Daha önce de yorum yazdım ama belki görmeyenler veya yorumumu anlamayanlar vardır diye düşüncelerimi tekrar dile getirmek istiyorum. Bende sizin gibi yağ ile tava ile uğraşmak istemiyordum. Airfryer reklamlarını, tanıtım, inceleme videolarını görünce dikkatimi çekti. Kısa geçeyim incelemeler, yorumlar vs her şey olumluydu... Ne kızartmak ne pişirmek istiyorsan koy haznesine, ısıyı süreyi ayarla sonra yan gel yat... Ohh ne güzel... Araştırdım en iyisini aldım. Yemin ediyorum 3 yada 4 kere kullandım ve ondan sonra süs olarak duruyor mutfakta... Tavaya yağ koyup kızartmak o aletle uğraşmaktan çok daha rahat. Örnek bir kullanım anlatayım; 800 gr kanat kızartıyorsun mesela, 2 seferde kızartman gerekiyor. (tek seferde de olur ama verimli olmuyor) İlkinde nedense pek olmuyor ama 2. postada bir duman atıyor cihaz sanki evin içinde mangal yakmışsın gibi.. Hadi dumana katlandın diyelim ya cihazın temizliği..? Haznesini temizlemek tavayı yıkamak gibi tamam ama birde rezistans temizliği var. Temizlik demek doğru değil beyin cerrahı gibi hissediyorsun kendini o temizliği yaparken... Son sözüm şu olsun, bu cihazı öven, alın, çok güzel, harika, mükemmel diyen herkese ben şahsım olarak hakkımı helal etmiyorum. Kimseye de önermiyorum... Bu saatten sonra alırsanız siz bilirsiniz. Ben benden öncekilerin bana söylemediklerini size söyledim. Vebal benden gitmiştir...