Deneyim Yepyeni Smart Portal Çalışmaları

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Bende dsmartgo takkullan veya starturl ile acilmiyor .browser üzerinden aciliyor.

20200311_1357001.jpg
20200311_1617071.jpg

2. Tak kullan için nasıl yüklemeliyiz ? Kalıcı kullanmak için nasıl yüklemeliyiz ?
Kalici olarak starturl ile eklenebiliyor ama burada sizin tv nizin normal smart menüsü pasif hale geliyor.Paylastigimiz linklerde gördügüm kadariyla türkce uygulama sayisi yok denecek kadar az,Kalici olarak yüklediginizde ekraninizda yüklediginiz portalin menüsü gelir tercih etmezsiniz sanirim.

C Çevrimdışı

commigere 

Aktif Üye
17 May 2018
88
41
Bende dsmartgo takkullan veya starturl ile acilmiyor .browser üzerinden aciliyor.

20200311_1357001.jpg
20200311_1617071.jpg

Kalici olarak starturl ile eklenebiliyor ama burada sizin tv nizin normal smart menüsü pasif hale geliyor.Paylastigimiz linklerde gördügüm kadariyla türkce uygulama sayisi yok denecek kadar az,Kalici olarak yüklediginizde ekraninizda yüklediginiz portalin menüsü gelir tercih etmezsiniz sanirim.
Maalesef bende tak kullan hiç bir işe yaramadı. Smart menüsüne tıklasam da kendi smart menüsünü açıyor televizyon. Sadece DsmartGo için kullanabileceğim tak kullan bile işime yarardı. Benim yapabileceğim bir işlem var mı acaba ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık. Öncelikle bu çalışmalarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sormak istediğim iki soru var müsaadeniz olursa.

1. Bende mb120 anakart var vestel64 benim anakarta olur mu ? (Dsmart Go için istiyorum) (Dsmart Go'nun smart tv adresini televizyondaki taracıya yazınca ve bilgilerimi girince açtı. Canlı tv ve vod seyredebildim)

2. Tak kullan için nasıl yüklemeliyiz ? Kalıcı kullanmak için nasıl yüklemeliyiz ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Saygılarımla...
Kalıcı olarak starturl ile yüklersin fakat ,kaldırmak için telnet veya ftp kullanmalısın ,en kötü ihtimalle de tvye reset atarsın ( hosbulduk hosbulduk hatırlaattı bu işlemi) ,tabii ,işleme başlamadan önce otel menü ile tüm ayarlarını yedekle ki reset ettığında geri yükleyebilesin :ok

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
en kötü ihtimalle de tvye reset atarsın
iki ayri alternatif daha var ,yeni bir starturl yazdiginizda eskisi iptal oluyor yeni url aktif oluyor,digeride sizin akliniza gelen dün paylasdigim bos starturl yüklemek.Bu arada resimde kartlara göre portal yönlendirmesi adresleri var,fakat kimlik kontrolü yüzünden girisler problemli...

20200311_1850491.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
iki ayri alternatif daha var ,yeni bir starturl yazdiginizda eskisi iptal oluyor yeni url aktif oluyor,digeride sizin akliniza gelen dün paylasdigim bos starturl yüklemek.Bu arada resimde kartlara göre portal yönlendirmesi adresleri var,fakat kimlik kontrolü yüzünden girisler problemli...

20200311_1850491.jpg
Konu dışı sorayım :) odatvyi nasıl açtın ,sizde açılıyormu ,veya bana güzel bir free proksi web yollasan :)
Portal tv adresi vestelin eski sağlayıcısımı yoksa avrupada farklı web sağlayıcıyı mı kullanıyor,anlamadım :alala

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
farklı web sağlayıcıyı mı kullanıyor,
bende kisitlamanin oldugu 2.gün 1 2 saatligine kesinti oldu yoksa devamli normal olarak yayinda odatv.Yurtdisi ip oldugu icin erisim kisitlamasi yok.
Vestel portal icerigi olarak foxxum ve tvstore.opera/tv ve portal.tv kullaniyor hepsinde aldigi iceriklerde farkli.Kart grubuna göre yönlendirmeyi ise portaltv üzerinden yapiyor görünüyor .

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bende kisitlamanin oldugu 2.gün 1 2 saatligine kesinti oldu yoksa devamli normal olarak yayinda odatv.Yurtdisi ip oldugu icin erisim kisitlamasi yok.
Vestel portal icerigi olarak foxxum ve tvstore.opera/tv ve portal.tv kullaniyor hepsinde aldigi iceriklerde farkli.Kart grubuna göre yönlendirmeyi ise portaltv üzerinden yapiyor görünüyor .
Çünkü sanırım foxxum ile portaltv ayrı sağlayıcı ,bu arada ben foxxum portallarının hiç birini beğenmedim ,taziyeden geldikten sonra hepsini tek tek denedim ,bana bizim beğenmediğimiz vestel portal daha kullanışlı geldi ,sanki diğerleri çok kısıtlı gibi ,ne dersin :alala

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
foxxum portallarının
Foxxum benim mb230 daki uygulamalarla ayni, yani aktuel smart uygulamalarinin oldugu bir portal .Türkce icerik li uygulamalar az oldugu icinicin cazibesi pek yok.Tv benim alanim degil uygulamalarla alakali bilgim yok ,sadece sizin gibi kurcalama aliskanligimdan dolayi ilgileniyorum
Ben bir portalin linkini paylasmadim resimini paylasdim onu paylasayim test edin msg düzenleme yetkim oldugunda . Türkce icerikli uygulama daha fazla belki tr den girildiginde daha farkli icerik de cikabilir ,bende dsmartgo sizde ciktigi halde cikmiyor cünki.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Foxxum benim mb230 daki uygulamalarla ayni, yani aktuel smart uygulamalarinin oldugu bir portal .Türkce icerik li uygulamalar az oldugu icinicin cazibesi pek yok.Tv benim alanim degil uygulamalarla alakali bilgim yok ,sadece sizin gibi kurcalama aliskanligimdan dolayi ilgileniyorum
Ben bir portalin linkini paylasmadim resimini paylasdim onu paylasayim test edin msg düzenleme yetkim oldugunda . Türkce icerikli uygulama daha fazla belki tr den girildiginde daha farkli icerik de cikabilir ,bende dsmartgo sizde ciktigi halde cikmiyor cünki.
Evet ,bunu çok düşnmemiştim ,yani farklı ülke girişini :)
Belki ip'ye göre veriyor içerikleri de olabilir :ok

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330

20200311_1850491.jpg

bunların linkli hali varmı acaba ?

Geri
Üst Alt