Deneyim Yepyeni Smart Portal Çalışmaları

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
ben bu konuda okudugum bilgiyi paylastim sadece,ama mantiken su an elimde 3 tv var ücününde smart menüsü farkli hepsinde de customer ve portal vestel,bunu göz önüne alacak olursak mutlaka kartlara göre yönlendirme yapan bir sistem var,sw proofilde 3 tv de farkli olan sey webdownloaddetails bilgileri
Şunu yapmış olabilirler belki ,ftp upload ile server giriş şifresi aynı olabilir bir ihtimalle,ftp upload dediğim,gece tv açılıp yeni versiyon varmı yokmu,varsa eğer yükleme yapılan yerden bahsediyorum,sanırım dcf bigisini de istiyor tabii ,veya belkide mb97 dan sonra portalı değiştirmiş olabilirler ,bizim tvler çünkü halen "portal.tv" adresine gidiyor :ok

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
paylasdigim !! !! adresi tv kartlari kontrolünü starturl.txt ile yapdigini paylasmislar.mesala sizin kart icin !! !! belki dediginiz gibi sifre sadece ftp update icindir..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

111http://vestelcheck.fxmconnect.com/mb110.php111 hala mesaj düzenleme yetkisi yok 24 saat gecmesine ragmen

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sevgili hosbulduk,bu arada fotoyu buldum ,toshiba portal fotosu :)

foruma6.png

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Biliyorum sevgili hosbulduk ,tabii çok iddialı yazdım ama menü 4725 ile girince bendeki Options3 kısmındaki Portal =vestel portal olan yeri ve Customer=Vestel yazan yerlerdeki vestel yerine toshiba yazmıştım,yani portal=toshiba ,customer=toshiba seçince bu portala gitti,hatta sharp da denedim ama en güzeli toshiba idi.
Neden iddialı yazdığımı da belirteyim,özellikle bizim smart portal için adres farklıydı,foxxum değil yani,bilinen "portal.tv "idi,link adresi değiştiyse bilmiyorum tabii ,o zaman iddiam çürür :)
Ama şunu tekrar yazayım o zaman ,emin olduğumdan değil de ,mantıken düşünceme göre öğrenmek için :ok
Şimdi ben de adrese tıkladım,hatta panasonicin portalına kabul edip girdim ama kurcalamadım çünkü internetim az kaldı ,malum telefondan giriyorum ,ama tüm menülerde gezdim ,mantıken kullanıcı adı ve şifre isteseydi sanırım giremezdim ,kabul etmezdi ,mediona da girdim,hatta sen vermiştin sanırım bir link bir ara,(emin değilim ,sanırım sen verdin)ona da girmiştik yine k.adı-şifre istemeden girdik portala :)
Bu arada iddialı yazmaktaki kastım ,"inatla iddia ediyorum" anlamına gelmesin lütfen,ama tvde tarayıcı üst bilgisini portal servisine de aktarıyorsa belki ,k.adı şifre ister (mi bilemiyorum) ,o zaman da benim linux taki firefoxesr yi kabul etmemesi gerekirdi diye düşünüyorum,çünkü tarayıcı üst bilgisinde "debian" yazıyor.

Arkadaşlar sayın forum sakinleri satın üstatlar portal için ilk anlaşma foxxom ile olmul vestel 64 isimli bir portalı var ama çok dandik demekki anlaşma fesinden sonra portal tv. Tv geçmişler

Bir sonraki diyeceğim vendor içerisinden dosyaları sildiğim halde portaltv. Tv açıldı. Profil dosyasından atacağız link profil güncellemesi yapcağı, büyük ihtimal.

Ptogil içerisindeki vstl gibi olan adres ftp ile ben bağlandım kullanıcı adı şifre profil dosyalarında var tvlerin orası güncelleme dosyalarının olduğu yer lakin vestel bakmadığı için mb120 güncelleniyor zaten mb120 diyede bir kart yok family mb110.

Diğer amazon linkide istatistik toplamak için yapılmış. Kodları inceleyin e portal içerisinde write document yani xss kullanılmış diyorki atıyorum portalı açtım bir server bağlandı server içerisinde log. Txt dosyasını benim tv uid ile kaydet diyor. Son zamanlarda belki denk gelmiştir tv izlerken size bişiler çıkıyor onaylamak için yeşile bas red et kırmızı bas gibi envareler kullanıyor bu sistem. Ayrıca geçmişte bu linkleri incelerken linkler içerisinde bir video tanıtım dosyası gibi vestel de çekilen bir video gördüm linklerden çıkan. Orada bir data ase mysql sistemi kuruluydu bu sistem loglama takibi yapıyordu lakin akıllı arkadaşımız gösterirken tanıtımı ekranda

SQLHOST
SQLUSER
SQLPASS DA GÖSTERMİŞTİ BENDE ORADAN BAĞLANÖIŞTIM hemen baya bir dosya çekmiştim su baskını olunca ofise o sistem çöp oldu şimdi tekrar ay ı işlemi yapmaya çalışıyorum

Şunu yapmış olabilirler belki ,ftp upload ile server giriş şifresi aynı olabilir bir ihtimalle,ftp upload dediğim,gece tv açılıp yeni versiyon varmı yokmu,varsa eğer yükleme yapılan yerden bahsediyorum,sanırım dcf bigisini de istiyor tabii ,veya belkide mb97 dan sonra portalı değiştirmiş olabilirler ,bizim tvler çünkü halen "portal.tv" adresine gidiyor :ok
Sayın teraspy teraspy, dediğiniz gibi ftp upload ile giriş şifreleri aynı ben ftp aktif ettikten sonrada root ve ftp şifresini girdiğimde tvyede bağlanıyor

Son düzenleme:
ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37

arkadaşlar masa üstünde yeni txt dosyası oluşturun ismine "starturl" adını verin, içerisine yukarıda paylaşmış olduğumuz portal linklerinden bir tanesini kopyalayıp kaydedin ve ftp ile bağlantı yapın.

ftpde "conf" klasörüne girin, ardından "browser" klasörüne girin starturl dosyasını buraya sürekleyip bırakın. hepsi bukadar :)

teraspy teraspy, hosbulduk hosbulduk, rfve rfve

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Test Ettiğim Portalları Tak kullan halinde kullanmak isteyenler aşağıdaki dosyalardan faydalanabilirler.

1. Dosyayı indirin klasörsüz olarak içindekileri USB Belleğe atın
  2. TV ye takın.
  3. Smart Tuşuna bastığınızda Usb deki Smart Portal Çalışacaktır. .. ?

TCL Smart Portal

Panasonic Smart Portal

Medion Smart Portal

Vestel 64 Smart Portal

Son düzenleme:
ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Test Ettiğim Portalları Tak kullan halinde kullanmak isteyenler aşağıdaki dosyalardan faydalanabilirler.

1. Dosyayı indirin klasörsüz olarak içindekileri USB Belleğe atın
  2. TV ye takın.
  3. Smart Tuşuna bastığınızda Usb deki Smart Portal Çalışacaktır. .. ?

TCL Smart Portal

Panasonic Smart Portal

Medion Smart Portal

Başka Bir Smart Portal (Adını Bilmiyorum :) )

Mb120 de tak çalıştır yok :( onuda halledicez İnş beraber lib dosyalarında usb net dosyası var sizin kartlardan çekip derlerse tak çalıştırdı olacak mb120lerde :)

İp tv olayını hallediyorum şuanda direk tv üzerinde ip tv izliyrceğiz programsız fakat profil dosyalarından açmamız lazım ip tvleri

Geri
Üst Alt