Askıda Fatura Kampanyası ile 2 Günde 7 Milyona Doğru Koşuluyor

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Domestos Domestos, muhalefet değil bu türkiyenin gerçekleri maalesef daha dün gibi hangi yönetim yaparsa yapsın yine aynı görüşümü söylerim 80 veya 90 liralık bir erzak kutusuna 150 istersen ben bunun altında art niyet ararım adam 500 lira 600 lira ve üstü faturasını oraya yükleyip bana ödetmek için kampanya yaparsa tabiki itiraz ederim bu fakirin harçadığı fatura olamaz ben keyfiyetsiz harçamış onun faturasını ödeyemem bugün girdim baktım kardeşim 800 TL fatura bu şimdi fakir faturası mı ankarada ki sayaç okuyana o benim değil belediyenin bileceği iş ha bu arada bu askıda fatura uygulamasında vatansever hain diye maalesef ayrılmıyor gibip bir vatan hainin faturasını ödemek benim kanıma dokunuyor aynı mecliste olanlar gibi

Anlamak isteyene açıklamasını yapmışlardı o konunun. Birikip ödenmemiş faturalar onlar diye.

Ayrıca VATANDAŞIN kullandığı elektriğin faturası konusunda bu kadar hassas olurken, GEÇMEDİĞİMİZ köprü için verilen geçiş garantilerini de sorguluyormusunuz?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Evet bence belediyelerin haddine değil böyle askıda fatura falan. Yoksa asılan Adnan Mendese'e mi gönderme yapıyorsunuz??? Biz yer miyiz bu numaraları.

Bu bir darbe hazırlığıdır arkadaşlar. "Askıda" diyerek, cumhurbaşkanımızı asmakla tehdit ettiklerini görmeyecek kadar kör müsünüz?

Bence o yüzyılların geleneği olan "askıda ekmek" uygulaması da olmasın. Fırının teröristlere ekmek vermeyeceğinin garantisi mi var? Hem fırın ekmek yapsın, onun görevi ekmek yapmak siyaset değil. Kendini devlet yerine koyup utanmadan sıkılmadan askıya ekmek mi koyulur!!!!!!111 Darbe girişimi de olabilir, her şey olabilir.

Şu kadarcık şeyi düşünemeyip bir de adamız diye geziyorsunuz ortada. Yazık!

Hmmm, sanatçı burada oldukça sürrealisst çalışarak hiçlik olgusuna vurguda bulunmuş ve sübliminal mesajlarını vermeye yasa dışı yollardan devam etmiş bence :kiskis

A Çevrimdışı

arven5959 

Aktif Üye
8 Nis 2020
97
46
Adem Helvacı Adem Helvacı, o konuda yerden göğe kadar haklısınız biz doğru olana doğru eğri olana eğri derim itiraz da etmem çünkü hiç bir siyasi parti gömleği üstümde taşımıyorum o konuda içim de rahat maske konusunda da haklısınız bende kızıyorum alt yapısını hazırlamadan lang diye maske satışının kesilmesi buradaki yorumlarım bir siyasi parti destekler nitelikte olarak görülebilir ama yine de ben karşıyım bu benim kişisel fikrim ülkedeki siyaset o kadar kirli ki ben inanmıyorum yardımın fakirlere gittiğine bir yüzüğüm var diyenler zengin oluyor yada çayçılıktan gelip çok zengin olanlar var bu halka bu halka telefon parasını ödeyenler de var bu halka hangi idare olursa olsun bedelini ödetenler de var bedeli ödeyen ben oluyorum yine halk oluyor

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Adem Helvacı Adem Helvacı, o konuda yerden göğe kadar haklısınız biz doğru olana doğru eğri olana eğri derim itiraz da etmem çünkü hiç bir siyasi parti gömleği üstümde taşımıyorum o konuda içim de rahat maske konusunda da haklısınız bende kızıyorum alt yapısını hazırlamadan lang diye maske satışının kesilmesi buradaki yorumlarım bir siyasi parti destekler nitelikte olarak görülebilir ama yine de ben karşıyım bu benim kişisel fikrim ülkedeki siyaset o kadar kirli ki ben inanmıyorum yardımın fakirlere gittiğine bir yüzüğüm var diyenler zengin oluyor yada çayçılıktan gelip çok zengin olanlar var bu halka bu halka telefon parasını ödeyenler de var bu halka hangi idare olursa olsun bedelini ödetenler de var bedeli ödeyen ben oluyorum yine halk oluyor
ballı ihaleleri, aniden zenginleşen siyasileri, akrabalarını, hiç bir vasfı olmadığı halde makam mevki sahibi yapılanları, milyar milyar vergi borcu silinenleri ve bunun gibi yüzlercesini unutmuşsun hocam. hatırlatayım dedim.

A Çevrimdışı

arven5959 

Aktif Üye
8 Nis 2020
97
46
Adem Helvacı Adem Helvacı, o konuda yerden göğe kadar haklısınız biz doğru olana doğru eğri olana eğri derim itiraz da etmem çünkü hiç bir siyasi parti gömleği üstümde taşımıyorum o konuda içim de rahat maske konusunda da haklısınız bende kızıyorum alt yapısını hazırlamadan lang diye maske satışının kesilmesi buradaki yorumlarım bir siyasi parti destekler nitelikte olarak görülebilir ama yine de ben karşıyım bu benim kişisel fikrim ülkedeki siyaset o kadar kirli ki ben inanmıyorum yardımın fakirlere gittiğine bir yüzüğüm var diyenler zengin oluyor yada çayçılıktan gelip çok zengin olanlar var bu halka bu halka telefon parasını ödeyenler de var bu halka hangi idare olursa olsun bedelini ödetenler de var bedeli ödeyen ben oluyorum o yüzden ne devletin maske kampanyasına destek verdim ne de gerçek fakiri görmeden bu ve bunun gibi kampanyalara destek veririm herkes beni sömürme peşinde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Domestos Domestos, evet sende haklısın ???

gercekrambo rambo3434, sende haklısın ama ben burada bir siyasi parti temsilcisi değilim yada siyasi bir partiye gönül bağım yok sadece Galatasaray taraftarıyım devlet gs vergi borçunu silerken canım yandı ben bu devlete verginin de verginin verirken gs küme düşmesini istemiştim vergileri silineceğine evet devletin en büyük yanlışı verginin ödemeyen mütaahit veya iş verenin ve kim olursa olsun bu konuda size katılıyorum

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Domestos Domestos, evet sende haklısın ???

gercekrambo rambo3434, sende haklısın ama ben burada bir siyasi parti temsilcisi değilim yada siyasi bir partiye gönül bağım yok sadece Galatasaray taraftarıyım devlet gs vergi borçunu silerken canım yandı ben bu devlete verginin de verginin verirken gs küme düşmesini istemiştim vergileri silineceğine evet devletin en büyük yanlışı verginin ödemeyen mütaahit veya iş verenin ve kim olursa olsun bu konuda size katılıyorum
İşte biz de dışarıdan bakıldığında cehapeli muhalifler olarak görülsek de değiliz. Halkız biz, vatandaşız, Desteğe ihtiyacı olanız, destek vermeye hazır olanız.
MHP AKP li CHP li GELECEK DEVA SAADET ve akla gelen gelmeyen her partiliyiz biz, terörist değiliz, terörrist sevici de değiliz, en önemlisi ise çok şükür ki iktidar yalakası değiliz.

İcraatı kimin yaptığına değil, icraatın olup olmadığına bakarız.

Siz nasıl ki ''kullanmadığım elektriğin faturasını neden ben ödüyorum, kimin cebine gittiği belli değil'' diyorsanız biz de ''Geçmediğim köprünün parasını neden ben ödüyorum, zaten kimin cebine gittiği de belli değil'' diyoruz.

Yine de arada ÇOOOOK büyük bir fark var, Bu fark ne biliyormusunuz?

Cehape zihniyeti sizin adınıza bağışı yapıp sonra da ''Ben senin yerine bağış yaptım, parayı da senin de cebinden aldım'' demiyor. Siz isterseniz ödüyorsunuz.
Akape zihniyeti ise bana sormadan yaptığı köprüyü bana sormadan peşkeş çekip, bana sormadan geçiş garantisi verip, bana sormadan her sene çatır çatır milyonları ödüyor ve yine bana sormaya dahi gerek görmeden benim cebimden alıyor parayı.

Normal halk yapsa bunun adının ne olduğunu siz de biz de iyi biliyoruz ancak hükumet yaptığı için dile getiremiyoruz.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Domestos Domestos, muhalefet değil bu türkiyenin gerçekleri maalesef daha dün gibi hangi yönetim yaparsa yapsın yine aynı görüşümü söylerim 80 veya 90 liralık bir erzak kutusuna 150 istersen ben bunun altında art niyet ararım adam 500 lira 600 lira ve üstü faturasını oraya yükleyip bana ödetmek için kampanya yaparsa tabiki itiraz ederim bu fakirin harçadığı fatura olamaz ben keyfiyetsiz harçamış onun faturasını ödeyemem bugün girdim baktım kardeşim 800 TL fatura bu şimdi fakir faturası mı ankarada ki sayaç okuyana o benim değil belediyenin bileceği iş ha bu arada bu askıda fatura uygulamasında vatansever hain diye maalesef ayrılmıyor gibip bir vatan hainin faturasını ödemek benim kanıma dokunuyor aynı mecliste olanlar gibi
Sen ödeme olsun bitsin, bunun açıklaması şöyle yapıldı, belediyeden yardım alma hakkı olanlar fatura yükleyebiliyor normal vatandaş sisteme giriş yapamıyor

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
yaw Reise laf ettirmem:kiskis

nerede forumun AKP destekçileri yaw:hoba1
gelin bir şeyler yazın şurada,hani uçuruyordunuz memleketi,yazın bir şeyler bulup

var ya bunlar bir gitsin,öyle bir acı bir fatura gerçeği ortaya çıkacak ki aklınız duracak!

A Çevrimdışı

arven5959 

Aktif Üye
8 Nis 2020
97
46
albanez albanez, üstat şimdi aksini söylesem hemen akp li ilan edeceksiniz bu devlet hiç bir zaman havalarda uçmuyordu bundan önceki hükümet döneminde çok mu iyidi ki şimdi gittiği zaman enkaz devretti diyebileceğiz t.c kurulduğundan bu güne kadar ülkemiz hiç bir zaman uçmadı bundan sonra bu hükümet gitse de uçamayacak bizim aklımız zaten dsp mhp anap hükümetinde durmadıysa bunlar gidince de durmayacak ak gidecek kara gelecek kara gidecek mavi gelecek ama 97 küsür devam eden yoksulluğumuz devam edecek

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Mevcut hasar neredeyse cumhuriyet tarihinin tamamında yapılan zararın 100 katı, gelecek 30 yıl ipotek altında, milyarlarca lira garanti ödemesi yapılacak, bu durumdan teknik olarak hiçbir hükümet çıkamaz nasıl düzelecek bilmiyorum.

A Çevrimdışı

arven5959 

Aktif Üye
8 Nis 2020
97
46
Aragorn Aragorn, emin olun bu ülke o zararı da telafi eder yeter ki biz devletin savurganlığından hangi kurum olursa olsun yeter ki devletin malı deniz yemeyen keriz mantığından ihale kovalayan insanlardan arındırırsak devlet olarak kısa zamanda ayağa kalkar yolsuzluklar devam ettiği sürece israf yönetimi devam ederse bunu hiç bir dünya ülkesi kaldıramaz ağaya bir araba bir ev tahsis edersek yemesini gezmesini devlete yüklersek bu ülke batmaya devam eder gelir adeletsizliğini saymıyorum bile

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
albanez albanez, üstat şimdi aksini söylesem hemen akp li ilan edeceksiniz bu devlet hiç bir zaman havalarda uçmuyordu bundan önceki hükümet döneminde çok mu iyidi ki şimdi gittiği zaman enkaz devretti diyebileceğiz t.c kurulduğundan bu güne kadar ülkemiz hiç bir zaman uçmadı bundan sonra bu hükümet gitse de uçamayacak bizim aklımız zaten dsp mhp anap hükümetinde durmadıysa bunlar gidince de durmayacak ak gidecek kara gelecek kara gidecek mavi gelecek ama 97 küsür devam eden yoksulluğumuz devam edecek
daha önce de yazdım, bizim vatandaş sürekli bellediği "sağ" iktidarlara oy verdiği müddetçe burnumuz şeyden çıkmayacak! sanırım siz de bana hak vereceksiniz. sağ iktidarlar memleketin içine etti.

Geri
Üst Alt