Askıda Fatura Kampanyası ile 2 Günde 7 Milyona Doğru Koşuluyor

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
gercekrambo rambo3434, evet sana katılıyorum habur ve TRT bildiri okunmasına bende karşıyım
benim anlayamadığım şey işte burası... Karşı olunan bir eylemin sahiplerine hangi duygu ve düşünce tekrar yanında oldurur??

Bana zürriyetsiz diyen birisinin himayesine ben nasıl girerim?

Hesap sormazsam namerdim diye meydanlarda bağıran biri, bu narasını yutup nasıl aynı safta yer alabilir?

Af çıkarmam mümkün değil diyen biri nasıl 6-7 kere af çıkartır

Ve bu tezatların yaşandığı bir ülkede nasıl, temizlikten, doğruluktan, dürüstlükten bahsedilir?

Sorular türlü çeşitli, cevapları da öyle... :hmm

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Ya pardon da neyin ideolojisi ne vardı gerçekten adalet yürüyüşünde bir tane adam çıktı yürüdü kimsenin de burnu kanamadı, gerçekten öğrenmek istiyorum nedir o yürüyüşle derdiniz
hocam , yollara hayvan pisliği dökmekten vb. engellemelerine rağmen , halkın içinden biri olarak kemal bey adalet yürüyüşü ile belki de başkanlığındaki en hayırlı işi yaptı. o yürüyüşten sonra kimyası bozulan akpnin şirazesi kaydı. iyice saçmalamaya başladılar. ve hatta büyükşehirlerin chp'ye geçmesi bile bence bunun etkisindedir. hazmedemedi akp.

A Çevrimdışı

arven5959 

Aktif Üye
8 Nis 2020
97
46
Domestos Domestos, sende haklısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gercekrambo rambo3434, sende haklısın

gercekrambo rambo3434, sende haklısın

Bende haklıyım doğruya doğru eğriye eğri diyebiliyorum şu anda üstümde ne AKP ne MHP veya başka bir gömlek giymişliğim yoktur karşı tarafı aksi düşünüyor diye kimse a AKP diye yaftalanamaz siyasi zeminde AKP yaptığı hataların aynısını muhalefette yapıyor o yüzden için rahat bir tarafı desteklemediğim için BBP destekliyordum şimdi Muhsin başkanla o da öldü

Son düzenleme:
Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Adalet yürüşüne şu sebepten karşı oldum... Vakti zamanında, "gizli tanık" gibi bize çok ters argümanları adalet sistemine monte ederek teraziyi bozduklarında, ay ışığı, sarıkız vs operasyonlar ile orduyu lağvederlerken yapmaları gerekiyordu. Kendi kel kafalı milletvekilline (adı aklıma gelmedi) dokunduklarında değil.

Ama o dönemde, gafiller ne isterlerse alıyordu, ortakları da veriyordu di mi? Pardon... Bir de aldanma mevzusu var ki, on numara "R" hikayesi... Rabbim affetsin gari. :hihi

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Adalet yürüşüne şu sebepten karşı oldum... Vakti zamanında, "gizli tanık" gibi bize çok ters argümanları adalet sistemine monte ederek teraziyi bozduklarında, ay ışığı, sarıkız vs operasyonlar ile orduyu lağvederlerken yapmaları gerekiyordu. Kendi kel kafalı milletvekilline (adı aklıma gelmedi) dokunduklarında değil.

Ama o dönemde, gafiller ne isterlerse alıyordu, ortakları da veriyordu di mi? Pardon... Bir de aldanma mevzusu var ki, on numara "R" hikayesi... Rabbim affetsin gari. :hihi
Enis Berberoğlu o kel vekil ve evet tamamen katılıyorum 2008-2010 sürecinde bunu yapmaları gerekirdi, yaptılar ama çok cılız kaldı, göz göre göre binlerce vatan evladı hapislerde çürüdü malum ortaklık zamanında ama o zaman Baykal vardı öyle tercih etti, Kılıçdaroğlu böyle tercih etti, karşı olunacak bir şey yok bence yapılan işte

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Beyler;

Allah için şimdi şurada çok basit bir soru soracağım ve herkesten aslında AYNI cevap gelecek belli.

Bu forumda olup da, Şu Cennet vatan uğruna feda olmayacak tek bir kişi dahi var mı?

YOK. Açık ve net yok, Zaten şu topraklara art niyetli bakan tek kişi içimizde barınamaz o konuda da hemfikirmiyiz?

Bizlerin tartıştığı konu arabanın kullanılış şekli, araba ile derdimiz yok, Bir kesim diyor ki ''Bu araba böyle kullanılmaz'', Diğer kesim diyor ki ''Yok yahu hoplaya zıplaya gidiyoruz hatta uçuyoruz sorun yok''. Yani araba ile hiç kimsenin derdi yok, direksiyonda oturanın arabayı hoyrat kullanıp şanzımanı dağıtacağını iddia edenler ile, ''Bu Ford aaabi hiç bir şey olmaz'' diyenlerin tartışması bu.

Yani sizlerden ricam, olay bu minval dışına çıkmasın.

Bizler, ekranlarda cirit atıp ''Bizim aile bunlardan en az 50 sini öldürür, hazırlıklıyız, bizim sitede var 3-5 tane'' diyen aşağılık tiplerden değiliz ve hiç bir zaman olmayacağız.

''Devletin malı deniz, yemeyen domuz'' diyenlerden değiliz ve hiç bir zaman olmayacağız.

Milletin parasını yandaşa peşkeş çekenlerden değiliz ve hiç bir zaman ne olacağız, ne de taraf olacağız.

Bizler iktidarı eleştiriyoruz diye iktidarın uygulamalarını beğenen arkadaşlar şahsi olarak bundan rahatsız olmasın lütfen.

Nasıl ki mesnetli veya mesnetsiz herkes dilediğini yazabiliyor CHP hakkında, elbette ki herkes dilediğini yazacak AKP hakkında. Yalnız arada bir fark var bunu görmezden gelmemek lazım.

İktidarı kim eleştiriyor ise, yanına da kaynağını sebebini sonucunu yazıyor, yazabiliyor.

Lütfen muhalefeti eleştirirken de aynı mantık ile hareket edelim.

Mesela birisi çıkıp da burada ''MHP Lideri RTE hakkında ..refsiz, ..mussuz'' demişti ve hatta ''Hesap sormazsam ..mussuzum'' diyenler de vardı ama şimdi yanında yer alıyor'' diye yazıyorsa yanına hemen bu beyanların telaffuz edildiği videoları ekliyorlar/eklesinler neticede bunlar bizim söylemlerimiz değil. Tarihten canlı örnekler.

İktidarın uygulamalarını başarılı bulan arkadaşlarımızın da CHP veya İP dedikleri İYİ partiyi eleştirirken (veya diğerlerini) somut örnekleri yanına eklemesi gerekir diye düşünüyorum. :ok

Buradan da tekrar yazıyorum, görüşü ne olursa olsun herkes forumda dilediği gibi görüş beyan edebilir. Saygı sınırlarına dikkat edelim yeterli dostlar. ?

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
Moderatör Umut barış'ın
Bana attığı özel mesaja bakarmısınız;
"dallas,
Bu mesajdaki üslubunuz (Askıda Fatura Kampanyası ile 2 Günde 7 Milyona Doğru Koşuluyor) uygun değildir, küfürlü, aşırı agresif, tehdit edici, alaycı veya "trol" mesajlara müsade edemeyiz.
Bu nedenden ötürü mesajınız yayından kaldırılmış veya değiştirilmiş olabilir.
Hesabınıza erişim, bu işleme bağlı olarak sınırlandırılmış olabilir
."

Bu ne demektir yahu
Bir forum düşünün karşıt görüşe koyun, yobaz, yalaka vs gibi her türlü aşağılık sözü kendilerinde söyleme hakkı bulunanlar,
Hİç bir forum üyesine tek bir küfür ve hakaret içermeyen, sadece ve sadece bir siyasi oluşumu eleştiren mesajıma tahammül dahi edememişler
Siz bana bundan sonra sakın burasının TARAFSIZ bir forum falan olduğunu iddia etmeyin,
Burası, sizin tek tataflı olarak sırf kendi düşüncelerinizi aktarıp birbirinizi pohpohladığınız bir alan olmuş yazık...

Forumun sahibi Sota Sota kardeşim
Eğer sende bunlarla aynı fikirdeysen bu Foruma yazık olmuş,
Yok eğer bir adalet terazin varsa ve tüm bunlara yaklaşımın bu denli taraflı değilse üzülerek söylüyorumki, yola çıktığı bu insanlar yanlış seçim olmuş...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Enis Berberoğlu o kel vekil ve evet tamamen katılıyorum 2008-2010 sürecinde bunu yapmaları gerekirdi, yaptılar ama çok cılız kaldı, göz göre göre binlerce vatan evladı hapislerde çürüdü malum ortaklık zamanında ama o zaman Baykal vardı öyle tercih etti, Kılıçdaroğlu böyle tercih etti, karşı olunacak bir şey yok bence yapılan işte
Ne Baykal, ne de Kılıçdaroğlu. Benim gözümde o koltuğa yakışacak adam gibi adam Özgür Özeldir. (Twitterda beni topa tuttular bunu yazdım diye :kiskis )

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Moderatör Umut barış'ın
Bana attığı özel mesaja bakarmısınız;
"dallas,
Bu mesajdaki üslubunuz (Askıda Fatura Kampanyası ile 2 Günde 7 Milyona Doğru Koşuluyor) uygun değildir, küfürlü, aşırı agresif, tehdit edici, alaycı veya "trol" mesajlara müsade edemeyiz.
Bu nedenden ötürü mesajınız yayından kaldırılmış veya değiştirilmiş olabilir.
Hesabınıza erişim, bu işleme bağlı olarak sınırlandırılmış olabilir
."

Bu ne demektir yahu
Bir forum düşünün karşıt görüşe koyun, yobaz, yalaka vs gibi her türlü aşağılık sözü kendilerinde söyleme hakkı bulunanlar,
Hİç bir forum üyesine tek bir küfür ve hakaret içermeyen, sadece ve sadece bir siyasi oluşumu eleştiren mesajıma tahammül dahi edememişler
Siz bana bundan sonra sakın burasının TARAFSIZ bir forum falan olduğunu iddia etmeyin,
Burası, sizin tek tataflı olarak sırf kendi düşüncelerinizi aktarıp birbirinizi pohpohladığınız bir alan olmuş yazık...

Forumun sahibi Sota Sota kardeşim
Eğer sende bunlarla aynı fikirdeysen bu Foruma yazık olmuş,
Yok eğer bir adalet terazin varsa ve tüm bunlara yaklaşımın bu denli taraflı değilse üzülerek söylüyorumki, yola çıktığı bu insanlar yanlış seçim olmuş...

Yazdığın bu mesajda dahi forum üyelerinin belli kesimine lafı giydirmişsin, ''halen forumda adalet'' yok diyorsun :)

Adalet mi istiyorsun?

Şuraya 24 saat süreli anket açabilirim istersen, Anket başlığı şu olsun ''Dallas forumda kalsın mı, gitsin mi''
Sence sonuçlar ne çıkar?

Forumda bulunan 10 kişiden 7 si senden hazetmiyor, halen gelip burada dilediğini yazabiliyorsun, yine de forum tarafsız değil öyle mi?

Eğer Sota Sota bizimle aynı fikirdeyse biz yazacağız, değilse yazmayacağız senin gözünde öyle mi?

ben sana söyleyeyim Sota Sota birçok konuda bizimle ve hatta benimle aynı fikirde değildir. Ama değilse dilediği gibi yazabilir, ''Anlaşamıyoruz'' der, helalleşir gideriz benim açımdan sorun yok ve kendisi de bunun gayet bilincinde ama sizlerin forumda anlaşamadığınızın aksine bizler yönetim olarak MHP AKP CHP SAADET partili görüşlere sahip olanlar olarak gayet rahat yıllardır çok da sıkı ilişkiler içerisinde ilerletiyoruz. Biz de kendi aramızda siyasi konuşuyoruz hiç de birbirimizin gözünü oymuyoruz.

Olay forumda neden farklı biliyormusun? Kişiselleştirme var o yüzden.

Şimdi sevgili A arven5959 CHP nin adalet yürüyüşünü onaylamıyormuş, Ne yapayım? Onaylasın diye ona baskı mı yapayım?

''Hayır o yürüyüş olması gerekliydi '' mi diyeyim? Bana ne arkadaş ne haddime. banane CHP den, Canı cehenneme Kılıçdaroğlunun banane. Defalarca yazdık bizler siyasal bireyler değiliz sadece HALK olarak haklı tepkilerimizi yazıyrouz.

Bana göre iktidarın icraatları tamamen yanlış, Sallıyorum TEKNOwest TEKNOWEST e göre kısmen faydalı, yine sallıyorum F fikoloji ye göre tamamen doğru olabilir. Bu şimdi bizim forum yönetimimizi etkiliyor mu?

Ben gidip fikonun konusunu mu sabote ediyorum, o bana destek vermesi gerekirken elini uzatmıyor mu?

Hiç ilgisi yok biz forumun GENELİNE yaymaya çalıştığımız aile ortamını çoktan yönetim tarafında oluşturduk. Fiko canım ciğerimdir benim, ben onu siyasi görüşüne göre değerlendirmiyorum, seni değerlendirmediğim gibi :ok

Geri
Üst Alt