Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Yani çok merak ediyorum yahu Rize valisi beyefendi hazretleri 1.7 milyon liralık arabaya binmese olmuyor mu?
Türkiyede üretim yapan otomobil fabrikalarından mütevazi bir arabaya bindiklerinde neleri eksiliyor çok merak ediyorum.
Diyanet başkanına bir milyon
Rize valisine yaklaşık 2 milyon
81 ilin valisine toplamda takriben 200 milyon sadece ve sadece makam arabası parası veren ve RTE nin garajında 21 tanesi makam olmak üzere toplam 268 tane aracı var (Gogle dan baktım)
21 tanesi zırhlı 32 tane Mercedes
28 tane 4x4 SUV Mercedes
83 adet WV
2 Limuzin
6 özel donanım ambulans
30 Yüksek segment motisklet
vs vs bunlar sadece kara araçları , Deniz ve Uçakları saymıyorum
Sadece araçların sigortaları dahi 1.5 Milyon tutuyor
Bunlara eklenen özel donanımlar Jammerlar vs saymıyorum
Sadece kara ordusu 54 Milyon tl tutuyor. Sarayın günlük harcamasını buraya zaten yazmayım isterseniz.
Yani devletin sadece valilerine tahsis edilen araçlar 200 milyon, RTE nin sadece kara ordusu 54 milyon, dolaylı detaylı yollara girersek kabaca 500 milyon dolayında bir araç ordusuna sahip olan devletimiz var ama Şimdi hal böyle iken devletin yol yapmaya gücü olmadığı için kredi ile yol yapıyor öyle mi?
Ve ülkemiz aslında uçuyor
Türkiyede üretim yapan otomobil fabrikalarından mütevazi bir arabaya bindiklerinde neleri eksiliyor çok merak ediyorum.
Diyanet başkanına bir milyon
Rize valisine yaklaşık 2 milyon
81 ilin valisine toplamda takriben 200 milyon sadece ve sadece makam arabası parası veren ve RTE nin garajında 21 tanesi makam olmak üzere toplam 268 tane aracı var (Gogle dan baktım)
21 tanesi zırhlı 32 tane Mercedes
28 tane 4x4 SUV Mercedes
83 adet WV
2 Limuzin
6 özel donanım ambulans
30 Yüksek segment motisklet
vs vs bunlar sadece kara araçları , Deniz ve Uçakları saymıyorum
Sadece araçların sigortaları dahi 1.5 Milyon tutuyor
Bunlara eklenen özel donanımlar Jammerlar vs saymıyorum
Sadece kara ordusu 54 Milyon tl tutuyor. Sarayın günlük harcamasını buraya zaten yazmayım isterseniz.
Yani devletin sadece valilerine tahsis edilen araçlar 200 milyon, RTE nin sadece kara ordusu 54 milyon, dolaylı detaylı yollara girersek kabaca 500 milyon dolayında bir araç ordusuna sahip olan devletimiz var ama Şimdi hal böyle iken devletin yol yapmaya gücü olmadığı için kredi ile yol yapıyor öyle mi?
Ve ülkemiz aslında uçuyor
Son düzenleme: