Xiaomi Türkiye'ye mi Gelecek? MI MIX 2S Tanıtımında Türk Lirası Görüntülendi

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,006
Bugün Konyaaltı da VATAN yeni bir şube açtı,sabah arkadaşla atladık gittik 10:30 da oradaydık,indirim dedikleri ürünlerinin hiç birisi kalmamış!
İçerisi kaynıyor,sıcak bir yandan,millet saldırır gibi! sankim beleşe dağıtıyorlar!
Arkadaşım J7 alacaktı,manzarayı görünce kendimizi zor attık dışarıya zaten telefon ilk biten üründü!
Ben de belki Xiaomi filan vardır demiştim ama herifler bunu satmıyormuş!
Millet sabahın köründe sıra olmuş dışarı da!
5/6 kalem mala indirim uygulamışlar,ancak amaç "gel-gelcilik" tabi ki! Mağaza da yeni açıldı bu arada,herifler 5/6 ayda belki zor yapacakları
Ciroyu da 1 günde kesin yapmışlar dır!

O indirimler boşuna yapılmıyor abi. :kiskis
Gitmeden önce keşke sitesine baksaydınız, sıcakta o kalabalığa girmemiş olurdunuz.:sirit

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
yaw ben arkadaşın gazına geldim! hava da güzel şöyle bir tur atarız dedik daldık içeriye aynen kaçtık!

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Bugün Konyaaltı da VATAN yeni bir şube açtı,sabah arkadaşla atladık gittik 10:30 da oradaydık,indirim dedikleri ürünlerinin hiç birisi kalmamış!
İçerisi kaynıyor,sıcak bir yandan,millet saldırır gibi! sankim beleşe dağıtıyorlar!
Arkadaşım J7 alacaktı,manzarayı görünce kendimizi zor attık dışarıya zaten telefon ilk biten üründü!
Ben de belki Xiaomi filan vardır demiştim ama herifler bunu satmıyormuş!
Millet sabahın köründe sıra olmuş dışarı da!
5/6 kalem mala indirim uygulamışlar,ancak amaç "gel-gelcilik" tabi ki! Mağaza da yeni açıldı bu arada,herifler 5/6 ayda belki zor yapacakları
Ciroyu da 1 günde kesin yapmışlar dır!
Hocam Xiaomi Teknosa ve migroslar da var sadece benim bildiğim. Teknosa da fiyat şişirilmiş ama migros ta internette neyse o fiyata tabi 5 m migros ta gördüm ben aşağısında varmıdır bilmem.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Migros(5M) ta şu anda benim almak istediğim Redmi 5Plus indirim de görünüyor 1.199 kağıda ancak bu rakama hepsiburada
ve bir kaç yer de daha gördüm,sanırım haftaya alıyorum bunu,şu sıralar biraz başka masraflarım oldu alamadım

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Şimdi baktım fiyatlar gerçekten iyi 3m migros

img-20180406-wa0047-jpg.jpg

img-20180406-wa0048-jpg.jpg

img-20180406-wa0049-jpg.jpg

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Beyler bugün hayırlısıyla Xiaomi Redmi 5Plus telefonu Migros-5M den aldım,1,179 kağıt bayıldım
henüz telefonu tanımaya çalışıyorum,ben bu meretlerin seneler dir hala "prensibini" ve kullanım şekillerini
filan çakmadığım için bu "tanıma eylemim" epeyi günler sürebilir!

Cihazı beğendim,RAM in 4Gb olması sanırım artı bir şey?
Bir kaç fotoğraf denedim aydınlık ortam da bana çok çok iyi geldi,geceyi bilmiyorum zira henüz gece olmadı yaw!
kafama göre ayarların bazılarını(bulabildiklerim tabi ki)ayarladım ama bir şey soracağım Xioami sanırım,Clearidas ta
olmalı? ayaraları da sanırım aynı olabilir on da MiA1 vardı galiba?

Hocam bu meretin metin büyütmesi varmı veya nerede ?? ben bir tane buldum ama o sadece menüdeki
harfleri büyüttü! işime yaramaz orası zaten normal menüleri filan diyorum büyütme durumu varmıdır?
iconlar da dahil veya sadece metin yazdığım örneğin Twitter/Yahoo/Face v.s yer deki durum nedir?

Bana çok ufak geliyor bunlar şimdi!
Display 5,99" yani çok iyi ama şu metinleri de büyütmem gerekiyor ki bir esprisi olsun büyük ekranın değilmi?

>Full-Şarj sanırım 30/40dk. tamamlandı,eski Asus da bu durum yaklaşık 1,5saat idi yaw! belki de daha fazlaydı!
Contrast-IPS olmasına rağmen çok iyi! yarı ayar da bile biraz fazla geldi bana!
Ses kalitesi(Radyo-biraz hikaye çıktı) Hoparlör çıkmıyor bun da ama ben eski Asus dan kalan Hopörleri taktım çalıştı
Jack leri sanırım hepsinde aynı olmalı? bu durum acaba taktığım belki de dandik Asus Hop. lerden olabilirmi?
Sesi sanırım dışarı vermiyor Radyo da??

YouTube dan default video lar(4k bile açsam) 480p olarak açılıyor sonra bunu 720 veya 1080 yapabiliyorum ama 2160
desteği sanırım yok!bir de bunu Browser-Chrome dan deneyeceğim?

şimdilik aklıma gelenler soracaklarım bunlar oldu beyler,kusura bakmayın gari,bir el atıverin

bir de Twitter dan örneğin "Gece Modu" vardır Asus da hep bunu seçiyordumiXiomi den de bunu seçtim ama
çok karardı içerikler v.s halbuki bunun contrast+brightness filan süper yaw!

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
hocam metin büyütme kısmı ekran / gelişmiş / yazı tipi boyutu . telefonlar arasında farklılıklar olabilir menü vs. olarak benimki androidone bir telefon saf android sizinki xiaominin normal telefonu. kamera konusunda da ben google kamera kullanıyorum bilmiyorum sizinkine yükleniyor mu yükleniyorsa yüklemenizi tavsiye ederim. yükleme konusunda yardımcı da olurum ben ilk yüklerken biraz uğraş verdim çünkü. diğer türlü normal ayarlarda kullanıyordum ben kamerayı . mi a1 ile kamera olarak fark vardır redmi5 plusun arasında çünkü arka kamera çift kamera olan bir model bendeki. normalde gündüz çok iyi çekiyor ve gece kalite düşüyordu ama google kamera ile gece de baya iyi fotoğraflar çekmeye başladı telefon. hayırlı olsun şarjı da iyi giden bir cihaz sizdeki memnun kalacağınıza eminim ben. aynı işlemciyi kullanıyoruz sizin ekran büyük ve batarya büyük benimse çift kameram var ama eminim benim aldığım memnuniyeti size de sağlıcaktır bu marka özellikle fiyat performans olarak bakarsanız duruma çok daha fazla memnun kalıcağınıza eminim.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Sağolun beyler,daha da iyisi sizlerin olsun

metin işini halletim gibi ama bu sadece tlf.kendi menüsü için!
örneğin settings den giriyorum harflar istediğim gibi oldu
ama Twitter veya Chrome da böyle değil ve çok ufak ve bu durum sanırım
telefonun orada metin çalışması farklı! Asus da böyle değildi,bu gerçekten çok küçük yaw
bir de dikkatimi çekti ana sayfa en üstte pil durumu,Wifi işareti ve % işareti bit kadar!
ana menü iconları normal harfler de OK ama üst satır acaip küçük büyüteç lazım!

neyse vardır bir ayarı herhalde yoksa böyle kullanırım artık

panel acaip hassas parmak dokunmadan neredeyse algılıyor müthiş hızlı!

RAM den 2,2 yiyor olabilirmi acaba? 2,2/4 olarak gördüm?
ROM da ise 12Gb kullanmış 12/52 görüyorum?

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Hocam ben yaptığım da heryer için büyüyor metinler . Acaba güncellemeleri kontrol ettiniz mi güncelleme istiyordur belki sonrasında bazı şeyler düzelir.

screenshot_20180409-192307-png.png

screenshot_20180409-192330-png.png

mrsmrc Çevrimdışı

mrsmrc

Aktif Üye
7 Ocak 2018
289
albanez albanez hocam farklı temalar kullanarak o pil simgesi vs.. hoşunuza giden bir şey bulabilirsiniz. O simgeyi de gerek % şeklinde gerek çizgili şekilde vs. değiştirebilirsiniz. Nasıl hoşunuza giderse artık.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Hocam sabah cihazı alıp eve geldik şarja taktım bir süre sonra güncelleme var dedi ve 1,4Gb lık bir dosya indirip tamamladı
miu_HM5Pl..... 1,4Gb dosya bu inen
şimdi update tıkladım yok diyor MIUI 9.5.3.0 stable son dosya bu

metin işini hala çözemedim! belki ikimizin farklı olabilir diyorum ama sanmam!

henüz hiç bir şey indirmedim kurmadım! zaten işim olmaz bunlarla veya belki ileri de bir kaç uygulama indirebilirim
sadece ana sayfa arka fona bir tema indirdim hepsi o

Asus a göre bunu çok fazla beğendim,diğeriyle zaman kaybetmişim yaw! o telefona da 700 kağıt bayılmıştım 2,5 sene de
bana toplam maliyet 1,9 oldu!!

şimdi foto çekime başlayacağım gece oldu artık!

sabah kızımda ki K8 ve K10 lara baktım bunun yanın da her her karanlık şarkısı söylediler!

Geri
Üst Alt