Askıda Fatura Kampanyası ile 2 Günde 7 Milyona Doğru Koşuluyor

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Kendisinin geçmişte bazı tweetleri olduğu söyleniyor. :kiskis
Önceki yaşantısına değinmeyeceğim.
Yaşantısını, inancını sorgulamak haddimiz değil zaten. İstedikleri kişiye yaltaklanırlar, nemalanırlar, yalarlar... Ama bunları yaparken suç işlemeleri ve hukuk devletinde kimsenin sesinin çıkmamasıdır sıkıntı.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
halkın yararına yapılan bir iş oldu mu, ya hacker grupları siber saldırı yapar ya da konunun işlendiği bölümlerde trolllük yapanlar peydahlanır.
insan düşünmeden edemiyor. bu da mı gol değil.

Son düzenleme:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Yaşantısını, inancını sorgulamak haddimiz değil zaten. İstedikleri kişiye yaltaklanırlar, nemalanırlar, yalarlar... Ama bunları yaparken suç işlemeleri ve hukuk devletinde kimsenin sesinin çıkmamasıdır sıkıntı.
Yaşantısını değil ama terör örgütüşe yalakalık yaptığı bütün mesajları gündeme getirebiliriz, zaten bu tipleri kazı hepsinin altından terör örgütü çıkmazsa ne olayım

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
halkın yararına yapılan bir iş oldu mu, ya hacker grupları siber saldırı yapar ya da konunun işlendiği bölümlerde trolllük yapanlar peydahlanır.
insan düşünmeden edemiyor. bu da mı gol değil.
Bana söylermisin
Şu forum ve diğer forumlarda
Yeterki RTE yıkılsın diye,
Denize düşen yılana sarılır hesabı,
Esasen Zihniyetinin ve tihniyetinin bozuk olduğunu bildiği siyasilere,
Gecesini gündüzüne katıp en çok destek MESAJI yazan/atam kim?
Cehape mi ?
Akepe mi ?
Sanırım cevabı bilmeyen yoktur, bu konuda chp taraftarları açık öndedir
Durum böyleyken şimdi kalkıp cehapeliler, trajikomik bir şekilde akepelileri TROLLükle suçluyor
Madem öyle bu durumda cehapeliler MEGATROLL mü oluyorlar...

Her mesajına eksi veren RAMBO hem sen söle bakim
Bu imamoğlunun askıda fatura şeysi şeffafmı, yani bu paraların gerçek ihtştaç sahiplerine mi yoksa kendi ve malum kesimin cebine girmediğinden çok mu eminsin
Belki istemedende olsabirilerini ihya ediyorsundur.
Onun bunun siyasi emeline alet olacağınıza, kendi çevrenizde mahellenizde KENDİ BİLDİĞİNİZ bir fakir fukaranın faturasını ödeseniz bu mübarek Ramazan ayında daha sevap olmaz mı ha güzel kardeşim...

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Yıkılsın diye mi?

* * *

Bu sebeple aynı gemide değiliz... Aynı yöne bakmıyoruz çok şükür.

Bu söylemin bir adım sonrası "yedirmeyiz"

Bizim yıkmak, yemek gibi derdimiz yok, herkes işini düzgün ve olması gibi yapsın yeter. İşini yapmayan da kenara çekilmesini bilsin.

Yanıldım de
Aldattılar de
Her istediğini verdik de
Rahibi kimse alamaz de

De
De
De

Pilot kaza ile uçağı pistten çıkardı diye tutuklandı, dikkat edin.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Bana söylermisin
Cehape mi ?
Akepe mi ?
Durum böyleyken şimdi kalkıp cehapeliler, trajikomik bir şekilde akepelileri TROLLükle suçluyor

Bu imamoğlunun askıda fatura şeysi şeffafmı, yani bu paraların gerçek ihtştaç sahiplerine mi yoksa kendi ve malum kesimin cebine girmediğinden çok mu eminsin
Onun bunun siyasi emeline alet olacağınıza, kendi çevrenizde mahellenizde KENDİ BİLDİĞİNİZ bir fakir fukaranın faturasını ödeseniz bu mübarek Ramazan ayında daha sevap olmaz mı ha güzel kardeşim...
Biz seninle çok başka yerden bakıyoruz konuya, bizim için Atatürk dahil hiçbir kişinin önemi yok, önemli olan tek şey Türkiye Cumhuriyetinin daha da yukarıya çıkması, ben şahsım adına bunun mevcut sistem ve yönetimle olamayacağına inanıyorum ve isimler zerre umurumda değil

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
Biz seninle çok başka yerden bakıyoruz konuya, bizim için Atatürk dahil hiçbir kişinin önemi yok, önemli olan tek şey Türkiye Cumhuriyetinin daha da yukarıya çıkması, ben şahsım adına bunun mevcut sistem ve yönetimle olamayacağına inanıyorum ve isimler zerre umurumda değil
Aksine!
İsimler ve ideolojileri umrunda/umrumuzda olmalı bu herşeyden çok daha önemli bir konudur.
Çünkü; Hani mutlaka her koyun sürüsünün başında bir deli koyun vardır o nereye giderse sürü oraya gider, ancak
Deli koyun vardır sürüsünü yuvasına,
Deli koyun vardır sürüsünü uçuruma götürür
Şimdi biz kalkıp benim için bu deli koyunun kişiliğinin ideolojisini hiçbir önemi yok dersek, peşine düşüp gidersek,
Bir delinin bizi UÇURUMA götürmeyeceğini asla kestiremeyiz. Değilmi...

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Bana söylermisin
Cehape mi ?
Akepe mi ?

hem bilip bilmediğini bildiğin konuda ahkam kesiyorsun: "Onun bunun siyasi emeline alet olacağınıza, kendi çevrenizde mahellenizde KENDİ BİLDİĞİNİZ bir fakir fukaranın faturasını ödeseniz " gibi. nereden biliyorsun yapmadığımızı?
hem sabit fikirliliğini bize de ortaklaştırmak istiyorsun.
"Sanırım cevabı bilmeyen yoktur, bu konuda chp taraftarları açık öndedir
Madem öyle bu durumda cehapeliler MEGATROLL mü oluyorlar..."

hırsıza hırsız deriz biz. alnı secdede diye(ki o bile nasıl bir kriterdir ki? her namaz kılıyor görünen dindar mıdır? Allah'tan korkuyor mudur? vs.) hırsıza hırsız diyemeyecek kadar alçalmış hiç kimsenin yargıları şahsen beni ırgalamaz bile. (ırgalamaz: sallamaz, ilgilendirmez vb)
kısaca sen yine yap trollüğünü ama insanların sana inanacakları sağlam argümanlar bularak yap. diyeceksin ki, "20 yılda öyle bir argüman bulamadım (ki bulamazsın ,örneği bir zamanlar beraber ıslandık yağan yağmurda, dediklerinize şimdi tu kaka diyorsunuz) " ne yapalım, iyi şanslar sana demekten başka bir şey yapamam.
bir de olayları kişiler üzerinden alma. ben sana siyasal islam dan söz ediyorum. yan yana gelmemesi gereken iki sözcüktür bunlar. siyasetin içinde dinin ne işi olur? şahsi çıkar peşinde olan dini siyasete karıştırır.

Son düzenleme:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Aksine!
İsimler ve ideolojileri umrunda/umrumuzda olmalı bu herşeyden çok daha önemli bir konudur.
Çünkü; Hani mutlaka her koyun sürüsünün başında bir deli koyun vardır o nereye giderse sürü oraya gider, ancak
Deli koyun vardır sürüsünü yuvasına,
Deli koyun vardır sürüsünü uçuruma götürür
Şimdi biz kalkıp benim için bu deli koyunun kişiliğinin ideolojisini hiçbir önemi yok dersek, peşine düşüp gidersek,
Bir delinin bizi UÇURUMA götürmeyeceğini asla kestiremeyiz. Değilmi...
Değil çünkü benim inandığım liderin en önemli lafı şudur "Benim naçiz bedenim elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" üstüne laf söylemeye gerek görmüyorum.

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
Değil çünkü benim inandığım liderin en önemli lafı şudur "Benim naçiz bedenim elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" üstüne laf söylemeye gerek görmüyorum.
Ne demek değil
Şimdi nasıl olsa ölüp gidecek bedeni toprak olacak diye
Şimdi biz seçeceğimiz kişiliği kimdir kim değildir, in midir cin midir diye hiç sorgulamadan direk bağlı olduğu partisine mi oy vereceğiz...
Ha madem öyle isimlerin, kişiliklerin, ideolojilerinin bir önemi yoksa o zaman atıyorum örneğin chp/akp ilgili parti Terörist başı Apoyu aday göstersin oldu olacak apoya oy verelim
Allah aşkına hiç öyle şey olur mu yaw..

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Ne demek değil
Şimdi nasıl olsa ölüp gidecek bedeni toprak olacak diye
Şimdi biz seçeceğimiz kişiliği kimdir kim değildir, in midir cin midir diye hiç sorgulamadan direk bağlı olduğu partisine mi oy vereceğiz...
Ha madem öyle isimlerin, kişiliklerin, ideolojilerinin bir önemi yoksa o zaman atıyorum örneğin chp/akp ilgili parti Terörist başı Apoyu aday göstersin oldu olacak apoya oy verelim
Allah aşkına hiç öyle şey olur mu yaw..
Gene yanlış anladın biraz sakin okusan anlayacaksın diyorum ki Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Bahçeli falan filan değil önemli olan, Chp ya da Akp de değil, benim için mühim olan kuruluş felsefesine uygun hareket etmek sen sanıyorsun ki burada Erdoğan muhalifi olan kişiler başka parti koyunu bak ben sana bir sır vereyim emin ol ki Chp liderine en büyük muhalefet her zaman kendi partisi içindedir, senin çok iyi şeyler yaptı dediğin lider 18 yılda 188 kere fikir değiştirdi, aldatıldı, kandırıldı, neredeyse beraber yürüdükleri ülkeyi ele geçiriyordu, geldiğimiz noktada ben yönetenleri başarılı bulmuyorum ve eleştiriyorum bu kadar basit.

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
hem bilip bilmediğini bildiğin konuda ahkam kesiyorsun: "Onun bunun siyasi emeline alet olacağınıza, kendi çevrenizde mahellenizde KENDİ BİLDİĞİNİZ bir fakir fukaranın faturasını ödeseniz " gibi. nereden biliyorsun yapmadığımızı?
hem sabit fikirliliğini bize de ortaklaştırmak istiyorsun.
"Sanırım cevabı bilmeyen yoktur, bu konuda chp taraftarları açık öndedir
Madem öyle bu durumda cehapeliler MEGATROLL mü oluyorlar..."

hırsıza hırsız deriz biz. alnı secdede diye(ki o bile nasıl bir kriterdir ki? her namaz kılıyor görünen dindar mıdır? Allah'tan korkuyor mudur? vs.) hırsıza hırsız diyemeyecek kadar alçalmış hiç kimsenin yargıları şahsen beni ırgalamaz bile. (ırgalamaz: sallamaz, ilgilendirmez vb)
kısaca sen yine yap trollüğünü ama insanların sana inanacakları sağlam argümanlar bularak yap. diyeceksin ki, "20 yılda öyle bir argüman bulamadım (ki bulamazsın ,örneği bir zamanlar beraber ıslandık yağan yağmurda, dediklerinize şimdi tu kaka diyorsunuz) " ne yapalım, iyi şanslar sana demekten başka bir şey yapamam.
bir de olayları kişiler üzerinden alma. ben sana siyasal islam dan söz ediyorum. yan yana gelmemesi gereken iki sözcüktür bunlar. siyasetin içinde dinin ne işi olur? şahsi çıkar peşinde olan dini siyasete karıştırır.
Hırsız da hırsız hırsızda hırsız
Yahu Allah aşkına
Dikili bir ağacı yokken 5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde milyonluk servete sahip olan imamoğlu gibi,
Evet her halukarda akta olsa karada olsa elbet bal tutan parmağını yalar/yalıyor
Belki tayyipte balı kaşık kaşık götürmüştür amma
Atatürk'ten sonra, Akpden önce, şu son 50 yılda ülkeyi yöneten liderler ülkeye hiç bir çivi çakmadan, taşı taş üstüne koymadan,
Balı parmakla kaşıkla değil peteğiyle yememişler mi
Yani diteceğim şuki; siz kalkıyorsunuz bunca yapılan devasa projeyi görmezden gelip bir çırpıda yok sayıp, hep birlikte ağız birliği edercesine, halkın seçtiği koskoca Cumhurbaşkanına sıkılmadan hırsız damgasını yapıştırıyorsunuz çalarken yanındamıydınız?
Madem rte hırsızsa imamoğlu zenginden alıp fakire dağıtan robin hood mu...ona neden bir çift kelam etmiyorsunuz?

Geri
Üst Alt