Öyle olmaz ama diğer partiler diye ekleme yapayım cumhuru görmezden gelemeyiz ayıp olur..Seçenekler arasına “Cumhur ittifakı hariç” yazılırsa oy kullanırım ))
Ben işte onların olmadığı bir seçenek olsun, sandıkta vicdanı ile insanlar o gözümde asla görmediğim ittifak harici kime verirse versin diye demiştimÖyle olmaz ama diğer partiler diye ekleme yapayım cumhuru görmezden gelemeyiz ayıp olur..
siz ve sizin gibi düşünen yaklaşık (kararsızlar, diğer şeyler seçiciler) %20 , her ama her açıdan , şimdiki iktidarı o kadar çok hak ediyorsunuz ki. sakın pahalılıktan şikayet etmeyin yalnız. kendi düşen ağlamaz.Anadolu'daki bir çok insan mevcut durumdan şikayetçi, gel gör ki muhalefete de aynı şekilde tereddütle yaklaşıyor. Çünkü içi dolu bir muhalefet gözükmüyor. (bence) Açıkçası anket de bence 1 madde daha olsa sanırım o şık uçuşa geçer. O da;
Yarın Erken Seçim Olsa Oyunuz Kime ?
- Ekonomiyi düzeltecek ve sözde sığınmacıları (mültecileri) gönderecek olana.
Saygılarımla.
Not : Oyumu "Diğer partiler" olarak kullandım.
Ben şuanki mevcut iktidarı şuan beğenmiyorum. Muhalefeti de beğenmiyorum. Hatta muhalefet ne yaparsa sanki mevcut iktidarın işine geliyormuş gibi geliyor bana... C partisi başındaki kişi olduğu sürece aha yazıyorum buraya kesinlikle bir iş çıkmaz. İttifak kümesi de bir tuhaf aşırı sağ ve sol bir arada.. Karışık menü gibi.. Bizim millette de bir koyun sürü hali mevcut.. Seçim gelince görürsün sen der halbuki yine aynı şeçim... Ben şimdilik E hiçbiri ve diğer parti diyorum..
Sorunuzun cevabı çok açık bir şekilde memleket-zafer bloğunu gösteriyorAnadolu'daki bir çok insan mevcut durumdan şikayetçi, gel gör ki muhalefete de aynı şekilde tereddütle yaklaşıyor. Çünkü içi dolu bir muhalefet gözükmüyor. (bence) Açıkçası anket de bence 1 madde daha olsa sanırım o şık uçuşa geçer. O da;
Yarın Erken Seçim Olsa Oyunuz Kime ?
- Ekonomiyi düzeltecek ve sözde sığınmacıları (mültecileri) gönderecek olana.
Saygılarımla.
Not : Oyumu "Diğer partiler" olarak kullandım.
Bizim millette siyaset dahil bu kafa varken (görmediğimiz sistem hariç) adam kayırma torpil en gıcık olduğum en nefret ettiğim bir husustur. Kısa örnek mesela hastanede 1.60 boyunda güvenlik görevlisi gördünüz mü hiç? Ben gördüm. Mesela kura ile adama kurumda görev çıktı. Mülakatta sırf A partili değil diye ve sosyal medyadan araştırıp başka G partili diye adamı elediler. Ben daha birşey demiyorum. Bana kalırsa bu ülkede yaşanmaz. Ki bıraksalar kabul etseler bu ülkede kimse kalmaz. Vatan millet Sakarya da hikaye oldu bu arada... Yani cihat olsa ben gitmem. 1.60 boyundaki güvenlik görevlisi gidecek önce.. Bilmem anlatabildim mi?Ben de şu anki hiçbir siyasetçiden hayır çıkacağını zannetmiyorum. Sistemin değişmesi, çok radikal değişiklikler şart. Ne diyor millet buna vermeyelim de kime verelim. Ortada böyle bir durum varken muhalefet niye adam gibi birini çıkartmıyor aha da adayımız budur. Araştırın, kurcalayın bakın bakalım açığı gediği var mı diye. Görüyorsun mevcut adayınla olmuyor bu iş ve olmayacak da. Bile bile lades. Zaten hükümet azıcık muhalefetten tırssa böyle gökdelen gibi kazıkları millete döşeyemezdi.
Ben şuanki mevcut iktidarı şuan beğenmiyorum. Muhalefeti de beğenmiyorum. Hatta muhalefet ne yaparsa sanki mevcut iktidarın işine geliyormuş gibi geliyor bana... C partisi başındaki kişi olduğu sürece aha yazıyorum buraya kesinlikle bir iş çıkmaz. İttifak kümesi de bir tuhaf aşırı sağ ve sol bir arada.. Karışık menü gibi.. Bizim millette de bir koyun sürü hali mevcut.. Seçim gelince görürsün sen der halbuki yine aynı şeçim... Ben şimdilik E hiçbiri ve diğer parti diyorum..
Görüşünüze saygı duymakla beraber, mevcut iktidarı hakkettiğime inanmıyorum hocam. Bu şahısa ve partisine zamanında oy verdim ama son 3,4 seçimdir asla oy vermedim ve yeniden vermeyi hiç düşünmüyorum.siz ve sizin gibi düşünen yaklaşık (kararsızlar, diğer şeyler seçiciler) %20 , her ama her açıdan , şimdiki iktidarı o kadar çok hak ediyorsunuz ki. sakın pahalılıktan şikayet etmeyin yalnız. kendi düşen ağlamaz.