hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
evet foxxum .baslangic ekranindaki uygulamalari secebiliyoruz ,2.resimdeki gibi cikiyor.ayrica takkullana da diger begendiginiz portallari eklerseniz multi smart portal iceriginiz olurBu da foxxum mu acaba
evet foxxum .baslangic ekranindaki uygulamalari secebiliyoruz ,2.resimdeki gibi cikiyor.ayrica takkullana da diger begendiginiz portallari eklerseniz multi smart portal iceriginiz olurBu da foxxum mu acaba
sizden yanit gelmeyince istemediginizi düsündüm.hosbulduk ,sharpın linkini vermedin henüz
Aksam tak kullani denedinizmi diye sordugum aslinda oydu;cok pratik yazdiginiz linkler kayitli sekilde kaliyor favori listesi gibi cok büyük kolaylikgeçenlerde söylediğin konu
Sharpa laptoptan baktım şimdi,evet kalıyor ,firefox kapattım ,yeniden açtım sharp girdiğim link bile kalmışAksam tak kullani denedinizmi diye sordugum aslinda oydu;cok pratik yazdiginiz linkler kayitli sekilde kaliyor favori listesi gibi cok büyük kolaylik
ben devamli gece calisan bir insanim. Izinli oldugumda da uyku tutmuyor oturuyorum , teraspy zaten gececilerden.Su anda paylasdigim bütün portallarin icindeki uygulamalarin adresini kaydediyorum.Henüz inceleme firsatim olmadi ama 400 ün üzerinde adres var kaydetmeye devam.Türkce uygulama sayisi azdi bu portallarda incelemem lazim bir ara bende cikmamasina ragmen blutv nin adresini gördüm..hosbulduk teraspy
Yaw gece gece konuşuyonuz böyle katılamıyoruz bir sohbete olmuyo böyle
şaka bir yana şu web tester portal kayıtlarını nasıl tutuyor acaba . cache de falanmı .
bir ara incemele yapayım. bizim ana portal olarak bu webtestere direkt link vereyim tak kullanda açılsın
veya start url de yüklensin.
Senin yaptığın gibi herkeste multiportal olsun. en temizi. isteyen istediğini kullansın
Sharp ,biraz daha iyi geldi bana ,bugün tek tek denedim hepsini, mesela öğlen girdiğim kendi web sitem halen usbden girince duruyor,gitmemiş yani,ama youtube açılmadı ,girişte kaldı bendeben devamli gece calisan bir insanim. Izinli oldugumda da uyku tutmuyor oturuyorum , teraspy zaten gececilerden.Su anda paylasdigim bütün portallarin icindeki uygulamalarin adresini kaydediyorum.Henüz inceleme firsatim olmadi ama 400 ün üzerinde adres var kaydetmeye devam.Türkce uygulama sayisi azdi bu portallarda incelemem lazim bir ara bende cikmamasina ragmen blutv nin adresini gördüm..
Web app testerin adresi zaten vardi bende, olmazsa tak kullan seklinde kullanilip kontrol edilir kayit yapiyor mu diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben bugün dayko buldum o biraz daha güzel geldi onu yükledim ana ekran olarak.Ama dedigim gibi diger portallari wepapptester e eklegimizde multiportal oluyor zaten ben o sekilde kullaniyorum.ayrica youtube lu bir portal daha var metz.in di sanirim, isterseniz paylasirim.Ben youtube tusu ile aciyorum normalde.Sharp ,biraz daha iyi geldi bana
yeni adresi var büyük ihtimalle sizde de direk aciliyor olabilir.Konu dışı sorayım odatvyi nasıl açtın
En çok buna sevindim ,teşekkür ederimBen bugün dayko buldum o biraz daha güzel geldi onu yükledim ana ekran olarak.Ama dedigim gibi diger portallari wepapptester e eklegimizde multiportal oluyor zaten ben o sekilde kullaniyorum.ayrica youtube lu bir portal daha var metz.in di sanirim, isterseniz paylasirim.Ben youtube tusu ile aciyorum normalde.
Portal icerikleri genelde birbirinin benzeri,foxxum bütün tv sistemlerinin kullandigi bir havuz.Ben bugün foxxum da webos uygulamasi linkide gördüm.
dayko linkiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yeni adresi var büyük ihtimalle sizde de direk aciliyor olabilir.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
mb110 da kurmustum ben bunu bazi linkler dediginiz gibi mb97de bu sekilde yapiyor.sebebi de bazi linkler https:// bazi linkler http:// li httpli olanlar mb97 de acmiyor haklisiniiz,onay kutusu ile tamam tuşu üst üstte kalıyor tamama tıklayınca onay kutusuna geçiyor