlar gibi saldıranlardan dolayı fırlayan Doları görünce,
Yeterki rte yıkılsın diyenlerin zil takıp oynamadıkları kalıyor yazık hemde çok yazık.
Evet akp denen parti ve erdoğan elbette sütten çıkmış akkaşık değil ve tabiki eleştirilecek/eleştireceğiz
Ama yolu yol olmayanların yaptığı şeye sizler sadece muhaliflikmi diyorsunuz, hakikaten böyle oldunumu düşünyorsunuz?
Öyle ise tekrar düşünün derim...
Çünkü, gödüğüm kadarı siyasi bölümde aynı tv bölümünde olduğu gibi tekdüze bir bakış açısına sahip olmuş,
Karşıt görüşe ise zerre kadar müsamaha gösterilmiyor
Ama birisi çıkıp artık buna bir son vermeliydi ve öyle yaptım.
Şahsımı bazı konularda engelleyenler haydi şimdi buradanda engelleyin söz normal karşılayacağım.