Neden eleştiri var diyenlere gelsin... Gerçi bunun için de mazeret ve savunmaları hazırdır ya neyse...
İşte bizim de temennimiz o inşallah kaza bela gelmeden üretilir.Kardeşim benim tabi ki onur ve gurur verici sonuç olarak patent bizim fakat bizde istiyoruz gözle görünür bişeyler göğsümüz kabara kabara bak burası tamamen bizim elimizden çıktı diyebilmek ama patent dışında bizim diyebileceğimiz hiç bir şey açıklanmadı. Ben hiç siyasi olarak bakmadım benim beklentim sadece şu kısmı Türk mühendisler tarafından yapıldı denilmesiydi yine de bekliyorum ümit ile illa bişeyler yapacağız diye bekliyorum. Siyasi kısmına gelecek olursak 2021 de erken seçim olmaz ise 2023 de olacak seçime hazırlık gibi duruyor yine milli ve dini sömürge kampanyası ile birlikte 2022 yılında satılacak bu araçlara devlet bankaları yüzde 0 faiz ile destek olursa siyaset o zaman yüzünü gösterir. Velhasıl Temelsiz bina dikilmez temel atmadan bina dikmeye kalktık inşallah hiç bir sorun olmadan yine bir enkazın altında kalmaz Milletimiz.
Devrim arabası ile bu günkü ithal edilmiş prototipi nasıl aynı cümlede kullanabiliyor sunuz?Hala yerliymiş milliymiş yok tasımı milli değilmişyo motoru değilmiş.Takılanlar var.Önemli olan senin bir markan varmı.Devrim arabası da çıktığında ......atanlar oldu.Bu araba türkiye yollarınada çıksa yine .......atan olur.
Kendi cihazımız değil işte, benim için bütün sorun burada... Yola ne diye çıktılar ne oldu?Abi bari sen yapma
Kos koca organizasyon yapacaklar kos koca lansman yapacaklar koskoca cio yanda oturacak koskaca cumhur başkanı
Şoför olacak ama el freni çekik mi olacak ? ya bu adamda binlerce araba var bunu mu fark etmeyecekler.?
Saçma olmuş video araç "prototip" orjinal değil.
Birkere daha hatırlatayım ben siyasi görüşü kimin ne olur sa olsun milletçe kötü yanı kötü aksesuar i varsa bulunup ifşa etmek karalamak yerine üstünü örtmeliyiz. Elin gavuru bunu yapıyor ama bizim kendi milletimiz kendi cihazımızı övmek yerine gömüyor.
O sizin italyada ürtildi. dediğiniz şirket her ülke için prototip yapıyor.Devri arabasına gelirsek şimdi o zamanda yaşamıyoruz.Şimdi mercedeste bile reno motoru var.Daha neyi savunuyorsunuz kiDevrim arabası ile bu günkü ithal edilmiş prototipi nasıl aynı cümlede kullanabiliyor sunuz?
Birisi, 120 günde tamamen yerli ve milli olarak üretildi, diğeri 4-5 yılda hiç bir şey yapılmadan ithal edilerek ortaya çıktı...
Birisi, araba yapılacak diye yola çıkıldı ve araba yapıldı, diğeri yerli ve milli araba yapıp dar gelirli satın alınacak diye yola çıkıldı, elektrikli SUV ithal edilip buyrun denildi...
* * *
...... Koyduğunuz yerlere girmiyorum, yoksa kokusu çıkar. ?
Ben bir şeyi savunmuyorum... Söylem ile eylem tutmuyor diyorum... Al sat ile yerli ve milli araba olmuyor diyorum... İki yıl önce fuarda sergilemiş modeli ben yemem diyorum...O sizin italyada ürtildi. dediğiniz şirket her ülke için prototip yapıyor.Devri arabasına gelirsek şimdi o zamanda yaşamıyoruz.Şimdi mercedeste bile reno motoru var.Daha neyi savunuyorsunuz ki
Abi bı araç nasıl el freni çekili iken gider? Öyle yavasta gidilmiyor. Bu video togg YouTube yazınca bile çıkıyor ve video ofical bir kanaldan paylaşıldı. Bu halka kapalı veya yayın yapan o Twitter kullanıcısının gizli çektiği video değil.Kendi cihazımız değil işte, benim için bütün sorun burada... Yola ne diye çıktılar ne oldu?
*Video montaj mı?
*Ekrandaki P modunu ve kadrandaki hızın 0 olmasını nasıl izah edeceğiz??
Yoksa Saab'da olduğu gibi iki yıl sonra bu araca verilen paralar boşuna mı gidecek??
Derdim karalamak, siyaset yapmak değil... Söylenenlerin arkasında durmaları, bir şeylerin yandaşlara peşkeş çekilmemesi, yanlışa yanlış denilmesidir...
Evet neyi savunuyoruz? Saydığınız markalar ya da sayılan tüm markalar zamanında kendini kanıtlamadan mı buraya geldiler? Bir bebek önce emekler sonra yürür sonra koşar saydığınız markalarla yarışmak için önce emeklememiz sonra yürümemiz gerek ama siz "onlar da kendileri üretmiyor" diyerek emeklemeden koşmaya çalışıyorsunuz. Ben kendimce yorumluyorum sizin deyişinizle o zaman ülkemizde satılan her araç ötv den dolayı yerli ve milli diyebiliriz çünkü onları da alıp satıyoruzO sizin italyada ürtildi. dediğiniz şirket her ülke için prototip yapıyor.Devri arabasına gelirsek şimdi o zamanda yaşamıyoruz.Şimdi mercedeste bile reno motoru var.Daha neyi savunuyorsunuz ki
Ben marka diyorum sen araba diyorsun.31 sene ben yerli dedğimiz araba fabrikasında çalıştım.Geçen sene emkli oldum.90 LI yıllarda hyundayi diye bir marka vardı.şimdi ne oldu.Bu iş konuşmakla olmuyor.Her işin bir başlangıcı vardır.Zamanında jet fadıl diye biri vardı.Yerli araba diye ortaya çıktı.Ama sonu gelmedi.Tamam bu da öyle olursa haklısın ama biraz zaman verelim.Olacaklara bakalım.Ben bir şeyi savunmuyorum... Söylem ile eylem tutmuyor diyorum... Al sat ile yerli ve milli araba olmuyor diyorum... İki yıl önce fuarda sergilemiş modeli ben yemem diyorum...
Bu arabayı sen, ben satın alacak fiyatta olmaz diyorum.
Yerli ve milli araba ne zaman ve nasıl ortaya çıktı??Ben marka diyorum sen araba diyorsun.31 sene ben yerli dedğimiz araba fabrikasında çalıştım.Geçen sene emkli oldum.90 LI yıllarda hyundayi diye bir marka vardı.şimdi ne oldu.Bu iş konuşmakla olmuyor.Her işin bir başlangıcı vardır.Zamanında jet fadıl diye biri vardı.Yerli araba diye ortaya çıktı.Ama sonu gelmedi.Tamam bu da öyle olursa haklısın ama biraz zaman verelim.Olacaklara bakalım.
Bende bunları sorguluyorum işte... Kim, kimi nasıl kandırıyor??Abi bı araç nasıl el freni çekili iken gider? Giden araç çalışırken 0 km olma ihtimali var mı ?
Helal olsun...Abi bari sen yapma
Kos koca organizasyon yapacaklar kos koca lansman yapacaklar koskoca cio yanda oturacak koskaca cumhur başkanı
Şoför olacak ama el freni çekik mi olacak ? ya bu adamda binlerce araba var bunu mu fark etmeyecekler.?
Saçma olmuş video araç "prototip" orjinal değil.
Birkere daha hatırlatayım ben siyasi görüşü kimin ne olur sa olsun milletçe kötü yanı kötü aksesuar i varsa bulunup ifşa etmek karalamak yerine üstünü örtmeliyiz. Elin gavuru bunu yapıyor ama bizim kendi milletimiz kendi cihazımızı övmek yerine gömüyor.