T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Oy var mı oy kime vereceksin Anket'e katılın..
Oy yoksa çayda yok çaylar şirket'den
Oy yoksa çayda yok çaylar şirket'den
Çok kızma sinirlenme diye kaldırmışlar bu ara herkes kızgın ve sinirli gülmek iyi gelirkızgın emoji ne oldu?nerede?
Limonlu çay ve kuru pasta , ikramda yükselme var sanırım ,ne yapsak acaba@TC Yıldırım ,
Oyumu, Millet İttifakı'na veriyorum, benim çay limonlu olsun, yanında da kuru pasta var mı?
"Çay neyine yetmiyor, işin cılkını (kibarca yazdım) çıkarma" demek istediniz sanırımLimonlu çay ve kuru pasta , ikramda yükselme var sanırım ,ne yapsak acaba
Öyle değildi ama ,hani şey veriyorlardı ya,kafaya atılandan,yanında limonu düşündüm bir an"Çay neyine yetmiyor, işin cılkını (kibarca yazdım) çıkarma" demek istediniz sanırım
Kafa göz yarılmasın sonra, o işte baştan sakattı zaten, ben kuru pasta ve limondan vazgeçtim, boşuna masraf olmasın çay yeter ...Öyle değildi ama ,hani şey veriyorlardı ya,kafaya atılandan,yanında limonu düşündüm bir an
Limonlu çay var olmaz mı bizde kek pasta börek yok onlar başka adreste@TC Yıldırım ,
Oyumu, Millet İttifakı'na veriyorum, benim çay limonlu olsun, yanında da kuru pasta var mı?