Önce toolbox ile aktif et ftp yi,ardından filezilla ile bağlan,ben telnet kullanıyorum ftp bizim tvde olmuyor maalesefFilezilla kurulu bende ama baska birsey icin kullanmistim,sifre ve kullanici isimi yerine profildeki bilgiler mi yazilacak?
Önce toolbox ile aktif et ftp yi,ardından filezilla ile bağlan,ben telnet kullanıyorum ftp bizim tvde olmuyor maalesefFilezilla kurulu bende ama baska birsey icin kullanmistim,sifre ve kullanici isimi yerine profildeki bilgiler mi yazilacak?
Tak kullan olarak test ettim kumanda çalışıyor
Benim portaldaki widget linklerni eklediğimiz zaman yeni Smart portal hazır
ben tv içerisindeki dosya ile değiştiremedim yazdırdım ama bir değişiklik olmadıbu adresdeki smart menü 17mb230 daki menüyle ayni.Tv bir sekilde icerdigi smart menüye göre portal adrese yönlendirme yapiyor ve sifre ve kullanici isimiylede bu adresi kullanip kullanmayacagi portal girisinde kontrol ediliyor.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Puhu yoksa linki bu;widget linklerni
Dosya yazdırma değerlerini değiştirmişindir mutlaka ,777 yapmışmıydın acabahadi inşben tv içerisindeki dosya ile değiştiremedim yazdırdım ama bir değişiklik olmadı

Dosya yazdırma değerlerini değiştirmişindir mutlaka ,777 yapmışmıydın acaba![]()
Hımm,default yapıyorsa zor o zaman,telnetten komutla yapılır ama tvnin full yazılımı varmı elinde ,tv çökebiliyor bazen 777 yapıldığında,önce çalışıyor,kapanınca açılmıyor(en azından bende böyle oluyordu,vendor'ayaptım ama başka bir sıkıntı var sanırım default mu yapıyor acaba serverdan tekrar yazıp kodlarda readwrite vardı
var var bu işin sonu full yazılıma gider dedim amaHımm,default yapıyorsa zor o zaman,telnetten komutla yapılır ama tvnin full yazılımı varmı elinde ,tv çökebiliyor bazen 777 yapıldığında,önce çalışıyor,kapanınca açılmıyor(en azından bende böyle oluyordu,vendor'a
yazma yetksi yok çünkü)

Evet, ben o sözü 2 yıldır söylüyorumvar var bu işin sonu full yazılıma gider dedim ama![]()
,elimde fuller olduğundan zor olmuyor ,hatta bizim hanım bile öğrendi usbyi takıp kumanda ile atıyor,bizim kanal listesi ve config ler otel menüden alınma olduğundan onu da usbden atıyoruz ,kolay oluyor 

Evet, ben o sözü 2 yıldır söylüyorum,elimde fuller olduğundan zor olmuyor ,hatta bizim hanım bile öğrendi usbyi takıp kumanda ile atıyor,bizim kanal listesi ve config ler otel menüden alınma olduğundan onu da usbden atıyoruz ,kolay oluyor
Ama en güzeli hanım dizi izlerken telnetten reboot atıyorum ,tv akapanıp açılmaya başladığında "bozdun tvyi kendi kendine neler yapıyor" deyip diziyi izlemeyi bırakıyor, bir tek rebootu öğretmedim![]()

tv de mavi ekran aciliyor,ana menüden yönlendirme yapilmiyortest bekleyen chatappZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

@hosbulduk, emby odaklandım şuan bende emby windows için server indirin kurun resim vs müzik ekleyin sonra tvde emby açın ayarları yapın şöyle bişilertv de mavi ekran aciliyor,ama menüden yönlendirme yapilmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
"ana menü" olacak günlük 3 düzeltme limitim dolmus editliyemiyorum![]()
Localhos'tu özel ip'ye atamıyormu acaba ,veya pc ip'sine sevgili ytigi,yani pcde host ayarı yapmadan direkt olarak demek istedim.@hosbulduk, emby odaklandım şuan bende emby windows için server indirin kurun resim vs müzik ekleyin sonra tvde emby açın ayarları yapın şöyle bişiler
Localhos'tu özel ip'ye atamıyormu acaba ,veya pc ip'sine sevgili ytigi,yani pcde host ayarı yapmadan direkt olarak demek istedim.
Evet,googleden baktım da her sisteme var gibi ama x64 maalesef,evde cwp kurulu ,kurulıum bitince bana kullanacağım ip sordu ,pc ip le devam et dedim,hatta sevgili rfvenin sayesinde 1 yıllık free domain de aldımnormal server olarak kuracağım ben sevgili @teraspy, şimdilik denemek için pc ye kurudm serverı emby sitesinde linux içinde var istersen vermiş olduğum resimde benim wan ip mi girerek deneye bilirisn