albanez, üstat şimdi aksini söylesem hemen akp li ilan edeceksiniz bu devlet hiç bir zaman havalarda uçmuyordu bundan önceki hükümet döneminde çok mu iyidi ki şimdi gittiği zaman enkaz devretti diyebileceğiz t.c kurulduğundan bu güne kadar ülkemiz hiç bir zaman uçmadı bundan sonra bu hükümet gitse de uçamayacak bizim aklımız zaten dsp mhp anap hükümetinde durmadıysa bunlar gidince de durmayacak ak gidecek kara gelecek kara gidecek mavi gelecek ama 97 küsür devam eden yoksulluğumuz devam edecek
Haklısın bak kinaye değil gerçekten haklısın, Cumhuriyet tarihinde bu memleketin insanı gerçekten doğru düzgün bir ferah dönem görmedi.
Ama lütfen kabul edin yine aynı Cumhuriyet tarihinde bu derece yalan dolan riya hırsızlık tecavüz arsızlık yolsuzluk yoksulluk yandaş kayırma (Çiller zamanı Parsadan hariç) saray merakı, fakir ile zengin arasındaki uçurum, ortadireğin ortadan kalkması, memleketin tüm fabrikalarının satılması kapatılması gibi durumlar yaşanmadı.
Şuraya iktidarın da muhalefetin de eksilerini yazmaya kalksak, Allah için söyleyin İktidarın yanlışları listesi Boğaza dördüncü köprü olur mu olmaz mı?
Bakın çok ama çok saçma bir örnekleme yapayım size.
Bu ülkede lanet olası, Allahın belası bir terör örgütü var doğru mu?
Şimdi bu Allahın belalarını ortadan kaldırmak yerine ''Abi zaten biz hiç terörden kurtulmadık ki, skiden bir asala vardı hheeehheeeyyyyy bu pkk dediğin ne kiiii, boşver gene bunlara razıyım ben'' gibi salak saçma bir savunma yapılması kabul edilebilir mi? Akıldan dahi geçmez.
Biz ne yapıyoruz bu gün?
''Abi bu hükumet ne ki? Eskiden bir anap dsp mhp koalisyonu vardı ehheehhheyyyy abbooovvv, Boşver unlar gene iyi, çalıyor ama yapıyor'' mu diyelim?
Terörist terörirsttir ve hiç bir şeklinde şüklüne taviz verilmez kafası ezilir işi bitirilir bu 2+2=4
Devleti yönetemeyen hükumet, yönetemeyen hükumettir bu da 2+2=4
Bilenler bilir ki Kılıçdaroğlundan zerre kadar hazetmem, bu adama lider diyenin de bakış açısını sorgularım kendimce, ama Adamın doğru söylediği bir şey var ki bu devlet yönetilmiyor savruluyor.
Dolar kaç tl?
Dolardan vazgeçtim değerli kardeşim Allah Peygamber aşkına Papua yeni Gine diye bir devlet var biliyormusun?
İşte bu adamların parası olan KİNA dahi 2 tl yahu neyi tartışıyoruz biz burada?
parası pul olan bir ülkenin lideri halen itibar itibar ,itibar diye saraylarda yaşamaya çalışıyorsa biz neyin ve kimin savunmasını yapacağız burada?
Şimdi biz burada bu ülke yönetilemiyor dediğimizde akp düşmanı mı oluyoruz?
Ülkenin yönetilemediğini ben mi söylüyorum? Dolar söylüyor, Petrol söylüyor.