Doğru dedin senin kullandığın oy yolda gelirken yer değiştirebilirAl birini vur ötekine. Ben verdiğim oyun adil sayıldığına bile inanmiyorum, ülkenin seçim sistemine bile güvenmiyorum . Yurt dışında yaşadığım için oy hakkım bile olmaması lazım aslında.
?Olurmu olurDoğru dedin senin kullandığın oy yolda gelirken yer değiştirebilir
Ne yazık ki toplulukların bu anlamda kötü bir yanıdır bu.Ankete katılan oyunu kullanan herkese Teşekkürler.
Ankete bütün forum katılsa çok iyi olurdu binlerce üye oylasa.
Boş geçmeyin ankekete oy verin oyunuzu kullanın bir oy bir oydur.
İkinci kere duydum bu cümleyi. Keşke Yurt dışında yaşayanların tamamında bu düşünce hakim olsa.Al birini vur ötekine. Ben verdiğim oyun adil sayıldığına bile inanmiyorum, ülkenin seçim sistemine bile güvenmiyorum . Yurt dışında yaşadığım için oy hakkım bile olmaması lazım aslında.
Burdakilerin çoğu şuanki düzeni destekliyor, benim için yanlış bir durum. Düzenine tabi olmadığım bir ülke vatanım olsa da orada yaşamadıkca söz sahibi değilim. Seçimim benim dışımdaki herkesi etkileyecekse benim oy hakkım olamaz.İkinci kere duydum bu cümleyi. Keşke Yurt dışında yaşayanların tamamında bu düşünce hakim olsa.
Baş göz üstünde yeriniz olsa da, maruz kalmadığınız yönetim etkileri üzerine oy kullanma hakkınız olması hakikaten çok saçma geliyor bana.
Çıkar ilişkisi değil bu, Yurt dışı oyları farklı partilerin farklı kanalları üzerinde de manipüle ediliyor hepimiz biliyoruz.
Olabilir, uzak bir ihtimal değil bence.Bu sefer öyle değil velev ki yine Erdoğan seçildi secilmez ama Adem Abi o kadar kolay olur mu ?
Adaylığını dahi koymayacak sağlık sorunları bahanesi ile istifasını sunacak hepsi bu Abi.
BravoBurdakilerin çoğu şuanki düzeni destekliyor, benim için yanlış bir durum. Düzenine tabi olmadığım bir ülke vatanım olsa da orada yaşamadıkca söz sahibi değilim. Seçimim benim dışımdaki herkesi etkileyecekse benim oy hakkım olamaz.
1- Kullanmayanlara yok mu teşekkür1- Ankete katılan oyunu kullanan herkese Teşekkürler.
2- Ankete bütün forum katılsa çok iyi olurdu binlerce üye oylasa.
3- Boş geçmeyin ankekete oy verin oyunuzu kullanın bir oy bir oydur.
Olmaz mı Emmim yorum yazan konuyu öne çıkaran herkese Teşekkürler....1- Kullanmayanlara yok mu teşekkür
2- 3- Ben kararsızım ama seçebileceğim kararsız parti yok
O zaman 10 dakika sonra tekrar birşeyler karalıyayımOlmaz mı Emmim yorum yazan konuyu öne çıkaran herkese Teşekkürler....
Makarna ve kömür kararını değiştirir mi sevgili Alaattin abi1- Kullanmayanlara yok mu teşekkür
2- 3- Ben kararsızım ama seçebileceğim kararsız parti yok
Yorum yazanlara ?Teşekkürler ? Yıldızlı gelsin Emmi ???O zaman 10 dakika sonra tekrar birşeyler karalıyayım
Makarna yemiyoruz malum yaş ilerledi artık,kömürü de köyde yakıyordum,satınca o da kalmadı ama burada klima var ,bak elektrik olursa neden olmasınMakarna ve kömür kararını değiştirir mi sevgili Alaattin abi
A101 den ramazan aylarında 200 liralık hediye çeki de var.