Deneyim Yepyeni Smart Portal Çalışmaları

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Yukarida paylasdigim xml dosyasi (direk profiller aciliyor)veya herhangi bir xml dosyasinda inceleme yapmak veya degisiklik yapabilmek icin program,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20200308_1050131.jpg

portalı açabilirsiniz
Peki ayni marka grubunda anakart grubunu degistirerek girmek mümkün mü,mesala mb110 u mb230 yaptim olmadi,site icerigine göre bunu anlamak mümkün mü?Bunun profil tarafindaki kismi starturl.txt ve giris bilgileri üretici firma isimi (farkli portala girilecekse) degistirilmek sartiyla olabiliyor diye paylasilmis almanca forumda

Son düzenleme:
ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Yukarida paylasdigim xml dosyasi (direk profiller aciliyor)veya herhangi bir xml dosyasinda inceleme yapmak veya degisiklik yapabilmek icin program,

20200308_1050131.jpg

Peki ayni marka grubunda anakart grubunu degistirerek girmek mümkün mü,mesala mb110 u mb230 yaptim olmadi,site icerigine göre bunu anlamak mümkün mü?Bunun profil tarafindaki kismi starturl.txt ve giris bilgileri üretici firma isimi (farkli portala girilecekse) degistirilmek sartiyla olabiliyor diye paylasilmis almanca forumda

gerek yok sadece portal dosyalarını değiştirerek olabiliyor ben şimdi ayarlıyorum sizede bildiricem

buda başka bir portal burada önemli olan portal dosylarını çekip kendi serverımıza koymak

daha sonra istediğimiz gibi editliycez tvlerde ftpden light_portal asltındakileri dğeiştirip kullanacağız

panasonic

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
tv için test her türlü marka kumanda kodlarını aldım evrensel bir portalla gidiyoruz :)

mb120 dede ayni hataayi verdi ,tv vestel mi yoksa baska marka mi?

vestel

20200308_1050131.jpg

profilde name vesteli medion yapın birde sayın teraspy yada fikoloji hocam biliyordu profilde bir hex değişiyordu

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
gerek yok sadece portal dosyalarını değiştirerek olabiliyor ben şimdi ayarlıyorum sizede bildiricem

buda başka bir portal burada önemli olan portal dosylarını çekip kendi serverımıza koymak

daha sonra istediğimiz gibi editliycez tvlerde ftpden light_portal asltındakileri dğeiştirip kullanacağız

panasonic

buradaki portallar referans olarak değerlendirilebilir
Güzel gelişmeler

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Google Tarayıcıdan cookies vs değiştirerek bilgisayardan bile farklı anakart smart portallar açılabiliyordu
Kodlar falan paylaşılmıştı zamanında
Vestel Smart kullanacaksak en dolu olanın kodlarını tanımlyarak kullanabiliriz

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
rfve rfve medion ve panasonic portal linkleri büyük ihtimalle tak kullan ile calisacaktir. Ben mb230 da webapptester ile test ettim bütün menü calisir durumda,filmler seyredilebiliyor.mb9x larda da büyük ihtimalle tak kullan ile calisir,belki ülkeye göre icerikde degisebilir!?

20200308_1250431.jpg

20200308_1251061.jpg

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Dışarıdayım akşama erken dönersem tak kullan olarak test ederim
Merakla bekliyorum sayın rfve rfve, ülkeye göre içerik değişiyor muhtemelen ayarlarda içerik dili seçiliyor çünkü orası bizi ilgilendirmez gerçi kendi medialarımızı kendimiz yüklüyrcrğiz server ip tv server için baya bir donanım olması gerekiyor yalnız başara bilirsek metflix flutv givi tavsiye tv yaparız ?

Geri
Üst Alt