Aksiyon aksiyondur. 2000 TL Arçelik vs Toshiba.yaw bu saat den böyle atraksiyonlar pek yapılmaz artık
adam 180 kağıda TV yi satıyor yaw! bu da ilginç bonus olarak da yanında dandik bir Box veriyor
Ne yapsam bilmem ki ,yengemi arayayım bariToshiba Regza 55SV685D FALD-LED ve android box 180€
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Akrabalariniz köln delerdi sanirim berlin uzak,banada 600 km ama 380 wat düsündürdü beni yakin olsaydi da almazdimNe yapsam bilmem ki ,yengemi arayayım bari
Köln evet ,380 watlık ne veriyorlar yanında ,geleyimAkrabalariniz köln delerdi sanirim berlin uzak,banada 600 km ama 380 wat düsündürdü beni yakin olsaydi da almazdim
Almanyaya seyahatler açık olsa kesin iletişime geçerdim adamla 2-3 ayda bir zaten gidip geliyordum iş amaçlı. Bavula atar getirirdim. Kargo olunca işin şekli değişiyor ama. Gümrükte adamın canından bezdirirler bunun anakartı için.Almanya da ilan iceriginin yanlis olmasinin ciddi hukuki yaptirimlari vardir, ayrica kullanilmis ürün satsa da ilanda garanti yok yazmadigi icin sorun ciktiginda Eu yasalarina göre 6 ay garanti vermek zorunda..
Ben belki icindeki anakarti söküp yollayabilir mi diye sormak istenebilir belki diye paylastim ,benden böyle talepte bulunan alici oluyor.
Eş dost varsa orada, ayırt bence.Almanyaya seyahatler açık olsa kesin iletişime geçerdim adamla 2-3 ayda bir zaten gidip geliyordum iş amaçlı. Bavula atar getirirdim. Kargo olunca işin şekli değişiyor ama. Gümrükte adamın canından bezdirirler bunun anakartı için.
Umut Barış
Panelin kaç saat çalıştığını kumanda ve yan panelden girilen servis menüsünden öğrenebiliyorsun
Heidelbergde!de 190€'ya 46sı varmış Bildiğim kadarıyla boardları aynı her ikisinin de.
Ben sırf meraktan alırdım doğrusu.Akrabalariniz köln delerdi sanirim berlin uzak,banada 600 km ama 380 wat düsündürdü beni yakin olsaydi da almazdim
Buldun tabii bedava tv ,kurcalarsınBen sırf meraktan alırdım doğrusu.
Gerçi Almanya'da yaşasam çoktan OLED almıştım ya.
Bunu da kurcalamak için alırdım.
Fiyatta pazarlik bile yapilabilir belki , msg attim simdi bakalim ne yazacakBuldun tabii bedava tv ,kurcalarsın
Sen kurcalıyacaksın yaniFiyatta pazarlik bile yapilabilir belki , msg attim simdi bakalim ne yazacak
180 avroya alınsın ,gelmesi için bir yol bulunurAlıp Türkiyeye geitrmeye kalksan ayağıyla 46kg ağırlığı var. Kutu ile 55kg'yi görür. Uçakta deli para tutar.
Arabaya koymaya kalksan Büyük bir araca ihtiyaç var. Sedanın arka koltuğa 55'i sığmıyor.
Maşallah.Alıp Türkiyeye geitrmeye kalksan ayağıyla 46kg ağırlığı var. Kutu ile 55kg'yi görür. Uçakta deli para tutar.
Arabaya koymaya kalksan Büyük bir araca ihtiyaç var. Sedanın arka koltuğa 55'i sığmıyor.