Deneyim Yepyeni Smart Portal Çalışmaları

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Tak Kullan olanları linkleri ile beraber güncelledim arkadaşlar.
diğer mesajlardakileri de editledim. Test etmek isteyenlerin bilgisine.

teraspy teraspy ytigi ytigi

TCL Smart Portal

Panasonic Smart Portal

Medion Smart Portal

Vestel 64 Smart Portal

C Çevrimdışı

commigere 

Aktif Üye
17 May 2018
88
41
Arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık. Öncelikle bu çalışmalarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sormak istediğim iki soru var müsaadeniz olursa.

1. Bende mb120 anakart var vestel64 benim anakarta olur mu ? (Dsmart Go için istiyorum) (Dsmart Go'nun smart tv adresini televizyondaki taracıya yazınca ve bilgilerimi girince açtı. Canlı tv ve vod seyredebildim)

2. Tak kullan için nasıl yüklemeliyiz ? Kalıcı kullanmak için nasıl yüklemeliyiz ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Saygılarımla...

Son düzenleme:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
1. Bende mb120 anakart var vestel64 benim anakarta olur mu ?
Cok ilginc dün teraspy de bahsetmisdi,bende dsmartgo cikmiyor adresi paylasabilirmisiniz?
bu adreslerin mb95 de test eden olmadi henüz ama mb97 ve üst model kartlarda calisdigini biliyorum. zaten ytigi arkadasimizin karti mb120 ve calisiyor kesin
Tak calistir bu konu icinde aciklandi hemen üsteki rfve nin mesajinda linkler var ,
Test Ettiğim Portalları Tak kullan halinde kullanmak isteyenler aşağıdaki dosyalardan faydalanabilirler.

1. Dosyayı indirin klasörsüz olarak içindekileri USB Belleğe atın
  2. TV ye takın.
  3. Smart Tuşuna bastığınızda Usb deki Smart Portal Çalışacaktır. .. ?

TCL Smart Portal

Panasonic Smart Portal

Medion Smart Portal

Vestel 64 Smart Portal
Tak Kullan olanları linkleri ile beraber güncelledim arkadaşlar.
diğer mesajlardakileri de editledim. Test etmek isteyenlerin bilgisine.

teraspy teraspy ytigi ytigi

TCL Smart Portal

Panasonic Smart Portal

Medion Smart Portal

Vestel 64 Smart Portal

C Çevrimdışı

commigere 

Aktif Üye
17 May 2018
88
41
Cok ilginc dün teraspy de bahsetmisdi,bende dsmartgo cikmiyor adresi paylasabilirmisiniz?
bu adreslerin mb95 de test eden olmadi henüz ama mb97 ve üst model kartlarda calisdigini biliyorum. zaten ytigi arkadasimizin karti mb120 ve calisiyor kesin
Tak calistir bu konu icinde aciklandi hemen üsteki rfve nin mesajinda linkler var ,
Sayın Hoşbulduk; şu an işteyim. Telefondan çıkmıyor ama bilgisayardan bağlanınca adresleri görebiliyorum. Sınıftaki bilgisayarıma geçince adresi yazacağım.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
siz söyleyin ne yapılacak nasıl yapıalcak denerim
rfve rfve paylasmisti cok basit .
dsmartgo vestel64 ün linkinde oldugu teraspy teraspy tarafindanda paylasildi dün onu test edin isterseniz
Test Ettiğim Portalları Tak kullan halinde kullanmak isteyenler aşağıdaki dosyalardan faydalanabilirler.

1. Dosyayı indirin klasörsüz olarak içindekileri USB Belleğe atın
  2. TV ye takın.
  3. Smart Tuşuna bastığınızda Usb deki Smart Portal Çalışacaktır. .. ?

TCL Smart Portal

Panasonic Smart Portal

Medion Smart Portal

Vestel 64 Smart Portal

Geri
Üst Alt