Deneyim Yepyeni Smart Portal Çalışmaları

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Evet tv den starturl ile kayit edip test ettim, direk tv den calisiyor,bir kac uygulamayi test ettim ssiptv vs calisiyor kumanda sorunsuz calisiyor,ilk portal hazir diyebiliriz ...

20200310_0825141.jpg
20200310_0821471f7fc34379b6a2626.jpg
20200310_0824221.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

**yüklenen anakart mb97 ,1 düzenleme ile 5 mesaj düzenleme hakki nasil bitebiliyor bir hata olabilir mi sayin yöneticiler?

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37

arkadaşlar masa üstünde yeni txt dosyası oluşturun ismine "starturl" adını verin, içerisine yukarıda paylaşmış olduğumuz portal linklerinden bir tanesini kopyalayıp kaydedin ve ftp ile bağlantı yapın.

ftpde "conf" klasörüne girin, ardından "browser" klasörüne girin starturl dosyasını buraya sürekleyip bırakın. hepsi bukadar :)

teraspy teraspy, hosbulduk hosbulduk, rfve rfve

Direk tvden starturl ile çalıştırmıştım video da kendi portalı mızı bir servera aktardığımızda start URL ile çalışacak bu şekşlde

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

arkadaşlar masa üstünde yeni txt dosyası oluşturun ismine "starturl" adını verin, içerisine yukarıda paylaşmış olduğumuz portal linklerinden bir tanesini kopyalayıp kaydedin ve ftp ile bağlantı yapın.

ftpde "conf" klasörüne girin, ardından "browser" klasörüne girin starturl dosyasını buraya sürekleyip bırakın. hepsi bukadar :)

teraspy teraspy, hosbulduk hosbulduk, rfve rfve

bu modlama ile mi olacak yoksa url linki ile mi giriş yapılacak ?
bunu sorma sebebim netflix fln olmayan üründe de kullanabilirler mi ?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Mb120 de tak çalıştır yok :( onuda halledicez İnş beraber lib dosyalarında usb net dosyası var
videoda paylasdiginiz gibi zaten starturl ile tak calistira ihtiyac yok,..usb op ile basit sekilde yüklenir,ilk kurulum yapmak suretiyle silinir.telnet ihtiyaci vs yok herkes yükleyebilir veya silebilir.

bu modlama ile mi olacak yoksa url linki ile mi giriş yapılacak ?
bunu sorma sebebim netflix fln olmayan üründe de kullanabilirler mi ?
starturl yüklenmesi yeterli,böylece lisans icerikli problemleri ortadan kaldirarak smart portala ulasabiliyoruz.Ikinci sorunun cevabi tv nizin teknik donanimi bunu gerceklestirebiliyorsa smart tv portal iceriklerinin hepsi calisir.Mb97 de Puhu menüsü aciliyor ama video oynat kisminda sorun olusuyor medion smart portalda.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

Swift 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
439
Merhabalar,

Konuyu ilgiyle takip etmeye çalışıyorum ama yoğunluktan pek kafa veremiyorum. Aklımda bir soru var, nokta atış cevap verebilen olursa çok memnun olacağım:

3 serisi carbon yazılımlı 40UD8400 model cihazım var. Cihazdan memnunum, ama Dsmart GO desteklese tadından yenmez. Anneme aldığımız 55UD8200 model 5.7.20 gibi bir yazılım versiyonuna sahip cihazda Dsmart GO var. Vewd olmadığını tahmin ettiğim bir market/portaldan açılıyor. Şimdi bu Dsmart Go'nun 40UD8400'de çalışması üzerinde çalışılan bu yöntemler ile mümkün müdür? Web tabanlı çalıştığını tahmin ediyorum zira kurulum falan yok, basınca direkt açılıyor.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Sıkıntı olmaz herhalde.
sadece su sorun olacak siz smart menü tusuna basinca sadece dsamrtgo acilacak digerlerini iptal etmis oluyorsunuz.Buradaki Smart Portal calismasinin amaci smart icerigini ve server kontrolünü kendimizin belirleyecegi bir smart menü olusturmak..

ek olarak kullanabileceginiz uygulama eger kumandanizda tusu varsa netflix ve youtube olur
Mb97 de Puhu menüsü aciliyor ama video oynat kisminda
** düzeltme puhutv smart iceriklerindeki videolari yurtdisinda oynatmaya izin vermiyor bendeki sorun bundan kaynaklaniyor...,trttv smart icerigindeki videolar gayet akici oynuyor..

20200310_1450311.jpg

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet tv den starturl ile kayit edip test ettim, direk tv den calisiyor,bir kac uygulamayi test ettim ssiptv vs calisiyor kumanda sorunsuz calisiyor,ilk portal hazir diyebiliriz

**yüklenen anakart mb97 ,1 düzenleme ile 5 mesaj düzenleme hakki nasil bitebiliyor bir hata olabilir mi sayin yöneticiler?
Sota Sota ne dersin sevgili ahmet :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Test Ettiğim Portalları Tak kullan halinde kullanmak isteyenler aşağıdaki dosyalardan faydalanabilirler.

1. Dosyayı indirin klasörsüz olarak içindekileri USB Belleğe atın
  2. TV ye takın.
  3. Smart Tuşuna bastığınızda Usb deki Smart Portal Çalışacaktır. .. ?

TCL Smart Portal

Panasonic Smart Portal

Medion Smart Portal

Vestel 64 Smart Portal (Adını Bilmiyorum :) )
Yav mesut,hadi ben yaşlıyım görmüyorum ,bütün portallarda ,yaptığım ottplayer var mubarek :haha1
Tek tek denedim ,hepsi ottplayer gidiyor,içindeki linki değiştirmemişin ki :haha1

Geri
Üst Alt