Xiaomi Türkiye'ye mi Gelecek? MI MIX 2S Tanıtımında Türk Lirası Görüntülendi

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
RAM demin 2,2/2,3 gibiydi şimdi bakıyorum 1,4/1,6 arası!
iyi ki 4Gb almışım mı demem lazım arkadaşlar eskisi 2Gb idi!

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
RAM demin 2,2/2,3 gibiydi şimdi bakıyorum 1,4/1,6 arası!
iyi ki 4Gb almışım mı demem lazım arkadaşlar eskisi 2Gb idi!
Hocam iyiki 4 GB almışsınız bence fazlasi da gereksiz suanlik. Bende ilk aldıktan sonra bir iki güncelleme yaptı bir büyük iki küçük olmak üzere sistem güncellemesi adı altında. Yukarda şarj ibaresinin yanında yüzde kaç olduğu yazmiyordu ve ayarlarda bunun düzelmesi yoktu telefonu ilk açtığımda ama sonra güncellemeleri tamamladım ve bu düzeldi

screenshot_20180409-203213-png.png

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
şimdi karanlık ortam foto.ları aldım(flaşlı ve flaşsız çekim-arka cam.) bana göre oldukça iyi geldi!
biz deki diğer marka tlf.lar dan çok çok daha iyi yaw!

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
şimdi karanlık ortam foto.ları aldım(flaşlı ve flaşsız çekim-arka cam.) bana göre oldukça iyi geldi!
biz deki diğer marka tlf.lar dan çok çok daha iyi yaw!
Süper hocam kamerayı begenmenize çok sevindim. Özel fotolar değilse bizimle de paylasirsaniz merak ettim açıkçası gece çekimini.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
Hocam iyiki 4 GB almışsınız bence fazlasi da gereksiz suanlik. Bende ilk aldıktan sonra bir iki güncelleme yaptı bir büyük iki küçük olmak üzere sistem güncellemesi adı altında. Yukarda şarj ibaresinin yanında yüzde kaç olduğu yazmiyordu ve ayarlarda bunun düzelmesi yoktu telefonu ilk açtığımda ama sonra güncellemeleri tamamladım ve bu düzeldi
Ekli dosyayı görüntüle 303
şimdi baktım Andro ben de; 7.1.2 N2G47H
Andro sec.patch level;2018.03.01 olarak görünüyor

system update ise güncel diyor!

bir de MIUI version; MIUI Global 9.5 / stable 9.5.3.0(NEGMIFA)

model no;MEG7

yaw ben bunlardan hiç anlamam sanırım iyidir

şimdi Düden Şelalesine gidiyorum denize aktığı yere,burası bizim eve 850metre şelalede ışıklandırma var
biraz resim alayım gece paylaşırım bunları,ülen bunu da Asus dan bildiğim gibiyse beceririm olmadı sorarım resimler
nasıl size atılacak diye!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
yaw ASUS Zenfone Laser 2 idi önceki makine,ülen bu kadarmı dandik resim çeker gece!
günüdüz idare ederdi belki ama gece rezalet yaw,şimdi evden biraz resim aldım arka bahçeyi
ve biraz ilerini v.s karanlık da,valla çok iyi çekim çıktı alet!

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
şimdi baktım Andro ben de; 7.1.2 N2G47H
Andro sec.patch level;2018.03.01 olarak görünüyor

system update ise güncel diyor!

bir de MIUI version; MIUI Global 9.5 / stable 9.5.3.0(NEGMIFA)

model no;MEG7

yaw ben bunlardan hiç anlamam sanırım iyidir

şimdi Düden Şelalesine gidiyorum denize aktığı yere,burası bizim eve 850metre şelalede ışıklandırma var
biraz resim alayım gece paylaşırım bunları,ülen bunu da Asus dan bildiğim gibiyse beceririm olmadı sorarım resimler
nasıl size atılacak diye!
hocam yeni güncelleme size daha gelmemiş gelebilirmiş ama xiaomiden henüz resmi bir onay alınmamış sizin telefon için. gelmese de sorun olacağını düşünmüyorum ama gelirse de iyidir . android güncelleme gelmese bile xiaomi kendi güncellemelerini sürekli faal olarak yapıyor oda bir artı bence.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
yaw ASUS Zenfone Laser 2 idi önceki makine,ülen bu kadarmı dandik resim çeker gece!
günüdüz idare ederdi belki ama gece rezalet yaw,şimdi evden biraz resim aldım arka bahçeyi
ve biraz ilerini v.s karanlık da,valla çok iyi çekim çıktı alet!
hocam full karanlık sokak sadece dandik bir sokak ışığı var o şekilde bende anlık bir iki foto çektim paylaşayim referans olsun size.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
resimleri aldım ama PC ye atamıyorum?

-şarj kablosundaki usb ucu Desktopa taktım diğer uç ta telefonda ve PC gördü cihazı;"taşınabilir aygıtlar" Redmi 5 Plus olarak
sağ tık>>Resimleri ve Videoları al seçtim vee uyarı çıktı;Bu aygıt üzerinde yeni resim veya video bulunamadı diye?

normal de ben bunları PC ye atıp oradan paylaşıyordum! telefondan da siliyordum!

mrsmrc Çevrimdışı

mrsmrc

Aktif Üye
7 Ocak 2018
289
albanez albanez, kamera performansı bu fiyat düzeyine göre kesinlikle muhteşem. Ben sizdekinin bir alt modeli mi4 kullanıyorum, o bile fazlasıyla tatmin ediyor.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33

-şarj kablosundaki usb ucu Desktopa taktım diğer uç ta telefonda ve PC gördü cihazı;"taşınabilir aygıtlar" Redmi 5 Plus olarak
sağ tık>>Resimleri ve Videoları al seçtim vee uyarı çıktı;Bu aygıt üzerinde yeni resim veya video bulunamadı diye?

normal de ben bunları PC ye atıp oradan paylaşıyordum! telefondan da siliyordum!
Hocam telefonda üst tarafı indirirseniz bir bildirim gibi birşey görürsünüz ona tıklayın ve dosya aktarmak diyin şuan büyük ihtimalle sadece şarj oluyor özelliğindedir.

mrsmrc Çevrimdışı

mrsmrc

Aktif Üye
7 Ocak 2018
289

Hocam pcye bağlayınca telefon ekranında "şarj için usb" gibi bir bildirim çıkması lazım. ona tıklayıp dosya aktarımı seçeneğini tıklarsanız dosyalara ulaşabilirsiniz.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
Hocam telefonda üst tarafı indirirseniz bir bildirim gibi birşey görürsünüz ona tıklayın ve dosya aktarmak diyin şuan büyük ihtimalle sadece şarj oluyor özelliğindedir.

aynen öyleymiş şimdi sanırım becerdim,resimler de biraz aceleye geldi 1 tane de videolu çekim yaptım 1,5dk.kadar
resimlerin çoğu da flaşsız karanlık ortamlar dan alındı gibi oldu

1 resim denedim yine uyarı aldım forum dan, "yüklemeye çalıştığınız dosya çok büyük" diye??

olmadı ben resimleri rapidgator veya keep2share filan yükliyeyim biriniz indirip açsın foruma?
ama toplam dosya boyutu 304Mb!!

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
aynen öyleymiş şimdi sanırım becerdim,resimler de biraz aceleye geldi 1 tane de videolu çekim yaptım 1,5dk.kadar
resimlerin çoğu da flaşsız karanlık ortamlar dan alındı gibi oldu

1 resim denedim yine uyarı aldım forum dan, "yüklemeye çalıştığınız dosya çok büyük" diye??

olmadı ben resimleri rapidgator veya keep2share filan yükliyeyim biriniz indirip açsın foruma?
ama toplam dosya boyutu 304Mb!!
Hocam adresine yükleyin ordan forum linki ile paylaşın ben öyle yaptım.

Geri
Üst Alt