Tamam da benim demek istediğim temizlemesi çok zor. İnsan bir patates kızartıp bunun temizliğiyle uğraşamam diyor. Ben şahsen kullanmıyorum vallahi. Ha sen dersen ki ben uğraşırım arkadaş, beni zorlamaz al o zaman... Sonra pişman olmayın diye baştan uyarıyorum; TEMİZLİĞİ AŞIRI DERECEDE ZOR...
Pahalı iyidir diye almadım. İnternetteki yorumları inceledim, kıyaslama videolarına baktım, pişirme süreleri vs baya bir araştırdım.
Kardeşim ben tecrübelerimi yazıyorum. Ürünü para verip aldım, niye durduk yere kötüleyeyim. philips xxl hd9650 modelini aldım. En iyisi derken internette en çok önerilen, alanlarında çok memnun kaldık dediği modeldi. Pişirme haznesi olarakta bana uygun olabilecek bir modeldi. Reklamına falan bakmadım ben, beni bilmeden tanımadan yanlış değerlendiriyorsunuz. Bir ürünü eleştirdim diye neredeyse linç edeceksiniz beni vallahi anlamadım ben bunu. Neden duman atıyor diyorsun çünkü üflemeli şekilde pişiriyor ve ikinci postayı pişiriyorsanız fazla miktarda yağ sıçratıyor ve duman atmaya başlıyor. Mesela 1 kilo kanat pişireceksin, düzgün pişirmesi için 2 parça halinde pişirmek gerekiyor. Ha tek seferde de pişirir ama üst üste gelen yerler tam pişmiyor o zaman. İlk seferde duman atmıyor denebilir ama ikinci seferi pişirmeye başladığınızda çalışma süresi uzadığı için rezistansa fazlaca yağ sıçramış oluyor ve yağ yanınca doğal olarak duman atıyor... Tekrar söylüyorum ben tecrübelerimi yazıyorum. Benim gibi kullanıcıların yorumlarına bakarak alacağı ürüne karar verenlere bir yol göstermesi açısından yaşadığım neyse yazıyorum. Ürün tapıcılığı falan yapmıyorum. Bana göre çok gereksiz, mutfakta yer kaplamaktan başka hiç bir işe yaramayan, satıldığı parayı kesinlikle ama kesinlikle hak etmeyen bir ürün.