denedim herseyi en sonunda pes ettim adam olmaz bizim tv vallaSanmıyorum ,tv yazılımı bana yabancı her ne kadar linux olsa da, sadece dediğin yöntemle açılabilir,kumandaya kısa yol olmaz gibime geliyor
denedim herseyi en sonunda pes ettim adam olmaz bizim tv vallaSanmıyorum ,tv yazılımı bana yabancı her ne kadar linux olsa da, sadece dediğin yöntemle açılabilir,kumandaya kısa yol olmaz gibime geliyor
Çok fazla kurcalamaya gelmez,vestel olsa bozulduğunda bir şeyler yapabiliyor ,ama diğer markalar yapar mı bilemem doğrusu.Bir de bu zamanda tv almak da zor gibi ,fiyatlar uçtu iyice ,bence ucuz yollu bir box bakabilirsin, en iyisi o gibidenedim herseyi en sonunda pes ettim adam olmaz bizim tv valla
denedim herseyi en sonunda pes ettim adam olmaz bizim tv valla
Bizler neredeyse her konuda aynı tavsiyeleri veriyoruz. Ancak bu konu yanlış anlaşılmasın kesinlikle android box üreticilerinden bir çıkarımız yok. TV' lerin smart özellikleri genellikle yetersiz donanımlarla geliyor. Dolayısıyla uzun süre yazılım desteği alamıyor, almış olsa bile donanım yetersizliğinden kasma, donma, takılma problemleri yaşatıyor. O yüzden TV' nin asıl amacı olan görüntüyü oynatma özelliğini sağlam tutup harici bir cihaz ile smart özelliklerini kullanmanız daha sağlıklı olur.Çok fazla kurcalamaya gelmez,vestel olsa bozulduğunda bir şeyler yapabiliyor ,ama diğer markalar yapar mı bilemem doğrusu.Bir de bu zamanda tv almak da zor gibi ,fiyatlar uçtu iyice ,bence ucuz yollu bir box bakabilirsin, en iyisi o gibi
Bilgilendirme için teşekkürlerAlt domainleri araştırdıkça çıkanlar;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.=Güzel arayüz ama uygulamaları açamadım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.= çocuk sitesi uygulamaları versiyonlara bölünmüş Örnek (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Var var =TVBox alınca çok stabilİçerisinde stabil çalışan iptv player barındıran bir portal var mı teşekkürler
Android olmayan smart tvlerde player olmaz maalesef,çünkü web üzerinden çıkarlar portala.En iyisi ucuz yollu android box almak ,2.ci el de olabilir ,illa sıfır almaya da gerek yokİçerisinde stabil çalışan iptv player barındıran bir portal var mı teşekkürler
Alaycı cevabınız beni üzdü, bu konulara daha yeni yeni giriyorum ve deneyim kazanıyorum, portal üzerinden çalışan oynatıcıların stabil olamayacağını daha nazik ve ciddi cevap vermenizi beklerdimVar var =TVBox alınca çok stabil