Biliyorum sevgili hosbulduk ,tabii çok iddialı yazdım ama menü 4725 ile girince bendeki Options3 kısmındaki Portal =vestel portal olan yeri ve Customer=Vestel yazan yerlerdeki vestel yerine toshiba yazmıştım,yani portal=toshiba ,customer=toshiba seçince bu portala gitti,hatta sharp da denedim ama en güzeli toshiba idi.
Neden iddialı yazdığımı da belirteyim,özellikle bizim smart portal için adres farklıydı,foxxum değil yani,bilinen "portal.tv "idi,link adresi değiştiyse bilmiyorum tabii ,o zaman iddiam çürür

Ama şunu tekrar yazayım o zaman ,emin olduğumdan değil de ,mantıken düşünceme göre öğrenmek için

Şimdi ben de adrese tıkladım,hatta panasonicin portalına kabul edip girdim ama kurcalamadım çünkü internetim az kaldı ,malum telefondan giriyorum ,ama tüm menülerde gezdim ,mantıken kullanıcı adı ve şifre isteseydi sanırım giremezdim ,kabul etmezdi ,mediona da girdim,hatta sen vermiştin sanırım bir link bir ara,(emin değilim ,sanırım sen verdin)ona da girmiştik yine k.adı-şifre istemeden girdik portala

Bu arada iddialı yazmaktaki kastım ,"inatla iddia ediyorum" anlamına gelmesin lütfen,ama tvde tarayıcı üst bilgisini portal servisine de aktarıyorsa belki ,k.adı şifre ister (mi bilemiyorum) ,o zaman da benim linux taki firefoxesr yi kabul etmemesi gerekirdi diye düşünüyorum,çünkü tarayıcı üst bilgisinde "debian" yazıyor.