teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hatırlasam keşke , ama hatırlarsam yazarım mutlakaHocam profilden nasıl seçeceğiz cevap vermediniz
Hatırlasam keşke , ama hatırlarsam yazarım mutlakaHocam profilden nasıl seçeceğiz cevap vermediniz
portal numaralari var 6 adet her bir sayi bir portala yönleniyor 1 mesala vestel..Hatırlasam keşke , ama hatırlarsam yazarım mutlaka
Ama tam olarak hatırlamıyorum işte.Hddleri kontrol etmem lazımportal numaralari var 6 adet her bir sayi bir portala yönleniyor 1 mesala vestel..
Dün bir yerde okudum da ilgilimi cekmedigi icin not almadim, cünki icerik hepsinde ayni sadece sekil farkliAma tam olarak hatırlamıyorum işte.Hddleri kontrol etmem lazım
Ben de yayınlamıştım çok önceden ,hatta foto bile atmıştım,sanırım toshiba idi portal ,ilk donanımhaberde yayınladım,sonra web sitemde,burada da vermiştim galibaDün bir yerde okudum da ilgilimi cekmedigi icin not almadim, cünki icerik hepsinde ayni sadece sekil farkli
Şuanda mb130 tvme samsung.vewd adresini yazdım m211 türdeki vewd market aynısı çıktı fakat uygulamalar açılmıyor oysaki mb211 tvmde bu uygulamalar açılıyordu ilginçemulatörde vardi ama
Bu portalı numarasını nereye yazmak gerekportal numaralari var 6 adet her bir sayi bir portala yönleniyor 1 mesala vestel..
İyi geceler sevgili emre ,ben de çıkacağım hanım kapat diyorŞuanda mb130 tvme samsung.vewd adresini yazdım m211 türdeki vewd market aynısı çıktı fakat uygulamalar açılmıyor oysaki mb211 tvmde bu uygulamalar açılıyordu ilginç
Bu portalı numarasını nereye yazmak gerek
Hocam size hayırlı geceler be uyuyorum hakka emanet olun
profil dosyasinda oynama yapilacakŞuanda mb130 tvme samsung.vewd adresini yazdım m211 türdeki vewd market aynısı çıktı fakat uygulamalar açılmıyor oysaki mb211 tvmde bu uygulamalar açılıyordu ilginç
Bu portalı numarasını nereye yazmak gerek
Hocam size hayırlı geceler be uyuyorum hakka emanet olun
Sanmıyorum ,tv yazılımı bana yabancı her ne kadar linux olsa da, sadece dediğin yöntemle açılabilir,kumandaya kısa yol olmaz gibime geliyorSunny smart tvler için varmı menü web app testerdan açılıyor ama direk yokmu kumandaya kısayol ataması filan