teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Emekliliğimi isteyeyim tekrar,3 yıldız var baksanaYorum yazanlara ?Teşekkürler ? Yıldızlı gelsin Emmi ???
Emekliliğimi isteyeyim tekrar,3 yıldız var baksanaYorum yazanlara ?Teşekkürler ? Yıldızlı gelsin Emmi ???
"Büyük" olarak beni de katıyorsun değil mi tarıkÇocukken büyükler siyasi görüşlerini şimdiki gibi pek ortaya dökmezdi. Hatta kime oy verdin diye sorulduğunda verdik işte birine denirdi...
Doğrudur sayın abim ?"Büyük" olarak beni de katıyorsun değil mi tarık
Ne verirsen elinle. o gelir seninle. Hadi cemaat bir el atalım, oyumuzu kullanalım ?Ankete katılan oyunu kullanan herkese Teşekkürler.
Ankete bütün forum katılsa çok iyi olurdu binlerce üye oylasa.
Boş geçmeyin ankekete oy verin oyunuzu kullanın bir oy bir oydur.
CAN'dır kendisi ?Meral momy
Yolumuz hiç değişmedi abimCAN'dır kendisi ?
'Ben bu mesajı ne zaman yazdım?''Yaklaşık 20 yıllık AKP iktidarında 1 kele bile kendilerine oy vermemiş bir muhalif olarak, Ali Babacan'a bile oy verebilirim. Çeşitli sebepleri olsa da onun döneminde ekonomi iyi sayılabilecek düzeydeydi. Her şey 2013 yılından itibaren .oka sardı.
Bir de artık kavgacı siyasiler görmekten gına geldi. Pozitif mesajlar veren, barışçıl insanlar görmek istiyorum şahsen. Maalesef Cumhurbaşkanı çok kavgacı ve yıkıcı bir siyaset uyguluyor geldiği günden beri. Eleştriye kesinlikle tahammül edemiyor. Ali Babacan'ın ılımlı halini seviyorum. Mesela Ahmet Davutoğlu için aynı şeyleri söyleyemem. O günkü şartlara göre Davutoğlu, Perinçek ve HDP haricinde sanırım herhangi birine oy verebilirim. Zamanında Osman Pamukoğlu Paşayı da çok destekledim fakat yeterli oyu alamadı.
Galiba toplum olarak sakin ve huzurlu bir ortama hasret kaldık abi. Önceki siyasetçiler başarılı değildi ancak eleştiriyi kaldırabiliyorlardı, hoşgörü seviyeleri daha yüksekti. Rahmetli Levent Kırca ne eleştiriler yapardı geçmiş dönemdeki siyasetçilere. Ama şimdi öyle mi ? 5 harfli 10 TL olacak diyenlere dahi soruşturma açılıyor.'Ben bu mesajı ne zaman yazdım?''
diye düşündüğüm bir mesaj olmuş.
Aragorn itiraz edecek ama Muharrem İnce de kavgacı agresif bir yapıda mesela.
Mustafa Sarıgül denen birisi var, ismini söylemeyi dahi ZUL görürüm kendime o derece itici nefret birisidir gözümde
Erbakanın Oğlu olan Erbakan
Ahmet Davutoğlu
Bahçeli ve o kafadaki alayı
Perinçek denen her devrin semazeni
Milletin kendisine şans verip değerlendiremeyen hdp
Şu an aklıma gelen, beni ıslak odun ile dövseler oy vermeyeceğim tiplerdir.
Pamukoğlu Paşa CAN dır, çok iyi Asker ama başarısız bir siyasetçidir abi ben de çok üzüldüm o konuda.
Plastip şov diye bir program vardı.Galiba toplum olarak sakin ve huzurlu bir ortama hasret kaldık abi. Önceki siyasetçiler başarılı değildi ancak eleştiriyi kaldırabiliyorlardı, hoşgörü seviyeleri daha yüksekti. Rahmetli Levent Kırca ne eleştiriler yapardı geçmiş dönemdeki siyasetçilere. Ama şimdi öyle mi ? 5 harfli 10 TL olacak diyenlere dahi soruşturma açılıyor.
Gençler bilmezler bunuPlastip şov diye bir program vardı.
Plastikten siyasilerin maskelerini yapar onları taklit ederlerdi. Hey gidi.