S Çevrimdışı

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
131
Merhaba, Air fryer almayı düşünüyorum ama kafamı kurcalayan birkaç soru var bilen ya da kullanan arkadaşların bilgisine danışmak istiyorum. Air Fryer'ınizdan memnun musunuz? Düzenli kullanıyor musunuz? Sevdiğiniz ve sevmediğiniz ne özellikleri var? Temizlenmesi kolay mı? Bilhassa patates kızartmasının tadı nasıl? Elektrik faturanıza bir yansıması oldu mu? Gürültülü mü çalışıyor? Sizce gerekli mi? Teşekkürler cevaplarınız için.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
rezistanslı ürünler olduğu için elektrik tüketimi nasıl bu ürünlerin yağdan tasarruf edeyim derken parayı gediz elektriğe kaptırmayalım.

MutluTEKİR Çevrimdışı

MutluTEKİR 

Aktif Üye
29 Tem 2022
215
34
Bendeki xiaomi 1400w, fırın için normalde ön ısıtma gerekir, geç ısınır geç soğur haliyle çok yakar. Airfryerlar öyle değil ama küçük hacmi ısıtmak kolay olduğundan. Haftada en az 1 defa patates kızartması yeriz elektrik faturasında bir artış hissetmedim.

Ömer Çolak Çevrimdışı

Ömer Çolak 

Süper Üye
17 Tem 2021
1,051
29
Kullananlar hiç denedi mi merak ediyorum, tavuk bonfile veya göğüs kendi yağında bu aygıtta pişirilebilir mi?
Fazla kurutur mu?
Xiaomi'nin modeli tam benlik gibi.
COSORI'de seçenekler arasında.

MutluTEKİR MutluTEKİR ramchomania ramchomania
180 derecede 12 dakikada kurutmadan kendi yağında pişiriyor.

7937C48E-4995-478C-8B7D-48A16E519D97.jpg

Ekstra yağ olmadan marinelemiş hanım. Sık sık böyle şeyler hazırlıyor. Makine bozulursa bir gün beklemem yeniden alırım herhalde.

7BFAFDBC-FDD1-4157-A69F-41D482B7BDF4.jpg

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
180 derecede 12 dakikada kurutmadan kendi yağında pişiriyor.

7937C48E-4995-478C-8B7D-48A16E519D97.jpg

Ekstra yağ olmadan marinelemiş hanım. Sık sık böyle şeyler hazırlıyor. Makine bozulursa bir gün beklemem yeniden alırım herhalde.

7BFAFDBC-FDD1-4157-A69F-41D482B7BDF4.jpg
Döküm tavadan yoruldum, böyle bir şey almak işime gelir.
Tüm parçaları bulaşık makinesinde temizlenebiliyor mu?

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Döküm tavadan yoruldum, böyle bir şey almak işime gelir.
Tüm parçaları bulaşık makinesinde temizlenebiliyor mu?
Bence temizlenebiliteleri kolay, videodaki abla gibi birşey olması çok zor (tahmin ediyorum,çünkü oraya yağ nasıl sıçrar anlamadım). Aşırı lezzetli pişiriyorlar, döküm tava tadını asla vermez lakin döküm tavada ocak batar, dumanı 2 gün çıkmaz mutfaktan,temizlemesi de cabası. Bunda bu durum olmaz. Bana sorarsanız diğer ıvır zıvır mutfak ekipmanlarının hemen hepsinden önce mutfağa alınması gerekir. Ömer Çolak Ömer Çolak dediği gibi bende bozulsa kesin alırım hemen hiç beklemem.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Üstteki rezistansı böyle pisletmeyi nasıl başardı anlayamadım :) Gereğinden fazla yükleyip çok yağ koydu herhalde. Dedimya bende Tefal var böyle bir olay hiç yaşamadım.
tahminen, fazla yağ, yüksek ısı. yüksek ısıda fanın üfürdüğü sıcak hava yağı aşırı ısıtıyor, ısınan yağdan partiküller, dolaşan havaya karışıyor. bu aletlerde, sıcak hava sürekli geziniyor. tahmin tabi.

Geri
Üst Alt