O
Orhan Demir
Yeni Üye
- 26 Eki 2019
- 32
- 65
Hocam yurtdışında anakart satışı var lakinTR'ye gönderim yapmıyorlar.Adem Helvacı üsdadımız sorunumu çözebilirmi,selamlarToshiba YL/WL serisinde(2011 model)
AUO/mVA olanların da(46/55) bu sorun hiç çıkmadı ama bizdeki LGD/IPS olanlarda ise bu sorun vardır!
gerçi bunun direk panelle alakası yok ama takip ettiğim kadarıyla hep bizdeki IPS olanlarda bazı kişilerde
bu sorun çıktı
MB-assy artık yoktur,hatta benim bir ara Yıldırım yemiştik panel o an da açıktı ve sadece
HDMI port yanmıştı!!(2 numaralı) düşünün Yıldırım yanımıza düştü dere vardır orada
Apt daki bütün Dairelerin bir şekilde dünya kadar cihazları ya yandı ya da tamir edilemez
hale bile geldiyken bizim panele bir bok olmadı yaw sadec tek bir tane port yanmış
o da o anda PC ye bağlı olduğu için TV de açıktı üstelik,millet yanıyoruz derken
ben TV den bir şeyler izliyorum!
ben o zaman Dükkan kapanmadan bu olayı yaşadığım için bana yeni bir MB-assy gelmişti!
servis götürdü taktı getirdi ama 2 sene bir daha Yıldırım yedik bu da ciddi kuvvetliydi
yine herkesin bir leri yanmışken benimkinde bir şey yoktu yine 1 adet port yandı sadece(3 numaları olan)
neden yandı,yine PC ye bağlıydı,demekki bağlı olmasa hiç bir şey olmayacaktı,kısaca 2 defa
YILDIRIM yemiş panel bu meret
senin olayın ise PWB ile alakalı diyorum her zaman,yani anlayan bir usta onu çözebilir
50/8505 aldım yeni olarak,Servis geldi o anda Tosh WL açıktı Kati916 bağlıydı Receiver olarak
adamlar sankim hiç hayatlarında panel görmemişler gibiydi! üstelik Astra dan FTA olan 720p
kanalları gördüler ciddi şaşırdılar hatta birisi PDP dedi panele(genç olanı)