logoların gelmemesi önemli değilde . Dsmart go açılmaması kötü olmuş
dsmartgo adresi bu şekilde. müsaitseiniz tarayıcıdan denermisiniz
Kod:https://smarttv.dsmartgo.com.tr/tvapp/foxxum
logoların gelmemesi önemli değilde . Dsmart go açılmaması kötü olmuş
dsmartgo adresi bu şekilde. müsaitseiniz tarayıcıdan denermisiniz
Kod:https://smarttv.dsmartgo.com.tr/tvapp/foxxum
Kalici olarak starturl ile eklenebiliyor ama burada sizin tv nizin normal smart menüsü pasif hale geliyor.Paylastigimiz linklerde gördügüm kadariyla türkce uygulama sayisi yok denecek kadar az,Kalici olarak yüklediginizde ekraninizda yüklediginiz portalin menüsü gelir tercih etmezsiniz sanirim.2. Tak kullan için nasıl yüklemeliyiz ? Kalıcı kullanmak için nasıl yüklemeliyiz ?
Maalesef bende tak kullan hiç bir işe yaramadı. Smart menüsüne tıklasam da kendi smart menüsünü açıyor televizyon. Sadece DsmartGo için kullanabileceğim tak kullan bile işime yarardı. Benim yapabileceğim bir işlem var mı acaba ?Bende dsmartgo takkullan veya starturl ile acilmiyor .browser üzerinden aciliyor.
Kalici olarak starturl ile eklenebiliyor ama burada sizin tv nizin normal smart menüsü pasif hale geliyor.Paylastigimiz linklerde gördügüm kadariyla türkce uygulama sayisi yok denecek kadar az,Kalici olarak yüklediginizde ekraninizda yüklediginiz portalin menüsü gelir tercih etmezsiniz sanirim.
takkullan mb1xx lü kartlarda ise yaramiyor unutmusum size söylemeyi.starturl ile dsmartgo yüklemeyi deneyebilirsiniztak kullan hiç bir işe yaramadı.
Kalıcı olarak starturl ile yüklersin fakat ,kaldırmak için telnet veya ftp kullanmalısın ,en kötü ihtimalle de tvye reset atarsın ( hosbulduk hatırlaattı bu işlemi) ,tabii ,işleme başlamadan önce otel menü ile tüm ayarlarını yedekle ki reset ettığında geri yükleyebilesinArkadaşlar hepinizin ellerine sağlık. Öncelikle bu çalışmalarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sormak istediğim iki soru var müsaadeniz olursa.
1. Bende mb120 anakart var vestel64 benim anakarta olur mu ? (Dsmart Go için istiyorum) (Dsmart Go'nun smart tv adresini televizyondaki taracıya yazınca ve bilgilerimi girince açtı. Canlı tv ve vod seyredebildim)
2. Tak kullan için nasıl yüklemeliyiz ? Kalıcı kullanmak için nasıl yüklemeliyiz ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Saygılarımla...
iki ayri alternatif daha var ,yeni bir starturl yazdiginizda eskisi iptal oluyor yeni url aktif oluyor,digeride sizin akliniza gelen dün paylasdigim bos starturl yüklemek.Bu arada resimde kartlara göre portal yönlendirmesi adresleri var,fakat kimlik kontrolü yüzünden girisler problemli...en kötü ihtimalle de tvye reset atarsın
Konu dışı sorayım odatvyi nasıl açtın ,sizde açılıyormu ,veya bana güzel bir free proksi web yollasaniki ayri alternatif daha var ,yeni bir starturl yazdiginizda eskisi iptal oluyor yeni url aktif oluyor,digeride sizin akliniza gelen dün paylasdigim bos starturl yüklemek.Bu arada resimde kartlara göre portal yönlendirmesi adresleri var,fakat kimlik kontrolü yüzünden girisler problemli...
bende kisitlamanin oldugu 2.gün 1 2 saatligine kesinti oldu yoksa devamli normal olarak yayinda odatv.Yurtdisi ip oldugu icin erisim kisitlamasi yok.farklı web sağlayıcıyı mı kullanıyor,
Çünkü sanırım foxxum ile portaltv ayrı sağlayıcı ,bu arada ben foxxum portallarının hiç birini beğenmedim ,taziyeden geldikten sonra hepsini tek tek denedim ,bana bizim beğenmediğimiz vestel portal daha kullanışlı geldi ,sanki diğerleri çok kısıtlı gibi ,ne dersinbende kisitlamanin oldugu 2.gün 1 2 saatligine kesinti oldu yoksa devamli normal olarak yayinda odatv.Yurtdisi ip oldugu icin erisim kisitlamasi yok.
Vestel portal icerigi olarak foxxum ve tvstore.opera/tv ve portal.tv kullaniyor hepsinde aldigi iceriklerde farkli.Kart grubuna göre yönlendirmeyi ise portaltv üzerinden yapiyor görünüyor .
Foxxum benim mb230 daki uygulamalarla ayni, yani aktuel smart uygulamalarinin oldugu bir portal .Türkce icerik li uygulamalar az oldugu icinicin cazibesi pek yok.Tv benim alanim degil uygulamalarla alakali bilgim yok ,sadece sizin gibi kurcalama aliskanligimdan dolayi ilgileniyorumfoxxum portallarının
Evet ,bunu çok düşnmemiştim ,yani farklı ülke girişiniFoxxum benim mb230 daki uygulamalarla ayni, yani aktuel smart uygulamalarinin oldugu bir portal .Türkce icerik li uygulamalar az oldugu icinicin cazibesi pek yok.Tv benim alanim degil uygulamalarla alakali bilgim yok ,sadece sizin gibi kurcalama aliskanligimdan dolayi ilgileniyorum
Ben bir portalin linkini paylasmadim resimini paylasdim onu paylasayim test edin msg düzenleme yetkim oldugunda . Türkce icerikli uygulama daha fazla belki tr den girildiginde daha farkli icerik de cikabilir ,bende dsmartgo sizde ciktigi halde cikmiyor cünki.
iki ayri alternatif daha var ,yeni bir starturl yazdiginizda eskisi iptal oluyor yeni url aktif oluyor,digeride sizin akliniza gelen dün paylasdigim bos starturl yüklemek.Bu arada resimde kartlara göre portal yönlendirmesi adresleri var,fakat kimlik kontrolü yüzünden girisler problemli...