Askıda Fatura Kampanyası ile 2 Günde 7 Milyona Doğru Koşuluyor

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
eğer chp'nin anketçişi varsa :krotey, akplilerin gözünden kaçmıştır. an itibarı ile "anketçi" deyince"akpli" anlıyorum ben. nasıl "medya" deyince "akpli" anlıyorsam aynı. bütün bağımsız olması gereken yerler ele geçirilmiştir. hatta ele geçirilemeyen mecralar (örneğin bu forum gibi ) akplilerin yoğun saldırları , atakları altındadır. kısaca artık akpnin ne olduğunu, nasıl işlediğini her gün daha fazla insan ayırt etmeye başlamıştır. batan geminin malları bunlaar hanııım. :hoba1

A Çevrimdışı

arven5959 

Aktif Üye
8 Nis 2020
97
46
albanez albanez, üstat düşünceye pranga mı vuruldu ki adam kendi siyasi düşüncesini açıklamaktan korksun herkes kendi fikrini doğru veya yanlış belirtebilir bu en doğal haktır anlamadığım nokta neden adam siyasi görüşünü belirtmekte çekinsin bakın siz fikrinizi söylediniz dadamdan kasıt kimse o da cesurca söyleyebilir eğer biz birbirimizin fikirlerine ipotek ve kota koymaya kalkarsak a sen yandaşsın senin fikirlerin sabit dersek o zaman düşüncenin bir anlamı düşünmenin de bir anlamı kalmaz sen açıkladın siyasi görüşünü bende açıklayayım o zaman BBP
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

albanez albanez, üstat düşünceye pranga mı vuruldu ki adam kendi siyasi düşüncesini açıklamaktan korksun herkes kendi fikrini doğru veya yanlış belirtebilir bu en doğal haktır anlamadığım nokta neden adam siyasi görüşünü belirtmekte çekinsin bakın siz fikrinizi söylediniz adamdan kasıt kimse o da cesurca söyleyebilir eğer biz birbirimizin fikirlerine ipotek ve kota koymaya kalkarsak a sen yandaşsın senin fikirlerin sabit dersek o zaman düşüncenin bir anlamı düşünmenin de bir anlamı kalmaz sen açıkladın siyasi görüşünü bende açıklayayım o zaman BBP

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Mevzu akp li olup olmaması değil insanların, Asıl mevzu, Fatih Portakal memleketin gerçeklerini söyledi diye linç lirken, iki mağdur başörtülü bacımızın televizyon ekranlarında kakara kikiri sohbet edip ''Vallahi 15 Temmuz kursağımızda kaldı, hazırlıksız yakalandık, şöyle asıp kesemedik içimizden geldiğince, Ama ayaklarını denk alsınlar bizim ev en az 50 kişiyi götürür söyleyeyim, hatta bizim sitede de var böyle 3-5, onlar da..ş.. neyse hahaha kaka kikiki'' yapanların nedense hiç görülmemesi mevzu.

Dün Türban mağduriyeti ile gelenlerin bu gün ÜLKE mağdur etmelerine burada temel isyan.

Bu mevzu gündem olduğu için yazmıyorum buraya en yakın örnek olduğu için yazıyorum.

Hepinize bir soru, ama AKP MHP CHP kimse kıvırmadan delikanlı gibi cevap versin

Önce soracağım, cevaplar gelince başka bir şey soracağım kabul mü? (Çünkü uzun uzun yazınca arada kaynıyor, en iyisi derdimizi heceleyerek anlatmak)

Abdullah Öcalan Teröristmidir değilmidir?

A Çevrimdışı

arven5959 

Aktif Üye
8 Nis 2020
97
46
Adem Helvacı Adem Helvacı, herkesin bildiği konuya ne cevap vermemi bekliyorsunuz ki devletin kayıtlarında geçiyor bana göre terörist olan diğerine göre halk kahramanı geçiyor bu konu kişiden kişiye göre değişir ya sizce

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
benzin de bitti,arabada zaten pert oldu:kiskis
Onlar bulur benzini, olmadı lpg taktırırlar, olmadı kendi avanelerine kaktırtırlar (kaktırtmak=arabayı ittirtmek) yakın zamanda seçim sistemi ile oynayıp iktidarda kalmaya devam edecekler... Yok öyle, ölmeden halkın yakasından düşmek...
Demokratik Türkiye Cumhuriyeti (öyle kabul ediliyor) yasalarını, kendi emelleri ve harici bedhahlar için çiğneyen, menfaat temin eden, suç işleyen (anayasal bazda) kim varsa benim için Öcalan dahil teröristtir...

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Dolardan vazgeçtim değerli kardeşim Allah Peygamber aşkına Papua yeni Gine diye bir devlet var biliyormusun?

İşte bu adamların parası olan KİNA dahi 2 tl yahu neyi tartışıyoruz biz burada?

Abi sen söyledikten sonra inanamadım biraz baktım, sanırım burada bizim bilmediğimiz başka argümanlar var, zira 1 TL şuanda 1.43 Norveç Kronu yapıyor.. Refah seviyesi ilk sıralarda olan ve dünyanın en mutlu insanlarının yaşadığı, gitmek görmek istediğin ülkelerin başında gelen Norveç'ten para birimimiz daha değerli. 1 TL 15 Japon Yeni alıyor, dünyaya teknoloji satan en büyük ihracat ülkelerinden birisi. Ekonomist değilim, birisi bana bunu açıklarsa sevinirim.

birde Arven arkadaşımızın üstüne gereksiz yüklenildiğini düşünüyorum, zira bu ülkede "babana bile güvenmeyeceksin bu devirde" gibi bir düşüncenin yerleştirildiği toplumda yaşıyoruz. kampanya çok güzel, harika bir iş. ama gerçekten ihtiyacı olana mı gidiyor diye düşünmeden edemiyor olması bu toplumda çok normal, malum bu halk çok kandırıldı, çok kazıklandı, çok sömürüldü.

az önce eski iş arkadaşımla konuştum 1000 lira devlet desteği almış corona'dan dolayı. adamın gerçekten ihtiyacı yok ama SGK'sı asgariden yatıyor diye kabul görmüş, aldı attı parayı cebe..

hatırlarsınız bir dönem özel ana okullarına, ilkokullara devlet desteği veriliyordu, 3500 tl düşüyordu yıllık ödemeniz gereken tutar.. başvuru yapıp destek alanlara bakıyorsun passat, qashqai, mercedes ile sabahları çocuklarını okula bırakan tipler.. Not: Ben de başvurdum ama SGK primim mercedese binen ve afilli sitelerde oturan adamlarınkinden yüksek kaldığı için ben listeye giremedim:)

Ben bu kampanyanın çok faydalı olduğunu düşünüyorum, illaki bu fırsattan yararlanıp ihtiyacı olmayanda yüklemiştir faturasını oraya, Allah onları bildiği gibi yapsın, ama büyük çoğunluğunun gerçekten ihtiyaç sahibi olduğunu düşünüyorum. Allah destek olan herkesten razı olsun.

Selamlar

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
Uygun olmayan üslup.
İcraat mı?
Aponun heykelini dikecez diyen, Kendini patlatıp onlarca masunun kanına giren şıllığın kitabını yazan terörist için özgürlük isteyen, onun çizgisini beğeniyorum diyen, kitaplarını raflara koyup tiyatrosuna hayran kalan bir zihniyetin,
İstanbulun göbeğine papaz başka yerlere çıplak kadın, eşek vs heykelleri dikip,
Heykelden başka(Sakın önderimiz Atatürk'ten dem vurmayın, bu partinin o eksenden çıkıp malum tarafa kürek çekeli çok oldu) elle tutulur icraatı olmayan bir oluşum ve bu görüşe aldanmış (özünde belki iyi niyet olan) destekçileri;

Dünyanın en büyük havalimanını,
Bilmem kaç şeritli duble yolları, Köprüleri
Ferhat gibi dağları delip uzağı yakın eden tünelleri,
Denizin altından geçen marmarayları, hızlı trenleri,
Daha düne kadar amerika/israilden yalvara yakara aldığımız ihaları/sihaları,
Daha az dışa bağımlılık için yapılan nükleer santralleri,
Kirli amelleri olanların Benzini bitti gibi trajikomik bir bahaneyle üretimini durdukları ve onlarca yıl sonra nihayet tanıtımı yapılıp yakında yollara çıkacak olan milli otomobilimizi,
Kırık masa sandalye ve camlarını dahi yenileyemezken şimdilerde yapılan akıllı tahtalı,tabletli modern okulları,
Daha düne kadar, bir ssk ilaç kuruğuna gece 2-3 gibi gidip sıraya girip akşama kadar bekleyip, üstüne birde ilaç alamadan geri dönenler,
Şimdilerde aynı yol ve köprüde olduğu gibi "hasta garantisi sözü verilmiş" diye akla zarar bir bakış açısı ile "istemezük vergilerimizi betona yatırdılar" denilen, Devasa Şehir hastanelerini,
Salgın hastalık ortaya çıkıncada, eleştirdikleri yapılan bunca hastane varken, sunta bölmeli ranzalı bir fuar alanına, "işte bakın biz bilmem kaç günde sahra hastanesi yaptık" diyenler,
Belki Hayallerine dahi sığmayacakları ama gerçekte Yapılan bunca devasa projeleri,
Sadece Yandaşa Rant için yapıldığını sanacak/savunacak kadar sağduyularını kaybetmişler..
Yapılan bunca hizmeti Görmezden gelip, alaya alıp, belki çok daha fazla bu nimetlerden kendisi istifade ederken,
"Devlet bana sormadan köprü, yol, havaalanı yapmış, ben geçmediğim uçmadığım şeylere neden vergi ödeyeyim ki" gibi akıllara zarar açıklamalar yapıyorlar.
Kusura kalmayın, bundan sonra devlet kaldırım taşı döşerken dahi size sorsun hatta oldu olacak referandum yapsın...

İşin daha vahim olan yanı,
Şimdilerde belki passat'ına binip, cebinde iphonesi ile yediği önünde yemediği arkasında olanlar,
Toz pembe sandıkları o kokuşmuş 50 yılın hayalini kuruyorlar,
Hepside aynı tornadan çıkmış bilindik copypaste sözlerle
Daha neden çalındığına akıl yürütemedikleri, bilmedikleri davul zurna meğri meğrileri,
Çok uzun yıllardır tüm siyasi partiler ve mercilere sızmış olan terör örgütünün sonunu getirmek için atılan (truva) adımları,
Onların sarayları varken muhteşem, biz yapınca israfsaray olan yeni Cumhurbaşkanlığı külliyesini,
Özelleştirmeden önce onca üretime rağmen uzaya gidemeyip gazyağı kuyruğunda beklerken garabet şekilde meteliğe muhtaç olup ülkede İMF'nin oluşu,
Devletteyken, "çalışanlar sabah fiş bastırıp gidiyor akşama kadar kendi işine gücüne bakıyor üstüne birde milyarlarca maaş alıyorlar" diye dem vurdukları,
Özelleştirilincede, "bunlar fabriklarımızı sattı savdı yedi" dedikleri fabrikaları vs vs.
Ağza alınmayacak şekilde sözlerle eleştirip duruyorlar...

Tüm bu atılan adımları, yapılan devasa projeleri görmezden gelip,
Elin almanından, fransızından para isteyebilecek konumda görerek borçlanan,
Kendisini muz cumhuriyeti başkanı falan sanan gitmişkende akraba ziyareti yapan birisinin,
Muhtacamı yoksa hainemi Kime gideceği asla belli olmayacak olan krediler gibi
Askıda fatura gibi muamma şeylere sonuna kadar destek vermek
Sonrada tüm bunların adına siyasi görüş farklılıkları saygı duyma gerek diyorlar.

Şimdilerde bir bakıyorum
Şu yukardaki saydığım projelerden ötürü, asla ileri gidilmesine müsamaha gösterilmeyecek Müslüman bir ülkenin ekonomisi ile şuan bu foruma saldıranlar gibi saldıranlardan dolayı fırlayan Doları görünce,
Yeterki rte yıkılsın diyenlerin zil takıp oynamadıkları kalıyor yazık hemde çok yazık.

Evet akp denen parti ve erdoğan elbette sütten çıkmış akkaşık değil ve tabiki eleştirilecek/eleştireceğiz
Ama yolu yol olmayanların yaptığı şeye sizler sadece muhaliflikmi diyorsunuz, hakikaten böyle oldunumu düşünyorsunuz?
Öyle ise tekrar düşünün derim...

Çünkü, gödüğüm kadarı siyasi bölümde aynı tv bölümünde olduğu gibi tekdüze bir bakış açısına sahip olmuş,
Karşıt görüşe ise zerre kadar müsamaha gösterilmiyor
Ama birisi çıkıp artık buna bir son vermeliydi ve öyle yaptım.
Şahsımı bazı konularda engelleyenler haydi şimdi buradanda engelleyin söz normal karşılayacağım.

A Çevrimdışı

arven5959 

Aktif Üye
8 Nis 2020
97
46
BlackB BlackB, üstadım benim için sıkıntı yok herkes benim gibi düşünmeyeceği gibi bende onlar gibi düşünmüyorum yeter ki fikirlerimizi makul seviyede tartışalım evet insanlar aldatıldı aldatılmaya da devam ediliyor o yüzden durumu görmediğim bilmediğim hiç kimsenin faturasını ödemem yardımda da bulunmam ödemek isteyende ödesin buna itiramızda yok iktidar yardım kampanyası başlatıyor el cevap devletin maske dağıtmadı 200 milyarın üzerinde para harçanmış corona vakasına depremzedelere yardım toplanıyor devlet parayı kendi hesaplarına geçirdi dağıtmadı Ekrem başkan askıda fatura kampanyası yapıyor şak şak şak bunun insan nezdinde karşılığı yok o yüzden hiç bir kuruma yardım etmem görürüm o şekil

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Bu akıl Birliğini göremeyenler çok ama;

Misalen
*aya dört şeritli yol yaptık deseler inanacaklar.
*geçmediği köprüyü, uçmadığı hava alanını, gitmediği hastaneyi finanse edip, pide kuyruğunda hır gür çıkaranlar
*papaz kaçtı oyununda, dokuz defa geri vites yapanlar
*gerçekler karşısında aklını bilimi fenni kullanmak yerine, "hayınsın" diyebilenler.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
şu akp şakşakçılarının, kendileri çok akıllı, geri kalanları aptal sanma huyları yok mu, bitiyorum . gülünesi insanlar. :deli1

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Sırf muhalefet yada iktidar yalakaları nerede dedikleri için yazıyorum,

Bunu o kadar da abartmayalım, hoca uçmaz ama mürid uçurura gitmesin iş, azıcık geniş bakıp eksiksiz eleştiri de yapalım.

Ödemeler de talep de digital ortamda, yani yazılımı denetimi kim yapıyorsa onun izni dışında kimse kimseye ne ödeyebilir ne de ödetebilir. Hatta yazılımı denetleyen istese kendi veya istediğinin faturasını da ödetebilir. Her duyulana ayetmiş gibi inanmayın ayet olduğunuda da kitabı açıp teyit ederek kabul edin. Bu adamlar (siyaseti) babalarının hayrına bu işleri yapmıyorlar meslekleri olduğunu unutmayın. içlerinde 1 doğru çıksa yanındaki 9 u o bir doğruyu aralarında yok ederler.
Muhalefet demek şüpheci yaklaşan demektir, eksiklik arayan demektir birbaşka değişle tamamlayan demektir, olmalıdır. Bizden deyip kabul ettikten sonra muhalefet değil öteki iktidar adayı olursunuz. Adaylıkta sadece seçim takviminde olur.
Bu günlerde milletimizin hayatına digital yaşam öyle böyle sokuluyor, normalde fitre veya zekat veren biri ramazanda fakirlere adeta yalvarırdı lütfen alırmısın diye. Almasa adam ibadetini bile yapamayacak mecbur yani. Şimdi digital ortam katılandan birine ver geç unut devri dayatılıyor. Kültürümüz bile değişime uğruyor aaa oturduğum yerden hallettim 1 sn. de tuşa basarak, sorgulamayı bile unutuyoruz. Sanki memlekette verginin %60 ının toplandığı kentte fakirlik dizboyu. Ben İmamoğlunun seçimde harcadığı paranın kaç milyon oluğunu açıklamasını isterdim, neden milyonlarca lira harcama gereği duymuş o makam için. Harcadığından maaşından gelenden gelirleri düşülünce harcadığının yarısını bile (görev süresi dolunca) karşılamadığını görmek lazım.

Yapılan güzel, sevinenlerin, sıkıntısı gidenlerin olduğunu, bilmek güzel, burada sohbete konu oluyor bu bile güzel.

Bir hikaye ile kapatayım verilenin kim olduğunu bilmiyorum diyenler için.
Adamın biri niyet etmiş yatsı namazı dönüşü karşıma ilk çıkana sadaka vereceğim diye. Yatsı olmuş camide namazı kılmış dönüş yolunda karşışına ilk o semtin hırsızı çıkmış. Adama demiş benim ahdim var lütfen kabul et. Eve gelmiş içine sinmemiş demiş yarın yeniden veririm. Ertesi gün de karşısına kötü ahlakıyla bilinen bir kadın çıkmış sadakayı anlatıp kadına kabul edmesini isteyip vermiş. Eve gelince içine simemiş yarın yine demiş. Üçüncü günde karşısına o bölgenin en zengin ama en cimri adamı çıkmış, yine onada durumu anlatıp lütfen geri çevirme deyip almasını istemiş.
Aradan geçen bir süre sonra bakmış hırsız hırsızlığı bırakmış sorduğunda o gece düşündüm çalmadanda para oluyormuş
Mevzu akp li olup olmaması değil insanların, Asıl mevzu, Fatih Portakal memleketin gerçeklerini söyledi diye linç lirken, iki mağdur başörtülü bacımızın televizyon ekranlarında kakara kikiri sohbet edip ''Vallahi 15 Temmuz kursağımızda kaldı, hazırlıksız yakalandık, şöyle asıp kesemedik içimizden geldiğince, Ama ayaklarını denk alsınlar bizim ev en az 50 kişiyi götürür söyleyeyim, hatta bizim sitede de var böyle 3-5, onlar da..ş.. neyse hahaha kaka kikiki'' yapanların nedense hiç görülmemesi mevzu.

Dün Türban mağduriyeti ile gelenlerin bu gün ÜLKE mağdur etmelerine burada temel isyan.

Bu mevzu gündem olduğu için yazmıyorum buraya en yakın örnek olduğu için yazıyorum.

Hepinize bir soru, ama AKP MHP CHP kimse kıvırmadan delikanlı gibi cevap versin

Önce soracağım, cevaplar gelince başka bir şey soracağım kabul mü? (Çünkü uzun uzun yazınca arada kaynıyor, en iyisi derdimizi heceleyerek anlatmak)

Abdullah Öcalan o... pu çocuğu bebek katili bir teröristtir.

Geri
Üst Alt