<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1135" data-quote="TKartaL" data-source="post: 319656"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=319656"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-319656">TKartaL' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ben şuanki mevcut iktidarı şuan beğenmiyorum. Muhalefeti de beğenmiyorum. Hatta muhalefet ne yaparsa sanki mevcut iktidarın işine geliyormuş gibi geliyor bana... C partisi başındaki kişi olduğu sürece aha yazıyorum buraya kesinlikle bir iş çıkmaz. İttifak kümesi de bir tuhaf aşırı sağ ve sol bir arada.. Karışık menü gibi.. Bizim millette de bir koyun sürü hali mevcut.. Seçim gelince görürsün sen der halbuki yine aynı şeçim... Ben şimdilik E hiçbiri ve diğer parti diyorum..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<blockquote data-attributes="member: 14708" data-quote="gercekrambo" data-source="post: 319655"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=319655"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-319655">gercekrambo' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
siz ve sizin gibi düşünen yaklaşık (kararsızlar, diğer şeyler seçiciler) %20 , her ama her açıdan , şimdiki iktidarı o kadar çok hak ediyorsunuz ki. sakın pahalılıktan şikayet etmeyin yalnız. kendi düşen ağlamaz.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Görüşünüze saygı duymakla beraber, mevcut iktidarı hakkettiğime inanmıyorum hocam. Bu şahısa ve partisine zamanında oy verdim ama son 3,4 seçimdir asla oy vermedim ve yeniden vermeyi hiç düşünmüyorum. <br />
Diğer bir konu ise ülkede 20 senedir düzgün muhalefet olmaması, bu da benim suçum değildir sanırım. Şunu herkes çok iyi biliyor, bu ülkenin asıl sorunu iktidar değil maalesef muhalefet. İnşallah 2023 seçimleri herkes için hayırlı olur. Saygılarımla.</div>