gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
çok kısa ve basit olarak açıklama: ben hiç vermedim . bir kere oy vermiş olsaydım, çoluğumun çocuğumun yüzüne bakmaya , yüzüm tutmazdı. ek olarak, muhalefet iktidar oldu da ben mi kaçırdım? ülkeyi akp-mhp batırmadı da mesela bay kemal mi yoksa meral hanım mı batırdı? yavaş yavaş anlamaya başladınız mı? yok mu, peki, iktidarın en güçlü alternatifi olan partiye oy vermek, iktidar partisinin kaybetmesi demektir. şansı çok az olan partiye oy vermek ise, akp-mhp'ye oy vermekle tamamen aynı işe yarar. şimdi? var mı bir anlama durumu? yok ise size laf anlatmaya çalıştığım için kusura bakmayın.Görüşünüze saygı duymakla beraber, mevcut iktidarı hakkettiğime inanmıyorum hocam. Bu şahısa ve partisine zamanında oy verdim ama son 3,4 seçimdir asla oy vermedim ve yeniden vermeyi hiç düşünmüyorum.
Diğer bir konu ise ülkede 20 senedir düzgün muhalefet olmaması, bu da benim suçum değildir sanırım. Şunu herkes çok iyi biliyor, bu ülkenin asıl sorunu iktidar değil maalesef muhalefet. İnşallah 2023 seçimleri herkes için hayırlı olur. Saygılarımla.