Yok yaw değiştirmiştimYav mesut,hadi ben yaşlıyım görmüyorum ,bütün portallarda ,yaptığım ottplayer var mubarek
Tek tek denedim ,hepsi ottplayer gidiyor,içindeki linki değiştirmemişin ki![]()
Mobildeyim şuan sabah bakar düzeltirim olmazsa ??
Yok yaw değiştirmiştimYav mesut,hadi ben yaşlıyım görmüyorum ,bütün portallarda ,yaptığım ottplayer var mubarek
Tek tek denedim ,hepsi ottplayer gidiyor,içindeki linki değiştirmemişin ki![]()
En çok da son portalı merak etmiştimYok yaw değiştirmiştim

Tamamdır bu kez,hemen deniyorum bakalımbu seferki dogru kendime liste hazirlamistim kopyala yapisti olunca o sekilde olmus prd :9Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

buradaEn çok da son portalı merak etmiştim
İp tv deneyeyim dedim o da paralı çıktı ,toshibadaburadaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu da bir baska smart bumerang tv uygulamasi var tam incelemedim digerlerini daha.mb97 de calisiyor
![]()
![]()
![]()

)Benim dediğim iptv pupilhd olan dıson smartta türkce uygulama digerlerine göre biraz fazla puhu vs var ama ise yarayacak cok birsey yok.
![]()

Yok yaw değiştirmiştim
şaka bir yana acayip bir portal geliyor 
bende görünmüyor o uygulama ne tv de ne pc de..bu arada dsmartgo
Tvden link alayım dedim ama olmadıbende görünmüyor o uygulama ne tv de ne pc de..

bu bumerang tv nin linki eger portala eklenme istenirse ,diger uygulamlarida alabilirsem paylasirimlink alayım dedim ama olmadı
Benim mouseye gelmiyor bu linkbu bumerang tv nin linki eger portala eklenme istenirse ,diger uygulamlarida alabilirsem paylasirimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

bu link

Tamam,şimdi mouse fırladı gitti hemenönizleme yapip denedim bu sefer calisyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.![]()