evet hocam gerçekten marka şişirmesi çok fazla.Bende öyle düşündüm zaten! J7Prime bence biraz fazla şişiriliyor gibi geliyor bana belki de "MARKA" sın dan dolayı!
Xiaomi hala favorim(bu vermek istediğim rakamlara göre tabiki)
vallahi haklısınız gerçekten. hastalık seviyesinde bizde bu var. takıntı ego tatmini her türlü alana da giriyor bu durum. yaptığımız çoğu alışverişte bu durum var.sanırım Bloomberg kanalın da geçen gün izlemiştim;Ekonomi programı idi ve 3 kişi konuşuyordu;
birisi olayı şöyle bağladı ......bizi MARKA hastalığı bitirdi.....
"MARKA" olayın da gerçekten değil psikolojik artık psikiyatrik sendrom durumuna girdi milletin çok büyük bir bölümü!
valla ciddi hastalık oldu bu iş,acil ve çözümler gerekiyor!
eskiden klasik olarak hep şöyle denirdi "eğitim şart" ülen her olay için böyle denirdi!
adam çekmiş zevk için vurmuş adamı,"eğitim şart" diyoruz CEZA veremiyoruz dam gibi çünkü
eğitim şart diyip sıyrılıyoruz!
ülen MARKA diye takılanların en başında okumuş adamlar geliyor buna ne buyrulur peki al sana "eğitim şart"
olayının en tipik örneğini! hepsi okumuş çocuklar bunların!
Hamal veya Amele v.s de iPhone kullanıyor bu memleket de okumuş adam da kullanıyor!
ülen ne eğitimi kardeşim! herkes MARKA hastası olmuş memleket de!
Sonra herif video hazırlamış Türk lirası kullanmış; iyi de ne kullanacaktı ki!
albanez hocam biraz daha bekleyin telefon konusunda Xiaomi iddaali gelcek sanırım
Ekli dosyayı görüntüle 244
Gelebilir neden gelmesin ? daha düne kadar Türkiye de ZTE Nubia markası yoktu şimdi resmi distrübütör garantili satılıyor. Bende birtane Z17 Mini aldım 3 ay önce alacaklara şiddetle tavsiye ederim. Fiyatı da 1000 tl ye kadar indi o özelliklerde o telefon kaçmaz, İlk seçeceneğim Xiomi markasıydı ancak Türkiye desteği olmaması İth. Garantisi falan almama engel oldu :(
Gelirse güzel olur. Gelme demeyiz.
Hala gelmemesi zaten garip laa istiyoruz işte getirin dime