teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Arabanın üzerine konur yine getirilir değilmi umutMaşallah.
Arabanın üzerine konur yine getirilir değilmi umutMaşallah.
Türkiyeye esya tasiyan tirlar mevcut ..Eger getirmeye degecekse bir tir söförü ile anlasilabilinir..Arabanın üzerine konur yine getirilir değilmi umut
Güvenilir birini bulmak lazım. Devir iyi değil.Türkiyeye esya tasiyan tirlar mevcut ..Eger getirmeye degecekse bir tir söförü ile anlasilabilinir..
Hatta dikey takıp reklam alalım emmi.Arabanın üzerine konur yine getirilir değilmi umut
Türkiyeye esya tasiyan tirlar mevcut ..Eger getirmeye degecekse bir tir söförü ile anlasilabilinir..
Hatta dikey takıp reklam alalım emmi.
TIR ile getirmeye kalkarsan zaten hepten sıkıntı çıkartır gümrük. Ancak TIR şöförü "kendime aldım" derse hani belki. Ama bu aleti gümrüğe soksan adamlar orada üstüne yatarlar.Türkiyeye esya tasiyan tirlar mevcut ..Eger getirmeye degecekse bir tir söförü ile anlasilabilinir..
TIR ile getirmeye kalkarsan zaten hepten sıkıntı çıkartır gümrük. Ancak TIR şöförü "kendime aldım" derse hani belki. Ama bu aleti gümrüğe soksan adamlar orada üstüne yatarlar.
Kamyonet demek isteni herhaldeHeute, 10:29
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hallo, 150€ wäre mein letztes Angebot.
VG
Privat über eBay Kleinanzeigen <
schrieb am Mi. , 25.
Nov. 2020, 23:35:
fiyat 150 oldu arabayla tr ye gelen bir gurbetci gümrüksüz getirebilir ..
ben yaris ile 65 ekrana kadar tasiyorum sorun olmuyor ,,Fiyat acisindan sadece anakart icin ne derece ilginctir bilemem, ayrica satici bunu yapar mi o da ayri soru isareti, ama ben sadece anakart satar mi satarsa paket ile yollar mi tarafini düsünmüstüm,konu sohbete döndü ;)Kamyonet demek isteni herhalde
Özellikle Sony tayfaya hayret ile bakıyorum hocam.yaw bunun ayağı bile çok özel 5/6KG var herhalde
bendeki 46 lık ve sanırım 35/36 KG total
şimdiki paneller polymer esaslı(paneller)bizimkiler harbi CAM idi!
şimdikler ancak oyuncak gibi yaw,yani bu kadar tipsiz bu kadar kötü malzememi olur yaw
ülen ayıptır be dünya kadar bir de para istiyorlar bu Çin işi dandik panellere!
Abi yollasa bile gümrük meselesi ne olur orası meçhul.ben yaris ile 65 ekrana kadar tasiyorum sorun olmuyor ,,Fiyat acisindan sadece anakart icin ne derece ilginctir bilemem, ayrica satici bunu yapar mi o da ayri soru isareti, ama ben sadece anakart satar mi satarsa paket ile yollar mi tarafini düsünmüstüm,konu sohbete döndü ;)