gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
hocam genelde amiyane konuşmam veya yazmam ama boş yapmışsın. neyse güle güle.rambo3434, bakın fazla yazmak istemiyorum dediğimi neyi kastettiğim gayet açık siz de ideoloji baskın sağlıcakla
hocam genelde amiyane konuşmam veya yazmam ama boş yapmışsın. neyse güle güle.rambo3434, bakın fazla yazmak istemiyorum dediğimi neyi kastettiğim gayet açık siz de ideoloji baskın sağlıcakla
Ya pardon da neyin ideolojisi ne vardı gerçekten adalet yürüyüşünde bir tane adam çıktı yürüdü kimsenin de burnu kanamadı, gerçekten öğrenmek istiyorum nedir o yürüyüşle derdinizrambo3434, bakın fazla yazmak istemiyorum dediğimi neyi kastettiğim gayet açık siz de ideoloji baskın sağlıcakla
benim anlayamadığım şey işte burası... Karşı olunan bir eylemin sahiplerine hangi duygu ve düşünce tekrar yanında oldurur??rambo3434, evet sana katılıyorum habur ve TRT bildiri okunmasına bende karşıyım
hocam , yollara hayvan pisliği dökmekten vb. engellemelerine rağmen , halkın içinden biri olarak kemal bey adalet yürüyüşü ile belki de başkanlığındaki en hayırlı işi yaptı. o yürüyüşten sonra kimyası bozulan akpnin şirazesi kaydı. iyice saçmalamaya başladılar. ve hatta büyükşehirlerin chp'ye geçmesi bile bence bunun etkisindedir. hazmedemedi akp.Ya pardon da neyin ideolojisi ne vardı gerçekten adalet yürüyüşünde bir tane adam çıktı yürüdü kimsenin de burnu kanamadı, gerçekten öğrenmek istiyorum nedir o yürüyüşle derdiniz
Enis Berberoğlu o kel vekil ve evet tamamen katılıyorum 2008-2010 sürecinde bunu yapmaları gerekirdi, yaptılar ama çok cılız kaldı, göz göre göre binlerce vatan evladı hapislerde çürüdü malum ortaklık zamanında ama o zaman Baykal vardı öyle tercih etti, Kılıçdaroğlu böyle tercih etti, karşı olunacak bir şey yok bence yapılan işteAdalet yürüşüne şu sebepten karşı oldum... Vakti zamanında, "gizli tanık" gibi bize çok ters argümanları adalet sistemine monte ederek teraziyi bozduklarında, ay ışığı, sarıkız vs operasyonlar ile orduyu lağvederlerken yapmaları gerekiyordu. Kendi kel kafalı milletvekilline (adı aklıma gelmedi) dokunduklarında değil.
Ama o dönemde, gafiller ne isterlerse alıyordu, ortakları da veriyordu di mi? Pardon... Bir de aldanma mevzusu var ki, on numara "R" hikayesi... Rabbim affetsin gari.
Ne Baykal, ne de Kılıçdaroğlu. Benim gözümde o koltuğa yakışacak adam gibi adam Özgür Özeldir. (Twitterda beni topa tuttular bunu yazdım diye )Enis Berberoğlu o kel vekil ve evet tamamen katılıyorum 2008-2010 sürecinde bunu yapmaları gerekirdi, yaptılar ama çok cılız kaldı, göz göre göre binlerce vatan evladı hapislerde çürüdü malum ortaklık zamanında ama o zaman Baykal vardı öyle tercih etti, Kılıçdaroğlu böyle tercih etti, karşı olunacak bir şey yok bence yapılan işte
Moderatör Umut barış'ın
Bana attığı özel mesaja bakarmısınız;
"dallas,
Bu mesajdaki üslubunuz (Askıda Fatura Kampanyası ile 2 Günde 7 Milyona Doğru Koşuluyor) uygun değildir, küfürlü, aşırı agresif, tehdit edici, alaycı veya "trol" mesajlara müsade edemeyiz.
Bu nedenden ötürü mesajınız yayından kaldırılmış veya değiştirilmiş olabilir.
Hesabınıza erişim, bu işleme bağlı olarak sınırlandırılmış olabilir."
Bu ne demektir yahu
Bir forum düşünün karşıt görüşe koyun, yobaz, yalaka vs gibi her türlü aşağılık sözü kendilerinde söyleme hakkı bulunanlar,
Hİç bir forum üyesine tek bir küfür ve hakaret içermeyen, sadece ve sadece bir siyasi oluşumu eleştiren mesajıma tahammül dahi edememişler
Siz bana bundan sonra sakın burasının TARAFSIZ bir forum falan olduğunu iddia etmeyin,
Burası, sizin tek tataflı olarak sırf kendi düşüncelerinizi aktarıp birbirinizi pohpohladığınız bir alan olmuş yazık...
Forumun sahibi Sota kardeşim
Eğer sende bunlarla aynı fikirdeysen bu Foruma yazık olmuş,
Yok eğer bir adalet terazin varsa ve tüm bunlara yaklaşımın bu denli taraflı değilse üzülerek söylüyorumki, yola çıktığı bu insanlar yanlış seçim olmuş...